• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

تأیید شد درخواست نظارت داستان کوتاه آونگ‌های تب‌دار | پرتوِماه کاربر انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

پرتوِماه

بنفشک*-*
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-16
سکه
750
نام‌کاربری: پرتوِماه

نام و نام خانوادگی: پرتوِماه

نوع کتاب: داستان کوتاه

عنوان کتاب: آونگ‌های تب‌دار

ژانر کتاب: راژدی-عاشقانه-اجتماعی

خلاصه کتاب: خلاصه:

تمنای ماندن، تمنای رفتن، تمنای خواستن، تمنای نفس کشیدن، تمنای زندگی؛ یک چهارپایه خط می‌کشد تا نهایت تمناها را!
زندگی وارونه می‌شود و لیلی به دنبال یافتن مجنونش سر به بیابان شیدایی می‌گذارد. دریغ که این وارونگی هم بی‌فایده‌ است...!

مقدمه کتاب: مقدمه:
می‌گویند من و تو می‌شود ما؛ می‌گویم ما می‌شود من و تو! تلخیش چنان ملموس است که آونگ ساعت هم تب کند و در بستر بیفتد! زمان اما نمی‌ایستد، پیش می‌رود و پیشانی تب‌دارش را به زندگی‌ای گره می‌زند که توان داغی پیشانی زمان را ندارد، گُر می‌گیرد و در سوزش بی‌امان شعله‌ها نیست می‌شود.

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-07-19

Aytak

[مدیر ارشد بازنشسته]
تاریخ ثبت‌نام
2023-09-06
سکه
1,808
سلام، درخواست داستان کوتاه شما توسط مدیریت تائید شد.✅
ناظر شما: @Gris
می‌توانید تاپیک داستان خود را در بخش "تایپ داستان کوتاه" در تالار کتاب ایجاد کنید. لطفاً منتظر گفتگویی از طرف ناظر خود، تحت عنوان ( گپ نظارت | ناظر Gris )
باشید!
تائید شده توسط سرپرست بخش خدماتینو.​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

بالا