مهوین؛
[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
بنیانگذار | مدیر کل
مدیریت رسمی
طراح سایت
دوبلور آزمایشی
سطح
3
⚜به نام خالق صدا⚜
با سلام و درودی دیگر خدمت شما عزیزان بوکینویی!
کادر مدیریت تالار آوا تصمیم دارد متون درخواستی شما را توسط تیم گویندگان خود صوتی کند.
پس چنانچه درخواست صوتی شدن متن، شعر، دکلمه، داستان و یا هر نوع متن دیگری را دارید؛ میتوانید در این تاپیک درخواست خود را ارسال کنید.
گرامیان، توجه داشته باشید؛
چنانچه متن رمان، شعر، دکلمه و... نویسندهاش ناشناس است و نامی از او برده نشده، صوتی نخواهد شد.
توجه داشته باشید که هر متنی که ارسال کنید؛ گویندهها آن را صوتی خواهند کرد.
متن پاسخگویی برای پاسخ به مشتری یا تبلیغ کسب و کار خود دارید و تصمیم دارید آن را صوتی کنید تا روند پاسخ شما به مشتریان سرعت یابد؟
پس بعد از مطلع شدن از قوانین و شرایط زیر، درخواست خود را ارائه دهید؛ گویندگان خوشصدای بوکینو آن را صوتی خواهند کرد!
شرایط:با سلام و درودی دیگر خدمت شما عزیزان بوکینویی!
کادر مدیریت تالار آوا تصمیم دارد متون درخواستی شما را توسط تیم گویندگان خود صوتی کند.
پس چنانچه درخواست صوتی شدن متن، شعر، دکلمه، داستان و یا هر نوع متن دیگری را دارید؛ میتوانید در این تاپیک درخواست خود را ارسال کنید.
گرامیان، توجه داشته باشید؛
چنانچه متن رمان، شعر، دکلمه و... نویسندهاش ناشناس است و نامی از او برده نشده، صوتی نخواهد شد.
توجه داشته باشید که هر متنی که ارسال کنید؛ گویندهها آن را صوتی خواهند کرد.
متن پاسخگویی برای پاسخ به مشتری یا تبلیغ کسب و کار خود دارید و تصمیم دارید آن را صوتی کنید تا روند پاسخ شما به مشتریان سرعت یابد؟
پس بعد از مطلع شدن از قوانین و شرایط زیر، درخواست خود را ارائه دهید؛ گویندگان خوشصدای بوکینو آن را صوتی خواهند کرد!
۱. متن درخواستی شما، از هر سایت و نویسندهای که باشد، نوشته خودتان باشد یا دیگری، اصلا مهم نیست.
۲. اندازه متون ارسالی شما بایستی از 1 سطر بیشتر باشند.
۳. از ارسال هرگونه لینک تاپیک و محتوا، خودداری کنید.
۴. فقط درخواست خود را مانند نمونههای زیر ارسال کنید.
- سلام، درخواست صوتی شدن متن پاسخگویی به مشتری خود را دارم.
- سلام، درخواست صوتی شدن شعر زیر را دارم.
دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت
آمدم، نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
من به گوش تو سخنهای نهان خواهم گفت
سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
شاعر: مولانا
با تشکر از توجه شما عزیزان، موفق باشید. 🌹
|کادر مدیریت تالار آوا|
|کادر مدیریت تالار آوا|