• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

تأیید شد درخواست نظارت رمان خسوف؛ | بیتاب کاربر انجمن بوکینو

• نویسنده موضوع bitab
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 150
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bitab

بی‌تاب
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-07
سکه
85
نام‌کاربری: بیتاب

نام و نام خانوادگی: بیتا باباحاجی

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: خسوف؛

ژانر کتاب: #تراژدی #عاشقانه

خلاصه کتاب: .

مقدمه کتاب: خسوف تنها شباهتی‌ست که می‌توان به تو نسبت داد. در خسوف آسمان نه شب است نه روز... نه گرمای خورشید شبنم‌های صبحگاهی را بوسه باران می‌کند، و نه نسیم خنک شب پرده‌ها را به رقص وادار. حالم همچون خروسی‌ست که نمی‌داند با صدایش ندای صبح را بدهد؛ یا به انتظار صبح در طول شب ساکت شود. اما در آخر میان این عشق و نفرت، یکی از آنها پیشی می‌گیرد و من افسارم را به دوگانگی‌ام می‌بازم! آسان‌ترین راه رفتن به رختخواب است تا زمان اتمام خسوف بخوابم، به این امید که با بیدار شدنم دیگر خبری از خسوف نباشد. ایده‌ای برای اینکه خورشید بر ماه چیره می‌شود یا برعکس ندارم. اما تا به حال خواب راه حل خوبی نبوده؛ چه فایده‌ست که بخوابم و خواب تو را ببینم. و هر بار که بر می‌خیزم، هنوز خسوف ادامه دارد!

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ خودم ویرایش می‌کنم.
مورخ ثبت درخواست: 2024-05-07

آخرین ویرایش:
  • بـه‌بـه
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZEINAB.S

Gharibeh

[شاهزاده‌انجمن]
تاریخ ثبت‌نام
2023-12-06
سکه
5,003
سلام، درخواست نظارت رمان شما توسط مدیریت تائید شد.
ناظر شما: @DENISE
تاپیک رمان خود را در تالار کتاب بخش کتابینو زده و منتظر گفتگویی از طرف ناظر خود باشید!
تائید شده توسط ارشد خدماتینو.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

بالا