به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه آش گندم برای کودک مشهدی سنتی بلغور گندم خوشمزه نذری یزد سبزواری خواص با سیرابی با گوشت بدون سبزی همدان دندونی طب سنتی



آش گندم یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۳۰۰ گرم
نخود۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
سبزی آشی۷۵۰ گرم
نعناع داغ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۴ قاشق غذاخوری
سیر داغ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
کشکبه اندازه دلخواه
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

ابتدا نخود،لوبیا چیتی و گندم را به صورت جداگانه داخل کاسه هایی می ریزیم تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و از شب تاصبح و یا به مدت تقریبا ۶ الی ۸ ساعت می گذاریم تا خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را تعویض می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

سپس گندم و حبوبات را داخل صافی می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و تا نصف قابلمه داخل آن آب می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آب به جوش بیاید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا حبوبات و گندم بپزند و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا گندم سر نرود و گه گاه مواد را هم می زنیم تا گندم ته نگیرد.سبزی آشی را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

بعد پارچه ای تمیز را پهن می کنیم و سبزیها را روی آن به صورت پخش می ریزیم تا خشک شوند. سپس سبزی را داخل خردکن می ریزیم و خرد شده تحویل می گیریم و یا روی تخته آشپزخانه سبزی را با چاقو خرد می کنیم(نیاز نیست خیلی سبزی را ریز خرد کنیم )و کنار می گذاریم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

گندم و حبوبات را پس از گذشت تقریبا ۲ ساعت لای دندان تست می کنیم اگر پخته بودند کمی نمک روی مواد می ریزیم و بعد سبزی را اضافه می کنیم.تا نمک باعث شود که رنگ سبزی تا جای ممکن داخل آش حفظ شود و سیر داغ و نصف پیازداغ را نیز داخل آش می ریزیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

حالا دیگر به هیچ وجه درب قابلمه را نمی گذاریم و ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه می دهیم تا سبزی آش بپزد. پس از پخت سبزی آش کمی فلفل به آش اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و کشک را نیز به آش می افزاییم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله هفتم​

سپس خوب آش را مخلوط می کنیم تا همه نقاط آش با طعم کشک آغشته شود و مجددا طعم آش را می چشیم تا اگر نیاز به ادویه یا کشک بیشتر دارد به آن اضافه کنیم.آش گندم آماده شده را داخل کاسه می ریزیم و با پیاز داغ تزئین می کنیم.نوش جان
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

نکات پخت آش گندم​

سبزی مخصوص آش گندم​

سبزی آش گندم معمولا ترکیبی یکسان از سبزیجاتی مثل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است که در صورت تمایل می توانید نسبت ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در صورتی که اسفناج در دسترس نداشتید می توانید از برگ چغندر نیز استفاده کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی
بالا