به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
5,808
⚜بسم ربّ آرام دل⚜

با سلام و عرض ادب خدمت عزیزانِ خانواده بوکینو!
در این تاپیک، تک به تک کاربرانی که به هر دلیلی از انجمن بن و اخراج (موقت یا دائمی) و به جزیره‌ی اخراجی‌ها تبعید شده، همراه با دلیل اعلام می‌گردد.
کاربران عزیز، توجه کنید!
تا حدالامکان از قوانین انجمن پیروی کنید و خلاف آنها را انجام ندهید؛ علی‌الخصوص قانون ممنوعیت مولتی اکانت!

تا کادر مدیریت ارشد، مجبور به استفاده از راه بن و اخراج نشود.
هر کاربر، در صورت مرتکب شدن خطایی، حداقل ۲ اخطار و هشدار خواهد گرفت و سومین بار اخراج موقت خواهد شد؛ پس از بازگشت وی، در صورت تکرار خطای گذشته، به صورت دائم اخراج خواهد شد.

از تمامی دوستان عزیزی که توجه می‌کنند و قوانین را رعایت می‌کنند، سپاسگذاریم.?

|کادر ارشد انجمن بوکینو|

امضا : Liam

Liam

پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
5,808
{به نام خداوند کریم}

وقتش شد از کلمه‌ای که به شدت ازش متنفرم استفاده کنم: عجب!

عجب به کسی که اصلا انتظار نداشتم اولین نفر اخراج شده‌ی بوکینو باشه!
از هر کسی انتظار داشتم جز ایشون:
@night

مدت بن: ۲ هفته

چرا سارا خانم؟ قشنگ دلم شکست!
چون باورم نمیشه تو بودی اون حرفا رو زدی:‌)
مگه ما دعوت‌نامه برات فرستادیم یا مجبورت کردیم بیای انجمن ما؟
کسی بهت اصرار نکرده بود که بیای؛ ولی حالا که اومدی، نباید اینطور به انجمن من توهین کنی!
انجمن من، بی در و پیکر نیست که هر کسی که از راه برسه بهش انگ اسکی و تقلب و... بزنه!
و یا کاربران و مدیران عزیز من آدمای دور و ور تو نیستن که هر چی خواستی بهشون توهین کنی!

اگه خواستی بعد از تموم شدن ۲ هفته اخراج موقت بمون، خوشحال میشیم؛ ولی دیگه از این حرفا نبینم در مورد انجمن بوکینو و کاربران من بزنی!
و اگرم نخواستی و اینجا به دلت ننشسته و راضی نیستی میتونی بری، بسلامت!​

مآهـــے

الهه جذابیت...😎
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
4
سکه
816
بسمه تعالی
کاربر:
@نعناع
و
@شهداد
مدت بن:
دو هفته
علت:
بوکینو هدفش تنها و تنها حمایت از نویسندگانه و ما هیچ کس رو مجبور به بودن در بوکینو نمی‌کنیم!
شما که از این‌جا خوشتون نمیاد چرا ثبت نام می‌کنین و بعد میاین به موسس و انجمن توهین می‌کنید؟
اگه همین موسس نبود من خیلی وقت پیش بنتون ‌می‌کردم!
به محض ثبت‌نام تبلیغ انحمنتون رو کردین و تو پروفایل‌ها از انجمنتون اسم بردین اما چون موسس براتون ارزش قائل بود چیزی نگفتم!
در ضمن، بوکینو نه از جایی کاربر دزدی می‌کنه و نه از جایی اصکی میره و کادر ما هیچ کاری با بقیه انجمن‌های همکار نداره. شما هم اول یاد بگیرین اصکی چطوری نوشته میشه بعد از واکنشای ما ایراد بگیر.
اگر هم کسی خواست اصکی بره از یه انجمن پیش و پا افتاده مثل انجمن شما اسکی نمی‌ره!
این کارتون هم که میاین این‌جا و بعد می‌رین میگین موسس فلانیه و کادر فلانی، کار خیلی پستی هست!
و در آخر، این‌جا بوکینو هست. نه اون‌جایی که ازش اومدین!

آخرین ویرایش:
امضا : مآهـــے

rifledark

کاربر بوکینویی
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
2
سکه
0
بسم تعالی

کاربر:
@poppy

مدت بن:
دائم

علت:
این مولتی اکانت خودمه و تنها در نبود اکانت خودم آوردمش که بتونم ایمیل خودم رو با کمک موسس تغییر و وارد اکانت خودم بشم و به کارها رسیدگی کنم
از اونجایی که دیگه بهش نیازی نیست بن دائم میشه.
حتی خود من هم نمیتونم مولتی از خودم نگه دارم و جلو چشم همتون بن میزنم قانون برای همه قانونه حتی برای من.​

Liam

پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
5,808
{به نام خداوند کریم}

وقتش شد از کلمه‌ای که به شدت ازش متنفرم استفاده کنم: عجب!

عجب به کسی که اصلا انتظار نداشتم اولین نفر اخراج شده‌ی بوکینو باشه!
از هر کسی انتظار داشتم جز ایشون:
@night

مدت بن: ۲ هفته

چرا سارا خانم؟ قشنگ دلم شکست!
چون باورم نمیشه تو بودی اون حرفا رو زدی:‌)
مگه ما دعوت‌نامه برات فرستادیم یا مجبورت کردیم بیای انجمن ما؟
کسی بهت اصرار نکرده بود که بیای؛ ولی حالا که اومدی، نباید اینطور به انجمن من توهین کنی!
انجمن من، بی در و پیکر نیست که هر کسی که از راه برسه بهش انگ اسکی و تقلب و... بزنه!
و یا کاربران و مدیران عزیز من آدمای دور و ور تو نیستن که هر چی خواستی بهشون توهین کنی!

اگه خواستی بعد از تموم شدن ۲ هفته اخراج موقت بمون، خوشحال میشیم؛ ولی دیگه از این حرفا نبینم در مورد انجمن بوکینو و کاربران من بزنی!
و اگرم نخواستی و اینجا به دلت ننشسته و راضی نیستی میتونی بری، بسلامت!​

بسمه تعالی
کاربر:
@نعناع
و
@شهداد
مدت بن:
دو هفته
علت:
بوکینو هدفش تنها و تنها حمایت از نویسندگانه و ما هیچ کس رو مجبور به بودن در بوکینو نمی‌کنیم!
شما که از این‌جا خوشتون نمیاد چرا ثبت نام می‌کنین و بعد میاین به موسس و انجمن توهین می‌کنید؟
اگه همین موسس نبود من خیلی وقت پیش بنتون ‌می‌کردم!
به محض ثبت‌نام تبلیغ انحمنتون رو کردین و تو پروفایل‌ها از انجمنتون اسم بردین اما چون موسس براتون ارزش قائل بود چیزی نگفتم!
در ضمن، بوکینو نه از جایی کاربر دزدی می‌کنه و نه از جایی اصکی میره و کادر ما هیچ کاری با بقیه انجمن‌های همکار نداره. شما هم اول یاد بگیرین اصکی چطوری نوشته میشه بعد از واکنشای ما ایراد بگیر.
اگر هم کسی خواست اصکی بره از یه انجمن پیش و پا افتاده مثل انجمن شما اسکی نمی‌ره!
این کارتون هم که میاین این‌جا و بعد می‌رین میگین موسس فلانیه و کادر فلانی، کار خیلی پستی هست!
و در آخر، این‌جا بوکینو هست. نه اون‌جایی که ازش اومدین!

سلام!
با شروع سال نو، تصمیم گرفتم تمام کینه و کدورت‌ها و گذشته رو به فراموشی بسپارم و عزیزانی که به دلایلی اخراج شده بودند رو هم زودتر از تاریح اتمام محرومیت، از بن خارجشون کنم.
امیدوارم که امسال شاهد دوستی‌های بهتر و موفقیت‌های بیشتر همگی باشیم??

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
4
سکه
10,996
به نام خدا
کاربر: @《Whisper》,
مدت بن:
دائم
علت:
بی احترامی به حفاظت انجمن،
شوخی نابجا با کادر ارشد و باقی مقامات،
به‌هم ریختن جو انجمن... .
خانوم نسبتاً محترم، شما نمیتونید به اسم شوخی به هرکس که خواستید بی احترامی کنید!
امیدوارم دیگه شاهد همچین چیزی تو انجمن نباشیم!​

امضا : IVI

rifledark

کاربر بوکینویی
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
2
سکه
0
به نام خدا

کاربران:
@شَفَق
@Twilight
@باوان

مدّت بن:
دائم

علت:
بالاخره وقت این کار هم شد! وقت بن کردن و اخراج کردن کسایی که تو نظم بوکینو اخلال ایجاد کردن رسیده!
من اصلا برام مهم نیست که دیشب چی به خودم گفتن یا چی کار کردن و یه نمه عقده‌هاشونو خالی کردن ولی سر اینکه به زینب @HOURA هرچی که لایق خودشونه گفتن تو مخم رفته و شک نکنید که تا لحظه آخر پیگیر این چهار نفر خواهم شد! بن شدن کوچیک‌ترین مجازاتی خواهد بود که براشون در نظر گرفته شده و باید منتظر عواقب بزرگتری باشن🙇

امیدوارم دیگه همچین بحثی توی بوکینو پیش نیاد!​

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
4
سکه
10,996
به نام خدا

کاربران:
@شَفَق
@Twilight
@باوان

مدّت بن:
دائم

علت:
بالاخره وقت این کار هم شد! وقت بن کردن و اخراج کردن کسایی که تو نظم بوکینو اخلال ایجاد کردن رسیده!
من اصلا برام مهم نیست که دیشب چی به خودم گفتن یا چی کار کردن و یه نمه عقده‌هاشونو خالی کردن ولی سر اینکه به زینب @HOURA هرچی که لایق خودشونه گفتن تو مخم رفته و شک نکنید که تا لحظه آخر پیگیر این چهار نفر خواهم شد! بن شدن کوچیک‌ترین مجازاتی خواهد بود که براشون در نظر گرفته شده و باید منتظر عواقب بزرگتری باشن🙇

امیدوارم دیگه همچین بحثی توی بوکینو پیش نیاد!​
به نام خدا

کاربران:
@lily
@نیــــــــلوفر

مدت:
دائم

علت:
فحاشی، توهین و استفاده از الفاظ رکیک در نمایه کاربران و کادر ارشد. مولتی شَفق، twilight و...
این کار رو ما باید چند هفته پیش انجام می‌دادیم ولی خب بازم دیر نیست برای انجام کار درست.
اول این‌که این‌جا انجمن رمان نویسیه، نمی‌تونید الفاظ رکیکی که تو منزل مبارکتون استفاده می‌کنید، این‌جا هم استفاده کنید و هرچی لایق خودتونه به باقی اقراد نسبت بدید.
دوم این‌که بهم ریختن جو انجمن و فحاشیاتون رو فاکتور بگیریم همین مولتی زدنتون برای بن شدن کافیه چون مولتی تو انجمن غیر قانونیه.

و در ادامه... کاربران:
@Paprika
@Dark Side

مدت:
دائم

علت:
مولتی نفرات قبلی... .
جالبه برای برگشتن به انجمنی که بد می‌دونیدش انقدر خودتونو به آب و آتیش می‌زنید!
جاهایی هست بتونید عقده‌هاتون رو اونجا خالی کنید، ولی این‌جا جاش نیس.
خیر پیش.​

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
4
سکه
10,996
خب خب خب!
سلام خدمت همه‌ی شما عزیزان.

کاربر: @rifledark

مدت: دائم

علت:
عمیقا و حقیقتاً، از انسان هایی که فقط حرف هستن و به عمل که میرسه پا پس میکشن، بیزارم!
تا چند ساعت پیش فکر نمیکردم قراره تو این زمان علت بن شدن مدیرکل اسبق رو بنویسم... همین‌قدر غیر منتظره انسان ها نقاب از چهره برمی‌دارن.
از این‌که تو این همه مدت، همچین آدمی تو انجمن وجود داشت از همتون عذرمی‌خوام و متاسفم، اما خب بازم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست!
ایده هایی که رو انجمن پیاده کرده بودند که شکر خدا خودشون پاک کردند و همچنان بوکینو سر پاست، انشالله بالاتر از این هم خواهیم رفت و در کنار هم شاهد پیشرفت های انجمن خواهیم بود، البته دور از همچین آدم های دورو و نمک نشناسی!
دلیل اصلی بن شدن ایشون، حذف دائمی ارسالی ها بدون اطلاع به موسس و توهین به موسس هستش.
امیدوارم امثال این جناب رو دیگه تو انجمن مشاهده نکنیم!​

مَهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
8,644
سلامی مجدد!

کاربر: @Fatema pishbahar
کاربر: @معصومه

مدت: دائم

علت: مولتی اکانت
واقعا دلم نمی‌خواست همچین کاری کنم و خیلی سعی کردم دلیل اکانت مولتی شونو بدونم، امّا پاسخگو نبودن، یعنی چک میکردن ولی جوابی نمی‌دادن!
حتی تو نمایشون گوشزد کردم ولی جوابی نگرفتم.​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا