به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

توی این تاپیک، جملات ایزابل آلانده قرار می‌گیره..​

| ایزابل آلانده |

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

عاطفه مانند نور ظهر است و برای تجلی خود نیازی به حضور دیگری ندارد. جدایی بین موجودات نیز خیالی است ، زیرا همه چیز در جهان متحد است.

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

هیچ نور بدون سایه وجود ندارد ، همانطور که هیچ شادی بدون درد وجود ندارد.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

شاید ما در این دنیا هستیم که بارها و بارها عشق را جستجو کنیم ، آن را پیدا کنیم و از دست بدهیم. با هر عشق ، ما دوباره متولد می شویم و با هر عشقی که تمام می شود ، زخم جدیدی برمی داریم. من جای زخم های غرور آفرین دارم.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

ترس اجتناب ناپذیر است ، من باید آن را بپذیرم ، اما نمی توانم اجازه دهم که مرا فلج کند.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

مردم چیزهایی را که به آن علاقه ندارند نمی خوانند و اگر علاقه مند باشند به این معنی است که برای انجام این کار به اندازه کافی بالغ هستند.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

این یک حقیقت شگفت انگیز است که چیزهایی که ما در زندگی بیشتر می خواهیم - احساس هدف ، خوشبختی و امید - با دادن به دیگران به راحتی به دست می آیند.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

داشتن تجربه، دانش یا استعداد چه فایده ای دارد اگر آن را نبخشم؟ چرا داستان ها را بدانم اگر آنها را به دیگران نگویم؟ چرا ثروت دارم اگر آن را تقسیم نکنم؟ من قصد ندارم با هیچ کدام از اینها سوزانده شوم! این بخشش است که مرا با دیگران، با دنیا و با خدا پیوند می دهد.​

Veratrum

[سرپرست بازنشسته]
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2024-01-02
مدال‌ها
4
سکه
1,351

تو زندگی میکنی... هر روز یه ذره، مثل یه سفر بدون هدفه، مهم مسیره.​

Veratrum