• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

دنباله دار دنیای مجازی

آرشآویر

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
1,090
خیلی وقتا به خیلیا میگم دپ بازی درنیار
میدونین مجازی دنیاییه که قشنگ میشه خودت از نظر احساسی و عواطفی تخلیه کنی
و بتونی بقیرو درک کنی یا درک بشی
توی دنیای مجازی شاید 1 درصد از اهمیتی که به عواطف اطرافیانمون میدیم توی واقعیت انجام ندیم
خودمم واقعا دلیلش نمیدونم شاید بخاطر اینه که اونجا رو در رو هستیم چهره به چهره
و گفتن و نشون دادن بعضی از حرفا سخته
اما اینجا اصلا نمیدونی اون طرف پشت این اکانت کیه ؟ اصلا مرده زنه
دروغ میگه یا راست
کسی دقیق نمیشناسه تورو
وقتی وارد دنیای مجازی میشی میتونی احساساتت رو تخلیه کنی و با بقیه به اشتراک بذاری و میبینی چقدر اینجا نسبت به واقعیت بهت بیشتر اهمیت میدن
و متوجه میشی که مثلا فلانی چقد شبیه توعه
تو تنها کسی نیستی که با این شرایط داری زندگی میکنی
دنیا اونقدرم خیت نشده!
و ارزو میکنی که پیشش باشی
حتی از رفیقای فابریکتم واقعیت باهاش صمیمی تر میشی
و همینه که اعتیار میاره

مشکل بزرگی که وجود داره اینه که مجازیه!!!
و ما تو واقعیت زندگی میکنیم.

rifledark

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
0
هم از مجازی متنفرم هم خوشم میاد!

تو مجازی میشه کسیو ندید میشه کسیو نشناخت ولی خودت باشی!
میشه بدون اینکه کسیو ببینی بهش اعتماد کنی!
میشه خیلی کارا کرد خیلی چیزا یاد گرفت خیلی حرفا زد میشه زندگی کرد و...
حتی میشه عاشق شد و دل بست!
یه چیزای مفید هم داره مثلا کسب درآمد
انجمن و گروه و ارتباط با دوستایی که نمیتونی ببینیشون
همیشه هم بد نیستا
اما اعصاب خوردی هم زیاد داره
مثلا چیزی که خیلی خیلی زیاد تو مخمه پسره با 12 سال سن اومده میگه 18 سالمه و ر*ل پی?

یا مثلا تو مجازی ر*ل میزنن و بعد عکس یه دختر به خاطر عقده‌ای بازیای یه پسر پخش میشه و زندگیش تو خطر میوفته
و...

یا مثلا دو سه تا بچه 15 ساله میان با پروف و فونت و پستای لاتی و شاخ و اینا میشن گنده منده و خودشونو دست بالا میگیرن

هم چیزای تو مخی زیاده هم چیزای خوب خلاصه بستگی به نوع استفاده خودت داره...

Ayda

[معاونت کل سایت]
Staff member
LV
0

سکه
11,976
نظرم اینه دنیای واقعی بهتره تو دنیای مجازی فقط خوبیش گفتگو با دوستان حضوری و غیر حضوری و کسبو کار و تبلیغ کار هست، و همچنین سرگرمیه..
امّا نمیشه خود واقعیت باشی گاهی وقتا فراتر از اونی که هستی خودتو جلوه میدی یا خودتو عین این مشنگا یا غمگین و... نشون میدی که یعنی چی؟
به نظر آدم خیلی گنگ به نظر میشه اومد:/و از چیزی که آدم فکرشو میکنه مزخرف تره تو مجازی بجایی نمیرسیم تو واقعیت باید زحمت کشید و موفق شد!
وگرنه تو مجازی همه جلب توجه‌ان،،

