• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند | تالار آشپزي

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205
1701958398083.png

دوبلین کادل (Dublin Coddle) را می‌توان مشهورترین غذای ایرلند و غذای ملی این کشور دانست. این غذا که با نام خوراک ایرلندی (Irish stew) نیز شناخته می‌شود غذای موردعلاقه نویسندگان سرشناسی چون جاناتان سوییفت و شان اوکیسی نیز بوده است و در آثار جیمز جویس، نویسنده مشهور ایرلندی، به آن اشاره بسیاری شده است. این خوراک لذیذ، ارتباط نزدیکی با دوبلین، پایتخت کشور ایرلند، دارد.

دوبلین کادل چیست؟​

کادل، یک خوراک آرام‌پز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیب‌زمینی است. ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت خوراکی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد به شما ارائه خواهد داد که برای گرم‌شدن در شب‌های سرد زمستانی و عصرهای خنک پاییزی و بهاری، بدون شک، انتخابی فوق‌العاده و آسان است.
 
  • قلب
Reactions: AVA

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205

مواد لازم​

برای ۴ نفر​

  • ۲۸۵ گرم سوسیس خالص گوشت با کیفیت
  • ۲۰۰ گرم کالباس خشک گوشت
  • ۲ عدد پیاز متوسط پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • ۴ عدد هویج بزرگ پوست‌کنده و خردشده در قطعه‌های بزرگ
  • سه چهارم لیوان آب گوشت
  • ۸ عدد سیب‌زمینی متوسط پوست‌کنده، خرد شده به چهار قسمت مساوی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۳ قاشق چای‌خوری جعفری خردشده
  • نان، برای سرو غذا
 
  • لایک
Reactions: AVA

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205

دستور پخت​

خورش سنتی ایرلندی


۱. سوسیس‌ها و کالباس‌ها را تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند، با شعله ملایم، حرارت دهید.

۲. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

۳. پیازها و هویج‌ها را در کف ظرف مناسب برای فر، بچینید.

۴. کمی نمک و فلفل و نصف جعفری خردشده را روی آن‌ها بریزید و سپس آب گوشت را اضافه کنید.

۵. سوسیس‌ها را روی سبزیجات بچینید، سپس سیب‌زمینی‌ها و کالباس‌ها را در لایه‌های بعدی قرار دهید.

۶. بقیه جعفری را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.

۷. روی آن را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

۸. پس از یک ساعت، در یا پوشش روی خوراک را بردارید و به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

۹. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را با تکه‌های نان سوخاری‌شده یا خشک سرو کنید. معمولا تکه‌های نان را مانند آبگوشت در کادال، تیلیت می‌کنند.

منبع: کجارو
 
  • لــاو
Reactions: AVA

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom