به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
١٠٠ اُمین خبر :coffee:

گویا برترین ارسال کنندگان این ماه، با ماه‌های میلادی تغییر می‌کنند و چون امروز یگ آگوست (روز اول ماه) هست، من به موفقیت بی‌سابقه‌ای در دستاوردهام دست یافتم. :joy:

IMG_20240801_181042.jpg
با 2 پست، نفر سومbuitre

خلاصه دقت کنید، الان وقت پیشی گرفتنه! حتی با فنونِ غیر اخلاقی، اعم از استفاده از پارتیِ @NELIN

rules-sabqat2.jpg

عزیزان گرامی؛ تبلیغات:

کاربرشناسی دوره شانزدهم کاربر شناسی

IMG_20240801_182537.jpg
پیشوند‌های فوق خفن تالار علم و تخیلمون
مسابقه‌ی موجودات ماورایی | انجمن بوکینو

ولی از هرچه بگذريم، سخن مسابقه‌ی ادبیات خوش‌تر است! اون هم چه مسابقه‌ای! برای شما حضار اهل قلم که سخت نیست. فقط کافیه وقت بذارید و متن فوق‌العاده‌ی خودتون رو نوشته و از آثار معنوی این کار بهره‌مند بشید. یه لحظه برید توی تاپیک مربوطه و روایتی که گذاشته شده رو بخونید:

مسابقه دلنوشته‌ی حسینی ١۴٠٣

امیدوارم روزاتون سرشار از انگیزه و ایده‌های جدید برای مسیر زندگیتون باشه

خدانگه‌دارتون

آیدا؛

[معاونت اجرایی سایت- تصویرینو]
پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
23
سکه
8,449
۱۰۱‌اُمین خبر 🧑‍🦯
سلام سلام به طرفداران مافیا عضو جدید مافیایی شدم فقط به عشق اخبار زیبای مافیایی و @Sara و همزادِ‌قشنگم @ماوآ؛
راستی راستی بحث اصلیو یادم رفت قبلا شاهد همزاد های عزیزمون @IVI و @NI NI بودیم و حالا کشف جدیدد منو ماوآیی خاانوم
@ماوآ؛ @مهوا؛
تمام تمام:eyes::joy::Pensive: همزاد های جدید
(جهت اعلام حضور:eyes:)​

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
١٠٢ اُمین خبر :coffee:

دوستان عزیزی فرمودند بنده تشریف بیارم وَ گرد و خاک این تاپیک رو بتکانم!
اما بنده الان، از این تریبون صرفا توانایی بارگذاری چندتا تبلیغات رو دارم:joy:

❃‎‌‌‎ مسابقه‌ی دیالوگ‌نویس برتر ❃‎‌‌‎
❃ ‎‌‌‎قابینو | تالار عکس ❃‎‌‌‎

❃‎‌‌‎ این عکس تقدیم می‌شود به… ❃‎‌‌‎
تا یادم نرفته به عنوان خبر اعلام کنم، موسس بوکینو @NELIN ، عازم کربلا هستند.

آرزوی سلامتی برای تمام زائران عزیز را داریم. التماس دعا!

باتشکر

آیدا؛

پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
23
سکه
8,449
۱۰۳ اُمین خبر

سلام خدمت اهالی بوکینو
با یه خبر خووب و اطلاع رسانی اومدم خدمتتون:joy:🤝

بلاخره واکنش🤝 قشنگمون اضافه شد @NI NI چشممون روشن:joy::joy:
و همچنین چندین واکنش دیگه امیدواریم که خوشتون اومدههه باشه ما که خیلی خوشمون اومد:joy:
جهت اطلاع رسانی
تشکر از @NELIN زی زی قشنگم

آخرین ویرایش:

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
با سلام خدمت تک به تک شما عزیزان؛
امروز، مطابقِ تاریخِ ۱۲ شهریورِ ١۴٠٣، مصادف با سالگردِ رحلت رسول اکرم و سالگرد شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام، را به همه‌ی شما عزیزان تسلیت عرض می‌کنم.
و همچنین، ۱۴ شهریورِ 1۴٠٣، شهادت امام رضا علیه السلام [ ٣٠ صفر ] را نیز خدمتتان تسلیت می‌گویم.
امیدوارم عزاداری‌هایتان مورد قبول حق واقع گردد.

