مهوین؛
[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
بنیانگذار | مدیر کل
مدیریت رسمی
همراه انجمن
ویراستار انجمن
طراح سایت
گوینده انجمن
دوبلور انجمن
برترین کاربر ماه
سطح
3
⚜به نام ربّ آرامِ دل⚜
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت کاربران عزیز و اعضای خانواده بوکینو!
الهی که طاعات و عباداتتون در ماه مبارک رمضان، قبول درگاه خداوند متعال باشه
بسیار مفتخرم که در خدمت تمامی شما عزیزان، این تاپیک رونمایی رو ایجاد کردم و خیلی خوشحالم که با کمکتون، انجمن بوکینو روز به روز در حال پیشرفت بیشتر و بهتری هست.
همکاری با شما دوستان گلم برای من، همکارانم و کادر ارشد بوکینو باعث افتخاره و حضور پر شکوه شما باعث دلگرمی ما بود، هست و خواهد بود.
یه تشکر خیلی خیلی ویژه هم از طراح عزیزمون، دوست گلمون، @گُلســا جانم بکنم که از روز اولی که عضو انجمن شد تا همین امروز، خیلی برای انجمن زحمت کشید و کمکم کرد!
خیلی ممنونم ازت گلسا جان!
از این موضوعات که بگذریم، رونمایی میکنم از لوگوی اصلی سایت و همچنین لوگوی انجمن بوکینو که گلسا جان زحمتشون رو کشید!
لوگوی اصلی:
لوگو انجمن:
به امید موفقیت و پیشرفت بهتر و بیشتر بوکینو!
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت کاربران عزیز و اعضای خانواده بوکینو!
الهی که طاعات و عباداتتون در ماه مبارک رمضان، قبول درگاه خداوند متعال باشه
بسیار مفتخرم که در خدمت تمامی شما عزیزان، این تاپیک رونمایی رو ایجاد کردم و خیلی خوشحالم که با کمکتون، انجمن بوکینو روز به روز در حال پیشرفت بیشتر و بهتری هست.
همکاری با شما دوستان گلم برای من، همکارانم و کادر ارشد بوکینو باعث افتخاره و حضور پر شکوه شما باعث دلگرمی ما بود، هست و خواهد بود.
یه تشکر خیلی خیلی ویژه هم از طراح عزیزمون، دوست گلمون، @گُلســا جانم بکنم که از روز اولی که عضو انجمن شد تا همین امروز، خیلی برای انجمن زحمت کشید و کمکم کرد!
خیلی ممنونم ازت گلسا جان!
از این موضوعات که بگذریم، رونمایی میکنم از لوگوی اصلی سایت و همچنین لوگوی انجمن بوکینو که گلسا جان زحمتشون رو کشید!
لوگوی اصلی:
لوگو انجمن:
به امید موفقیت و پیشرفت بهتر و بیشتر بوکینو!