تهیه یک غذای خوشمزه سنتی از کشور مالزی به نام «ساراواک لاکسا» (Sarawak laksa) را بیاموزیم، پس با ما همراه باشید.
ساراواک لاکسا چیست؟
لاکسا، نوعی سوپ نودل متداول در شبهجزیره مالایا است که ترکیبی از آشپزی چینی و آشپزی مالایایی به شمار میآید. این غذا از نودل برنج یا رشتهفرنگی و گوشت مرغ، میگو یا ماهی، شیر نارگیل بههمراه ادویههای تند از جمله سس بسیار تند قرمز به نام «سامبال» (Sambal) و تمبر هندی، تشکیل میشود.ساراواک لاکسا، با طعمی تند و خوشایند، پر ادویه، بسیار لذیذ و وسوسهکننده، بهترین غذا برای شروع روز است. ساراواکیها (ایالتی در مالزی)، معمولا زمانی که از جزیره بورنئو دور هستند، این غذا را هوس میکنند و میپزند. ساراواک لاکسا معمولا برای صبحانه سرو میشود.
لاکسا دارای انواع متعددی است و در کشورهای مختلفی چون مالزی، سنگاپور، اندونزی و جنوب تایلند طبخ میشود. ساراواک لاکسا، یکی از لذیذترین غذاهای جزیره بورنئو در مالزی محسوب میشود و ظاهر آن، یک سوپ کاری مانند قرمز است.