ZEINAB.S

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
6,993
به نظر من صدتا از این دنیای مجازی به پای دنیای واقعی خودمون نمی‌رسه!
دنیایی که الان داره رفته‌رفته غمگین و ترسناک میشه
دوستی‌ها، خانواده‌ها و... از بین میره و آدم‌ها از هم فاصله می‌گیرن!
دنیایی که در گذشته، همه مثل کوه پشت هم بودن و هوای همو داشتن؛ اما الان هرکی رو که می‌بینیم به فکر خودشه فقط:)
دنیایی که در گذشته، بچه‌هاش توی کوچه خیابون ول بودن، و از این سر محله به اون سر محله بازی می‌کردن و تا خود عصر صدای خنده‌های از ته دل و معصومانه‌شون محله رو پر می‌کرد... اما الان همه حتی بچه ۵، ۶ ساله سرش تو گوشی و دنبال پست گذاشتن توی اینستاگرام و سایر برنامه‌هاست
دنیایی که در گذشته، همه قلب‌ها صاف و پاک و صمیمی بود... همسایه‌ها میرفتن خونه همدیگه، فامیلا باهم سفر می‌کردن، جوونا و نوجوونا فوتبال و والیبال و وسطی و... بازی می‌کردن موقعی که بیرون شهر رفتن
همه شاد بودن
همه زندگی واقعی داشتن
همه حالشون خوب بود
دروغ و قضاوت و دعوا و بحث و... نبود
خلاف خیلی کمتر دیده میشد
عشق واقعی و مقدس بود
چیزی که الان خیلی کم تو این دنیا وجود داره:))) و جالبه هر کی از راه می‌رسه اسم خودشو عاشق می‌ذاره😂

ما واقعاً داریم چی‌کار می‌کنیم؟
چرا دنیای قشنگمون رو به بهونه موفقیت و ارتقاء کشورمون نابود کردیم و خودمون رو ازش محروم کردیم؟:)
این ارتقاء کشور نیست؛ این نابود کردن روابط بینمون به وسیله دنیای مجازیه!
بهتره از این خواب مزخرف بیدار بشیم و بهتر نگاه کنیم و بفهمیم چی داریم به روز خودمون میاریم.

امضا : ZEINAB.S

.......

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
2,328
من به فضای مجازی همچین دید مثبتی نگاه نمی کنم ومعتقدم ضرروزیاناش از فوایدش بیشتر شده
من خودم خیلی کم استفاده می کنم اونم درحد ارتباط بادوستای صمییم چون نمی تونم ببینمشون
ولی هروقت به اسم دخترانه وارد برنامه ای شدم مزاحمتا زیادی دیدم ومتنفر شدم یا شده آدم کلیپ یا ویدیویی می بینه ازیه نفر ودچار شرم نیابتی میشه مثله همین لوس بازیای بعضی زوجا یا بلاگرا...
مثلا یه بار توفضای مجازی دیدم یکی ازهمکلاسیام عکس خودش یه جا درندشت گذاشته زیرش نوشته یه نفر دیوار تنهاییام کناربزنه بیاد 🤦‍♀️درنگاه اول چیزی خاصی نیست ولی بیشتر دقت کنین داره میگه دنباله شوهرا🤦‍♀️کلا فضامجازی قبح بعضی رفتارو ازبین برده وشرم وحیارو تبدیل به هیچ کرده اون قدر آدم مریض ونادون پرشده که آدم اوقش میاد استفاده کنه این صرفا نظره شخصیم هست شاید نظرنفربعدی تجربه بهتری داشته مثبت ترباشه👍🥲

حوراء

کاربر اخراجی
LV
0

سکه
2,154
بستگی داره چه‌جور آدمی باشی.
مجازی برای آدم‌های زودرنج یا به قول مامانم آدم‌هایی که زود وابسته میشن اصلا جای خوبی نیست.
برای مثال خود من، آدمی‌ام با دوتا عزیزم و قربونت برم سریع دخترخاله میشم😂
جوری میشم انگار سال‌هاست با طرف رفیق جون‌جونی‌ام در حالی که این حس صمیمیت، اون هم توی یه مدت کوتاه اشتباهه.
و به چشم دارم می‌بینم که خیلی‌ها این مشکل من رو دارن.
این‌که تو یکی رو از ته دلت دوست داشته باشی و صدت رو براش بذاری به این معنی نیست که اون هم همین حس رو نسبت به تو داشته باشه؛ گرچه رفتارش با تو خوبه.
به هر حال هر چیزی خوبی‌ها و بدی‌های خودش رو داره.
ما تو هر شهری بریم، آدم‌های خوب و بد زیادی می‌بینیم دیگه چه برسه به مجازی که هر آدمی از هر قومی توش پیدا میشه.
چه تو دنیای واقعی و چه مجازی سرمون تو کار خودمون باشه و کاری به کسی و چرت و پرت‌های مردم نداشته باشیم، آسیب نمی‌بینیم.
البته این نظر شخصی منه.

فردین رادفر

فردین‌رادفر
LV
0

سکه
2,018
دنیای مجازی پنجاه، پنجاهه همونقدر که مفیده برای کسب و کار همونقدر هم مخربه برای نوجوونا. وابستگی میاره برای بعضی از افراد و خیلی از افراد سودجو هم هدفشون به بازی گرفتمن شخصیت طرف هست. به نظر بنده مراقب بودن ملاکه تو دنیای مجازی.

Last edited:

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom