پارت هفتم
موضوع 'عکس شخصیت رمان سپس | Liza کاربر انجمن بوکینو'
عکس - عکس شخصیت رمان سپس | Liza کاربر انجمن بوکینو
از این ثانیه به بعد هیچ کس حق نداره خودش رو از مسئولیتهاش معاف کنه، کوچکترین خطایی از هرکدومتون ببینم بهتون رحم نمیکنم و فکر نمیکنم نیازی باشه افرادی که جلوی چشم خودتون مخشون رو تکروندم چون وظیفهای که به عهدهاشون بود رو شل گرفته بودن، مثال بزنم.
در این لحظه، در اتاق کمی سکوت حاکم شد. همه به چهره هکتور خیره شده بودند. ولی او با حرکت دستش، نشان داد که میخواهد ادامه دهد.
- ما به زودی یک مأموریت مهم خواهیم داشت و قراره برای یک مذاکره مهم با باند آشوب در کلاب Mhix داریم،
البته اونها فکر میکنن که ما قراره برای مذاکره بریم.
ولی احتمالا نمیدونم که ما معامله نمیکنیم چون علاقهای به حل مصلالمت آمیز مساعل نداریم، ما فقط؟...
همه یکصدا گفتند:
- به کشتن علاقه داریم.
هکتور ادامه داد:
- قطعا پیشبینی اینو کردن که ممکنه حملهای از جانب ما براشون صورت بگیره و قطعا در حالت آماده باش هستن ولی ما باید خیلی سریع تر از چیزی که انتظارشو دارن بهشون حمله کنیم.
پس،
به هر کدوم از شما وظیفهای محول میکنم و هیچ اشتباهی نمیخوام ببینم، متوجه شدین؟هیچ اشتباهی!
لرد با صدای جدیاش پرسید:
- هکتور، دقیقاً چه برنامهای داری؟بهشون به صورت مستقیم حمله میکنیم یا خیلی محتاط جلو میریم؟
هکتور به آرامی دست به سینه شد و درحالی که کمی به فکر فرو رفت، گویی که دارد نقشه هایش را مرور میکند پاسخ داد:
- محتاط عمل میکنیم، باید توی مدت کمی که اونجا هستیم تمام فعالیت ها و اقداماتشون رو زیر نظر بگیریم و درست زمانی که همهچی داره خوب پیش میره،
بوم!!!
وارد کار میشیم.
اسکات، تو، بهترین نوشیدنی های موجود توی زیرزمین رو گلچین و بسته بندی کن
سپس با حالت تمسخر و شوخی ادامه داد:
- زشته اگر دست خالی بریم، درسته؟
قطعا با سیستم های پیشرفتهای که دارن، نوشیدنی هارو برسی میکنن، پس...
میرا، قبلا بهت گفته بودم باید چکار کنی درسته؟سم رو توی پروانه انگشترت جاسازی کن و توی مناسب ترین فرصت بریزش توی نوشیدنیش.
ـ با هرباری که هکتور اسم شخصی را میگفت توجه آن شخص به هکتور جلب میشد و بعد از دریافت وظیفه محول شدهشان توسط هکتور سری به نشانه رضایت تکان میدادند.
سباستین گفت:
- من هم تمام تلاشم رو میکنم که از منابع آگاهی استفاده کنم تا بتونم اطلاعات بیشتری جمعآوری کنم.
هکتور سری تکان داد و سپس به کندال نگاه کرد و گفت:
- تو ویدیوهای مربوط به دوربین های کار گذاشته شده اطراف خونه اعضای باند و کلاب باند آشوب را بررسی کن. ببین آیا نشونهای از نقشههای جدید وجود داره یا نه؟
کندال با حالتی مطمئن پاسخ داد:
...
_________
ناظر محترم اثر:
@arisky