به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
khamir-pitza.jpg
خمیر پیتزا یا نان پیتزا نوعی نان است که برای پایه یا بیس انواع پیتزاها مورد استفاده قرار می گیرد. خمیرهای پیتزا به دو نوع اصلی تقسیم می شوند که خمیرهای ایتالیایی نازک و ظریف هستند و خمیرهای آمریکایی به صورت ضخیم تر تهیه می شوند،
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۳ لیوان
آب۱ لیوان
پودر خمیر مایه فوریقاشق غذاخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

برای تهیه خمیر پیتزای حرفه ای ابتدا پودر خمیر مایه را با یک لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید و حجمش تقریبا دو برابر شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و نرم شود ، سپس آنرا داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در وسط آرد با دست یک جای خالی ایجاد می کنیم سپس خمیر مایه را به همراه روغن زیتون و نمک داخل آن می ریزیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

در ادامه شروع به ورز دادن و مخلوط کردن مواد می کنیم تا زمانی که خمیر صاف و یکدست به وجود بیاید. در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم سپس خمیر را روی سطح صاف قرار می دهیم و چندین بار باز و بسته می کنیم و ورز می دهیم تا تمام هوایی که میان خمیر قرار گرفته است به طور کامل خارج شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

پس از اینکه خمیر آماده یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس خمیر را درون قابلمه قرار می دهیم و با یک پارچه تمیز روی قابلمه را می پوشانیم. قابلمه را باید در یک جای گرم قرار دهیم تا خمیر حدود ۱ ساعت استراحت کند و وَر بیاید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

بعد از دو ساعت حجم خمیر باید حدود یک و نیم تا دو برابر شده باشد. پس از اینکه خمیر وَر آمد روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی آرد قرار می دهیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

هر چهار قسمت را به صورت جداگانه مجددا کمی ورز می دهیم و باز و بسته می کنیم سپس هر قسمت از خمیر را داخل یک ظرف مخصوص پیتزا به صورت یکدست پهن می کنیم و با چنگال خمیرها را سوراخ می کنیم تا زیاد پف نکنند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

در این مرحله روی خمیرهای را با پارچه می پوشانیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه ظرف های پیتزا را کنار می گذاریم تا مجددا خمیر کمی استراحت کند. در ادامه فر را با حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

پس از اینکه فر گرم شد یک ظرف آب داخل آن قرار می دهیم تا بخار آب موجود در فر کمی فضای فر را مرطوب کند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ظرف های پیتزا را داخل فر قرار می دهیم. پس از ۱۵ دقیقه پخت اولیه خمیر پیتزا انجام می شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی
بالا