به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ و پنیر اسپرینگ رول مرغ با خمیر یوفکا طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ و قارچ اسپرینگ رول مرغ و پنیر پمینا اسپرینگ رول مرغ و پنیر کاله

اسپرینگ رول مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در کشورهای مختلف با نام های متنوعی شناخته می شود
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم اسپرینگ رول مرغ
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
فیله مرغ بدون پوست۲۰۰ گرم
قارچ۴ عدد
سس سویا۱ قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل رنده شده۱ قاشق غذا خوری
جوانه لوبیا۷۵ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
هویج کوچک۱ عدد
نمک دریایی و فلفلبه مقدار لازم
خمیر یوفکا۱۶ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه در ابتدای کار، قارچ ها را درون آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس آن ها را آبکش کرده و ریز خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

هویج را هم شسته و به صورت نواری خرد می کنیم. یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار می دهیم و روغن زیتون را اضافه می کنیم. سپس قارچ و مرغ را اضافه می کنیم. این مخلوط را به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

سپس سس سویا را اضافه می کنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و به مدت ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود. و مواد را از ظرف خارج کرده و در آخر ظرف را با کاغذ آشپزخانه تمیز می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

زنجبیل تازه را رنده می کنیم. لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را در یک کاسه می ریزیم. سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می کنیم. سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را خوب مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

حالا با خمیر نازک رول درست می کنیم. خمیر نازک را طوری پهن می کنیم که گوشه دار باشد. سپس از مخلوطی که درست کرده ایم، به اندازه دو قاشق غذاخوری پر برمی داریم و وسط خمیر می ریزیم
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

لبه های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و با انگشت روی ل*ب ها را کمی فشار می دهیم تا لبه ها به هم بچسبند. زرده تخم مرغ را هم می زنیم و کنار می گذاریم. با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم و بقیه مواد را هم به همین ترتیب آماده می‌کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و یک چهارم آن را روغن زیتون پر می کنیم. حالا اجازه می دهیم تا به مدت ۱۵ ثانیه روغن داغ شود تا رنگ آن طلایی متمایل به قهوه ای بشود. حالا رول ها را به تدریج و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن زیتون قرار می‌دهیم تا طلایی شوند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هشتم​

بعد با یک قاشق رول ها را بیرون می آوریم و روی یک کاغذ آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. فینگر فود آماده سرو است و می توان در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین نمود
 
بالا