• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

تأیید شد درخواست نظارت داستانک وبالِ‌تعسر | Neil I کاربر انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
سکه
5,309
نام‌کاربری: Neil I

نام و نام خانوادگی: نیل‌آب

نوع کتاب: داستانک

عنوان کتاب: وبالِ‌تعسر

ژانر کتاب: فانتزی، ترسناک

خلاصه کتاب: خلاصه: لحظه‌ای ناخودآگاه چترِ لطف و رحمت از دستانم رها شد و همراه بادِ نیک‌ بختی رهگذر‌ شدند و من با آدابِ لطف و رحمت ناآشنا شدم و سایه‌های‌ زلت، روح‌ پاکم را تسخیر کردند. تا به مجالِ خوشبختی برسم وبال و تعسرِ زندگی، روحم را فشرده کردند و در گرد و غبارِ نگون‌ بختِ دوزخ، در میان دوزخیان دامن‌گیر شدم... .
پ.ن: وبال‌تعسر: عذابِ سخت و دشوار

مقدمه کتاب: مقدمه:
می‌گویند که بنده‌‌‌ای که دلش کر و لال شده‌ است همانند خورشیدی است که پرتوی‌ آتشینش‌ گاه طبیعتی را به خشکی و صحرایی سوزناک تبدیل می‌کند. نعمت‌های زندگی هم همچو ماه و ستار‌ه‌ها هستند که از بی‌مهری آفتاب سوزان، پرتو ناخالص خود را از بنده‌ی ناخلف محروم می‌کند؛ همین‌طور که بنده‌‌‌‌‌ای کور دل، مهربانی و دل‌نوازی خدای واقعی‌اش را نمی‌بیند و خدایی دیگر را سرپرست خود می‌داند و مجازات او بی‌شک وبال تعسر در دوزخ است.

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2024-08-30

• قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tavan

Tavan

[مدیر ارشد بازنشسته]
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
سکه
3,206

باسلام، درخواست نظارت داستانک شما، توسط کادر مدیریت تائید شد.
ناظر شما: @پرتوِماه
خواهشمند است، منتظر گفت‌وگویی از جانب ناظر خود، تحت عنوان (گپ نظارت| ناظر پرتوِماه ) باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

بالا