• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

اطلاعیه‌ خیانتکاران انجمن

YAS

[مدیریت کل سایت + مدیریت تالار نظارت ]
Staff member
LV
0

سکه
6,122
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام کاربران محترم انجمن رمان‌نویسی بوکینو.
این تاپیک در را*ب*طه با کاربرانی هست که از اعتماد کادر ارشد سواستفاده کردن و با حماقت تمام دست به خرابکاری زدن.
زین‌پس لیست تمام خرابکارها و خیانتکارهای انجمن اینجا با ذکر دلیل و مدرک قرار داده میشه.
این افراد در واقع بن نمیشن، دسترسی فعالیت و پیام دادن به همه جای انجمن ازشون گرفته میشه و بهشون رنک قهوه‌ایِ "
اشتباه بزرگ انجمن" داده میشه، نتیجه‌ی اعتماد بی‌جای ما!!
( دلیل اینکه این رنگ قهوه‌ای رو واسشون انتخاب کردیم رو در ادامه خواهید فهمید، در واقع رنگ اصلی رو خواهید دید. )
میدونید این افراد کیا هستن؟؟ کسایی هستن که چشم دیدن اوج گرفتن مارو ندارن، درسته تعداد کاربرا کمه، اما دیزاین و کادری که ما داریم، توی هیچ انجمنی نمونه اش دیده نمیشه!
با صراحت کامل میتونم این حرفو بزنم!
اینا افرادی هستن که با قصد جاسوسی یا اختلاف ایجاد کردن توی کادر میان اما نمیدونن هیچی عایدشون نمیشه!
اجازه خندیدن به حماقت و عقل بچگانه این افراد رو دارید پس با خیال راحت بخندید.
دوستدار شما، مدیریت کل انجمن، یاس🎀💅

امضا : YAS

YAS

[مدیریت کل سایت + مدیریت تالار نظارت ]
Staff member
LV
0

سکه
6,122
@یآس
@*RaHa._
خب خب، شما دارید دو آدم به شدن کوته فکر رو مشاهده میفرمایید به ترتیب با نام‌‌های:
یاسمن هاشمی
رها سلطانی
اینا حالا نمیدونم اسم‌های واقعیشون بوده یا چی ولییی، ظاهرا بعضیا ( اشاره مستقیم به یاسمن هاشمی ) ادعا میکردن که پدر مادرشون اجازه نمیدن سیم کارت داشته باشن.😂😂😂😂
من که روز اول عضویتشون ایپی مشترکشون رو دیدم، با کلی التماس و زجه ک بن نکنید اشتباه شده و فلان دلم سوخت گفتم باشه که کاااش دلم نمیسوخت اینا واسه ما شاخ نشن:/
خلاصه اقا اینا اومدن درخواست دادن واسه مدیریت و فلان، با استفاده از دسترسی‌شون یکسری خرابکاری به بار آوردن غافل از اینکه ما اینجا بهترین طراح سایت‌ها و برنامه نویس‌هارو داریم، هرچند واسه کارشون نیاز به این چیزا نبود با یه کلیک ساده همه چیز اوکی میشد، ولی واقعا خندم میگیره از حرفاشون که اومده بودن پروفم به من زده بودن:
03C3EB41-68E2-4C77-B71A-28DCACA6F563.jpeg
8222AA5D-FA4C-458F-AB9A-B72F7E7E96FE.jpeg
بخندین بچه ها بخندین اشکال نداره😂😂😂💅
واقعا چرا دوتا بچه فکر کردن میتونن زحمات مارو به هدر بدن؟ جمجمه مغز دار خو نیه ای کاهدونه کاهدون.😂
خلاصه دوزتان، ما با یه همچین آدمای مریضی سر و کله میزنیم، تا حد امکان سعی کردم سانسور کنم حرفاشونو و چشم پوشی کنم از کارای دیگه‌اشون امااااااا، اما همینا واسه چند روز خندیدن فک کنم کافی باشه😂
خلاصه که، پماد میدم بهتون جهت سوختگی شدید استفاده کنید شما دوتا.
منظورم سوختگی چشم از شدت حرص زیاده.😔😂
بماند که چقدر از اموزش‌های مدیرفنی عزیزمون @جیـــلان که دست رنج سالها دوییدنش بود سو استفاده شد و چقدر به بی ذات بودن شما ما پی بردیم.
شما حتی اگر طوفان هم باشید نمیتونید مارو تکون بدید، ما از ریشه به هم وصلیم، زحمات زیادی واسه اینجا کشیدیم و شما حتی اگر پدرتونم بیاد نمیتونه زره ای اینجارو بلرزونه.

امضا : YAS

Who has read this thread (Total: 9) View details

Top Bottom