به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
4
سکه
30,058
یه خاطره از دوران تحصیلت برامون بگو 🫰

فردین رادفر

فردین‌رادفر
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2025-01-20
سکه
1,140
با وسوسه‌ ی دوستم معلم که رفت دستشویی در رو از پشت قفل کردم چون دور بود از سالن یکساعتی اون تو موند:cool::cool:

• ترکیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
ساله آخر دبیرستان بود مدرک دیپلم براثبت نام دانشگاه نیازداشتم روز پنجشنبه رفتم مدرسه تا ۹ باز بود من یازده ونیم رسیدم بسته بود بامادرم دمه دروایسادم زنگ زدم مدیر التماس کردم گفت معاون می فرستم خلاصه ایستادم یه پسربچه رد شد گفت مگه نمی دونی پنجشنبه تعطیلع گفتم می دونم زنگ زدم بیان با یه نگاه سفیه اندرسفیه رفت خلاصه معاون با اخم (حق داشت)رسید گفت مدیر وقتی کلید انداختم درخونم بازکنم زنگ زد گفت به خاطر توبرگردم لحظه اذان وارد مدرسه شدم همچنان معاون اعصبانی کپی دیپلم گرفتم مامانم گفت دخترم خیلی بی دست وپاست می ترسم. ازآیندش 🥲
معاون گفت این بی دست وپاست :no_mouth::no_mouth:کسی که مدیر مجبور کرد روز تعطیل لنگه ظهر من ازخونه برگردونه بادست وپاباشه چی کار می کنه نگران هرکی می خوای باش این نباش:smile:منومی گفت:joy:🤦‍♀️

