به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
آش سماق طب سنتی طرز تهیه آش سماق اصفهان آش سماق ساده طرز تهیه آش سماق تویسرکان آش سماق تبریز طرز تهیه آش سماق همدان خواص آش سماق آش سماق مال کدام استان است

آش سماق یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که بادستورهای متنوعی پخته می شود
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی½ لیوان
عدس½ لیوان
بلغور گندم۱ لیوان
پیاز۱ عدد
چغندر درشت۱ عدد
سماق۱ لیوان
مغز گردو½ لیوان
نمکبه مقدار کافی
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله اول​

برای تهیه آش سماق خوشمزه و ساده ابتدای کار لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت درون آب بماند تا نفخ لوبیا از بین برود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله دوم​

حالا برای این که نفخ آن کامل از بین برود طی این ۲۴ ساعت ۲ بار آب لوبیا را عوض می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی، عدس و بلغور گندم را درون قابلمه می ریزیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله سوم​

در این مرحله مقداری آب درون قابلمه می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم حبوبات بپزند. در ادامه پیاز را رنده می کنیم، سپس چغندر را بسته به سلیقه خود به صورت نگینی خرد کرده یا رنده می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله چهارم​

حالا پیاز و چغندر را به حبوبات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه سماق را درون یک کاسه مناسب می ریزین، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر اط سطح سماق باشد.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله پنجم​

در این مرحله اجازه می دهیم سماق به مدت یک تا دو ساعت خیس بخورد. پس از گذشت این زمان سماق را از صافی رد می کنیم تا عصاره آن خارج شود. در ادامه عصراه سماق را بخ قابلمه آش اضافه می کنیم.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله ششم​

حالا گردو را به صورت نیم کوب خرد می کنیم، سپس مقداری نمک به همراه گردوی خرد شده به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش جا بیوفتد. در نهایت آش را درون کاسه مورد نظرمان می ریزیم و با نعناع داغ و سیر داغ تزئین می کنیم. نوش جان.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
منبع: چی شی
 
بالا