برای تهیه سالاد ماکارونی، ابتدا ماکارونی ها را در آب جوش به همراه روغن و نمک میپزیم، سپس آنها را آبکشی کرده و کنار میگذاریم. در ادامه ژامبون یا گوشت مرغ پخته و خرد شده را به همراه خیارشور، ذرت و نخود فرنگی در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم. سپس سس مایونز آماده شده با نمک، فلفل سیاه، شوید خشک و آب لیمو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم تا سس به خوبی با مواد ترکیب شود. در نهایت، سالاد را تزیین کرده و قبل از سرو برای مدتی در یخچال قرار میدهیم تا خوب جا بیفتد.