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
دوره راهنمایی بودیم چند نفری می اومدیم خونه یه پسری افتاده بود دنبال یکی نمی دونم کی خیلی لاغر مردنی بود به قیافش نمی خورد دردسر درست کنه نادیدش گرفتیم یه بار باماشین اومد جلومون ویراژ داد 🤦‍♀️ گفتم حسابت کف دستت نزارم دختر بابام نیستم اهله محل گزارش دادم شبونه چنان زده بودنش چندسال شده حتی روحشم اون ورا آفتابی نمیشه :joy::joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
دوره کرونا بود کلاش انلاینا من تکالیف داداشم می رسیدم بعد یه بار معلم کلیپ ۵ دقیقه فرستاد گفت به سوالا کتاب باتوجه به کلیپ جواب بدین من درس خودم مونده بود باز نکردم کلیپ خودم نوشتم فرستادم برگشت گفت چه طوری کلیپ ۵ دقیقه تودوقیقه هم دیدی هم نوشتی هم فرستادی ها:joy::joy::joy::joy:گفتم یا جدسادات 🤦‍♀️چه غلطی کنم رفتم یه کلیپ گوتاه ازهمون بخش کتاب داتلود کردم فرستادم براش گفتم آقا معلم کلیپ شما باز نشد من اینو دیدم 🥲 گفت آهان باشه :joy::joy::joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
دوره کرونا بود کلاش انلاینا من تکالیف داداشم می رسیدم بعد یه بار معلم کلیپ ۵ دقیقه فرستاد گفت به سوالا کتاب باتوجه به کلیپ جواب بدین من درس خودم مونده بود باز نکردم کلیپ خودم نوشتم فرستادم برگشت گفت چه طوری کلیپ ۵ دقیقه تودوقیقه هم دیدی هم نوشتی هم فرستادی ها:joy::joy::joy::joy:گفتم یا جدسادات 🤦‍♀️چه غلطی کنم رفتم یه کلیپ گوتاه ازهمون بخش کتاب داتلود کردم فرستادم براش گفتم آقا معلم کلیپ شما باز نشد من اینو دیدم 🥲 گفت آهان باشه :joy::joy::joy:
درگیری باهاش ادامه داشت امتحان دوساعت وقت می داد من ۱۵دقیقع می فرستادم خلاصه گیرمی دادمثلا می خواست مچم بگیره از لحن صداس فهمیدم معلم جوونه پس هوش وحواسش جمعه :joy::joy:یه مدیر دیونه داشتن همه معلما ازش می ترسیدن رفتم پی ویش شکایتش کردم دقیق یادم نیس چی گفتم خلاصه مدیره پاچه معلمه گرفت داداشم اون سال شاگردو دوم شد همه شوک بودن چه طوری :joy::joy::joy:خواستم بگم من بودم شما چه طوری:joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
درگیری باهاش ادامه داشت امتحان دوساعت وقت می داد من ۱۵دقیقع می فرستادم خلاصه گیرمی دادمثلا می خواست مچم بگیره از لحن صداس فهمیدم معلم جوونه پس هوش وحواسش جمعه :joy::joy:یه مدیر دیونه داشتن همه معلما ازش می ترسیدن رفتم پی ویش شکایتش کردم دقیق یادم نیس چی گفتم خلاصه مدیره پاچه معلمه گرفت داداشم اون سال شاگردو دوم شد همه شوک بودن چه طوری :joy::joy::joy:خواستم بگم من بودم شما چه طوری:joy:
من تا این تاپیک دفتر خاطرات تبدیل نکنم ول نمی کنم:joy::joy::joy:
دوره کرونامعلم دبیرستان بود سخت گیر گفت ۳۰ دیقه وقت میدم یعنی ۱۱مثلاخورده تیک بخوره قبول نیست بعدم ۱۵ سوال طولانی در پیام می فرستادیم یعنی سرعت تایپت باید خیلی بالا باشه کله کتاب حفظ باشی مثلا می خواست جلو تقلب بگیره:joy::joy::joy: ولی من جواب نصفه نیمه فرستادم ۳۰ دیقه سین زد خب مسلما همون لحطه که وقت نمی کنه پیام این همه دختر اصلاح کنه :joy::joy::joy:ازکتاب جواب پیدا ویرایش کردم یه هفته بعدکامل گرفتم :joy::joy::joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
یه بار استاد سوال داد گفت بچه ها ایناجواباش پیدا کنین بفرستین تو ایتا خلاصه من چندتاش پیدا نکردم به جا فک کردن به جوابش نشستم گفتم این یه عالمه شاگرد داره ۳۵ این دانشگاه ۳۵ حالا کلاس انلاینم یه ۸۰ نفری اون یکی شایدم بیشتر فک کن همشون دونه دونه پیام بدن خب کلی هنرکنه سین بزنه خیلی دیگه هنر کنه باز کنه آیا بااین سنش حوصله می کنه جوابارم چک کنه پس 👿👿همین جوری قاطی می نویسم می فرستم :joy::joy:خلاصه که دوستم گفت من پیدا نکردم جوابارو وای خدا وقت داره تموم میشع گفتم همون طوربفرست کامل می گیری خلاصه استا احتمال ۹۹ درصد اصلا دانلودم نکرده بودم هردومون کامل گرفتیم:joy::joy::joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
الان میگین این چه قدر وراجه به جان خودم دلم نمیاد نگم :joy::joy:یعنی تمومی ندارن
یه دوستی دانشگاه دارم ازاتوبوس که پیاده شدیم حینه برگشت از دانشگاه به من گفت یه راه کوتاه می شناسم نیازنیست پول تاکسی بدیم سریع می رسیم کنار تاکسیا:joy::joy: خلاصه راه افتادیم راه کوتاهش نصفه شهر پیاده دور زدیم من دیگه نفسم داشت بندد می اومد هی می گفت این چهار راه ردکنبم این پیچ بگذریم رسیدیم تند می رفت خلاصه پادرد و نفس نفس زنان رسیدیم بلاخره کنار تاکسیا رسیدم خونه به بابام گفتم دارم خستگی می میرم این طوری شد برگشت گفت وای،اون جورکه خیلی طولانی فقط ۵ هزارتومان پول تاکسی می دادی بهتر نبود :joy::joy::joy:🤦‍♀️خلاصه دختره گدا خدا ازت نگذره یه هفته پادرد کشیدم :joy::joy:

Atrisa1235

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-12-09
سکه
782
این تکالیف دانشگاه هستن :joy: استادا میگن تایپی مثلا فلان فصل خلاصه و نمی دونم تحقیق :joy: من می دادم هوش مصنوعی تحقیق وخلاصه بنویسه بعد تو ورود کپی می کردم چندفصل رو :joy::joy: فقط اولش اسم خودم می نوشتم حتی اونایی که دس نویس می خواستم خط بدم بهونه می کردم تایپی می فرستادم :joy::joy::joy:کامل می گرفتم در عرض سی دقیقه :cool::cool: خلاصه تنبل بودن ذهن فعال می کنه :ROFLMAO::ROFLMAO:

بالا