What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

AVA

[مدیریت کل سایت]
LV
0
 
Joined
Mar 26, 2023
Messages
1,706
Reaction score
9,848
Time online
42d 19h 6m
Points
431
Age
17
Location
CHABAHAR
سکه
10,930
  • #1

coffee-ice-cream-fenjoonet.jpg

مواد لازم:
2 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری پودر قهوه
½ فنجان شکر
¼ قاشق چای‌خوری وانیل
½ فنجان شکلات تلخ رنده شده
1 لیوان خامه


مراحل تهیه:
در یک قابلمه، شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
پودر قهوه، پودر کاکائو و شکر را به شیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود.
حرارت را کم کرده و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید.
مایع را از حرارت بردارید و وانیل را به مواد اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم زده و سپس خنک کنید.
پس از خنک شدن، شکلات رنده شده و خامه را به مواد اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.
مخلوط را در قالب بستنی ریخته و در فریزر قرار دهید. برای تزیین بستنی از قالب‌های مختلف استفاده کنید.
بستنی را در فریزر به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت یا تا زمانی که منجمد شود نگه دارید.
بستنی قهوه و شکلات آماده است! آن را سرو کنید و در صورت تمایل با شکلات رنده شده یا دانه قهوه روی آن را تزئین کنید.
 

Who has read this thread (Total: 0) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom