به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NI NI

[سرپرست کل کادر ارشد+بخش دانشینو]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
Negar_1725267292806.pngبه نام خالقِ قلم .
نام اثر: هِناس
نام دل‌نولیس: حوریه گرمه‌ای
ژانر: عاشقانه-تراژدی
مقدمه: دوست داشتنت آنقدر طعم واقعیت می‌دهد که حقیقت‌ها در آن غرق شده‌اند.

هِناس به معنای نَفَس؛
ناظر: @Aytak

آخرین ویرایش:
امضا : NI NI

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,049
21_14_59_downloadfile (1).png

نویسنده‌ی عزیز، از این‌که انجمن بوکینو را برای انتشار آثارتان برگزیدید، خرسند و سپاسگزاریم.

لطفا قبل از تایپ دلنوشته‌ی خود، قوانین مربوطه‌ به تایپ دلنوشته را مطالعه کنید.

همچنین شما می‌توانید در صورت نیاز به راهنمایی و بهبود بخشیدن قلم خود، درخواست ناظر دهید.

پس از تایپ حداقل ۱۵ پست، می‌توانید درخواست نقد
و تگ دهید.

شما می‌توانید پس از تایپ ١٠ پست برای اثر خود درخواست طراحی جلد دهید‌.

بعد از ۲۰ پست می‌توانید پایان دلنوشته‌تان را اعلام کنید.

در صورت تصمیم به عدم ادامه‌ی تایپ دلنوشته، شما می‌توانید درخواست انتقال به متروکه دهید و همچنین در صورت تصمیم به ادامه‌ی تایپ دلنوشته و انتشار اثرتان می‌توانید درخواست بازگردانی اثر از متروکه را دهید.

𖡼 با سپاس از توجه شما 𖡼

[کادر مدیریت تالار ادبیات]

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
انسان‌ها نیز تمام می‌شوند.
گاهی با تماشای تبسم بهار،اشک‌های ابر،سفیدی کوهساران و یادِ یار؛ اما تمام شدن را می‌پرستم زمانی که تو باعثش باشی!

آخرین ویرایش:

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
خونم جایش را به هوای عشق هدیه کرده‌
که در رگ‌هایم پرسه می‌زند.
آری!با تو یکی شدن زیباست،اما با تو به پایان رسیدن دلبرانه‌تر است .

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
دوست داشتنت نیز در قلبم نفس می‌کشد.آیا من تمام شده‌ام؟در کنار تو،تمام نشدنی‌ها تمام می‌شوند،تو نیز تمام شده‌ای؛ نه در قلب من،بلکه هوای عشق در تنفست به پایان رسیده‌ است.حال به یادش غبطه می‌خورم؛تنفسی از جنس عشق؛همانقدر زلال،همانقدر بی‌ریا .

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
خنده‌ام همانند اشک‌های مترسک در غروبِ مرده مزرعه‌ای سوخته غم‌انگیز شده است. گویی اکسیژن به پایان رسیده و تقلای شش‌هایم در میان ازدحامِ پوچِ آدمیان، به دنبال جرعه‌ای حیات میرقصد. انجماد سکوت‌ها در گلویم سنگینی میکنند؛ نمیدانم تو را نیازمندم، یا هوایی که در او تنفس میکنی.

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
تمامِ وایه‌ام را متعلق به خود کردی،انگار که در تمامی لحظه‌هایم سیر کرده و در قلبم نفس میکشی. تورا نمیبینم، نمیخوانم، نمیشنوم، اما تو را همانند کودکی خیره به ل*ب‌های خشکِ مادرش، نفس میکشم. کودکی که هرموسیقیِ تنفس مادرش، تمامِ جانش را غرق شادی میکند و دستانش را کودکانه به‌هم میکوبد.

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
آه! صدایی زنده! آری، عطر یخبندان‌ِ تو به مشام میرسد. در دیاری که هرلحظه‌اش با یاد تو سپری میشود، در تلاطم یادها غرق شده و در آتش آنها میسوزم.همانند برگ سبزی که رفته رفته از بین میرود و شادابی‌اش را به ناپاکیِ دودهای خاکستری‌رنگ میبخشد. نمیدانم، حقیقت عشقمان ذره‌ذره در بین دودها ناپدید شده است؛ آیا از ابتدا تنها یک افسانه بوده‌است؟ یا برگی سبز؟

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
در هر نقاشی غروب که بر بوم مینشیند، سایه‌ای از تو بر افق می‌افتد. همانند اکسیژنی که در هوا معلق است، دیده نمیشوی، اما با تمام وجود احساس میشوی. گویی تمامِ من را دربر گرفته‌ای و دیگر چیزی از من باقی نگذاشته‌ای؛ حال غروب پیام‌آور خورشیدِ عشقمان شده است. ذره‌ذره در پشت ابرها پناه گرفته و من در این‌ظلمت به دنبال سایه‌ای از اشعات تو میگردم. اما تنها سیاهیِ شب پاسخگویِ افکار من است.

NI NI

پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
مدال‌ها
15
سکه
1,814
می‌دانی آرام‌ترین گل در باغِ هستی چیست؟ گلی که در وجودم پرورش دادم. هوایت را در سینه‌ام حبس کردم و تا آخرین قطره‌باران، تو را سروده‌ام.
@Aytak

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا