جدیدترین‌ها

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

طرز تهیه‌ی شربت نارنج | تالار آشپزی

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
نوشته‌ها
647
پسندها
1,114
زمان آنلاین بودن
1d 17h 8m
امتیازها
88
محل سکونت
☁️
سکه
3,409
  • #1
images

مواد لازم

آب نارنج
۴ پیمانه
آب
2 پیمانه
شکر
5 پیمانه
رنده پوست پرتقال
۱ ق مربا خوری

مرحله اول: آماده سازی نارنج

ابتدا باید نارنج را آبگیری کنید که یکی از مهم ترین مرحله ها می باشد. باید دور تا دور نارنج را پوست بگیرید و از وسط یه دو نیم کنید و نباید همه نارنج را پوست بگیرید و یا بدون پوست گرفتن آب نارنج را بگیرید این کار باعث تلخ شدن نارنج می شود.

2مرحله دوم: تهیه شربت

۱ پرتقال را بردارید و با رنده یا زست گیر قسمت نارنجی رنگ آن را به اندازه ۱ ق مربا خوری رنده کنید. آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و بدون هم زدن روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر داخل آب کاملا ذوب شود برای ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.

3مرحله سوم: پخت شربت نارنج

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه باید آب نارنج را به همراه رنده پوست پرتقال اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا شربت قوام پیدا کند. برای ۲۰ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند در همین حین باید کف روی شربت را مداوم بگیرید. این کار باعث می شود در انتها شربت با کیفیتی و شفافی داشته باشید.

4مرحله چهارم: تهیه شربت نارنج خانگی

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. شربت خنک شده را داخل شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر موقع برای استفاده با کمی آب و یخ رقیق کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه شربت نارنج خانگی بدون تلخی

  1. رنده پوست پرتقال باعث خوش رنگ شده شربت می شود و اصلا نباید قسمت سفید رنگ را رنده کنید وگرنه شربت شما تلخ می شود.​
  2. میزان شکر بسته به ترشی نارنج شما دارد و می توانید کم و زیاد کنید.​
  3. شربت باید در یخچال باشد و اگر شکر را هم بزنید امکان شکرک زدن شربت وجود دارد.​
 

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
بالا پایین