پادکست - برای حسین (ع) | تالار آوا

١٠۴ اُمین

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
١٠۵ اُمین خبر :coffee:

توی این مدت انقدر سوژه جمع کرده بودم که نگویم ولی تو بپرس:Pensive:
خلاصه که فکر کنم همه رو از دست دادیم چون من حوصله نداشتم بیام با متن اینجا بذارمشون:Pensive::Broken_heart:
حتی این ذهن خلاق من یه جمله ابداع کرده بود که می‌خواستم بیام پزشو بدم و بهتون بگم: اجازه بدید یه چیزی بگم، واکنش‌هاتون (یا لایک‌هاتون) بریزه:Pensive::Broken_heart:
این مثلا در مصداق اینه که بگید برگاتون ریخت! منتها بنده سانـ.ـسورولیزه کردمش:joy:

خلاصه که از هرچه بگذریم، سخن من خوش‌تر است:Pensive::Broken_heart:؛ ولی آیدی من ناخوشایند :eyes::

حقیقتا حضرات عالی، لطف داشتن و در ذکر برترین‌های ماه از من نام‌برده شد؛ ولی:
اطلاعیه‌ برترین رنک‌داران| شهریور ۱۴۰۳

IMG_20240923_110213.jpg IMG_20240923_110225.jpg

ولی؛ این شانسه منه، وقتی تگ میشم: (به روایت تصویر)
IMG_20240923_110739.jpg

و البته سر این گفت‌وگو احساس کردم رسالت بنده‌ست که بیام و این عکس رو به عنوان واکنش بارگذاری کنم!​

35675f90084940259d6c87c149d71a08de71eb76.jpg = IMG_20240923_111120.png

فعلا عزیزان بوکینو!
:3UL:

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
١٠۶ اُمین خبر :coffee:

Polish_20241005_190249421.jpg

عارضم خدمتتون که علاوه بر ذکرِ دلیلِ عدمِ سه‌بار نوشتنِ حروف که شاید دغدغه‌ی خیلی‌ها بوده؛ میخوام نگاهتون رو به رنگِ تایپِ @SAYRA جلب کنم، خیلی با کلاس میشه که رنگ متنت، با رنگِ اکانتت یکی باشه:joy::Red_heart::Pensive:

دوست‌داشتم برم رنگم رو توی تنظیماتِ تایپِ چت‌رومم ویرایش کنم و باکلاس بازی در بیارم که یادم اومد رنگِ من اینچنین زیباست:Pensive::joy::

Polish_20241005_191041247.jpg

آهنگ درخواستی: از محسن لرستانی :Pensive:

آیدا؛

پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
23
سکه
8,449
۱۰۷ اُمین خبر 🔷
با سلام خدمت عزیزان
خبر گزاری مافیا خبر جدیدی آورده براتون:joy:🥲
IMG_20241211_212444.jpgوقتی میخواهیم به افراد جدید انجمن خانواده‌ای بوکینو رو معرفی کنیم :joy:🥲
IMG_20241211_212505.jpgو نگاهتونو بسپارید به این تصویر :joy:🥲حتی خودمون ام گیج میشیم
و منتظر توضیح هستیم @Liam :joy:
@حوراء موندم چجوری تونست هضمش کنه موندم توضیح بدههه
بهونه ای برای اینکه بگیم موسس قراره به زودی تروگرانو شروع کنههه
یوهاهاهاها @Liam

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,061
١٠٨ اُمین خبر :coffee:

البته که اختلافی که بین تعداد پست‌ها و تعداد اخبارِ صادره وجود داره، معقول نیست ولی خطای انسانی در کمینِ همگان است، مبادا سخره!!

با ٩٩ اُمین پستِ این تاپیک مهمونِ صفحه نمایشتون هستیم!

اگر که این خبر رو با گلس شکسته دنبال می‌کنید عدد 1 و اگر با گلسِ بدون خط و خش این خبر رو منور نمودید عدد 2 رو ذهنی ارسال بفرمایید باتشکر :Pensive:

اسپویل برای چند دقیقه بعد از مطالعه‌ی کامل این خبر: شما اساساً وقت خود را تلف کرده‌اید.

https://forumbockino.ir/threads/سوال-و-با-سوال-جواب-بده.1390/
↻دنباله‌دار- سوال و با سوال جواب بده...
خواهشمند است فقط 5 صفحه‌ی اول این تاپیک رو مطالعه کنید، 3 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره (البته با سرعتِ اینترنتِ برون مرزی:Pensive:)

اول بخون بعد بیا ادامه‌ی این خبر... :coffee:

خب خوندی؟ اگه نخوندی متن بعدی رو از حالت اسپویل خارج نکنیا!!

هنوز نخوندی؟ به وجدانت رجوع کن! 🦦

به وجدانت اعتماد کردمااا! smug1

خب حالا که خوندید، باید بگم‌ به مرکزِ روانشناسی بوکینو خوش آمدید، از شدتِ سم‌هایی که خوندید مطمئناً نیاز به 10 جلسه بازیابی اعصاب دارید.

حالا که تا اینجا اومدی، خدایی چرا به اسپویل اول خبر بها ندادی و ادامه دادی؟ :joy: احساس نمیکنی وقتت هدر رفته از شدت بی‌محتوا بودنِ این خبر؟ :Pensive::Broken_heart: طلب حلالیت از شما KeIntor1

بالا