سلام
نمیدونم شاید این اولین تاپیک تولدی
باشه که با ۴روز تاخیر زده میشه
ولی کلا ما بوکینوییا همیشه گنگمون بالاس در رجیانید ک
[خیلی سوسکی اعتراف کنم ک تازه الانم با دیدن تبریک زِ جانم ب دلی یادم اومد تاپیک بزنم و تا دیدم سریع اومدم]
خلاصه کهه..۴فروردین تولد مامانِ ی پسر کوچولوی زشت بود که هنوز خودش به دنیا نیومده انشالله تولد اونو توی خرداد ب صرف شیرینی و شام درخدمتیم🥰
نه ولی انصافا ی سوال..
اینایی ک بچههاشون زشتن،خصوصا پسرا ک اکثرا توی کودکی زشتن بعد بزرگ میشن شاید جذاب بشنا ولی تو کوچولویی زشت،ماماناشونو اینا چجوری تحملشون میکنن🥲
من به شخصه از وقتی فهمیدم نینی پسره فوبیای هرچی بچه زشته رو گرفتم..
وای ی بچهکچل🤦♀️
اما اصلا نگران نباشید،قرار شده اگر بچه زشت بود بدیمش ب رها..
اگرم قشنگ بود با ز و ایوی بزرگش کنیم
خلاصه که از قضا بابای بچه عم که تولدش توی همین روزه و همینه که ما تا همین دیشب درگیر تبریکا بودیم! چون یکی دوتا نبودن که ماشالله،نصفشون برای خانوم و نصفشون برای آقا؛ ی عده عم ک مشترکن تبریک میگفتن ک کیک بیشتری بخورن
ولی انصافا اینکه زن و شوهر تولدشون تو ی روز باشه واقعنی جالبه ب نظرمان
توی گالری اون تهمها عکس نامهی تولد پارسالشون که همسرش بهش داد رو پیدا کردم؛چون اون موقع هنوز تو عقد بودن دیگه،۹۰درصد کادوها نصیب من شده بود
به اون قسمت تولدمون مبارک دقت کنید🥲
انصافا شما دیده بودید پار*تنر ادم همزمان کادو بده کادو بگیره؟
اما امسال هیچ کادویی گیر من نیومد قبول نیست
حالا شما کادوی دونفرم بفرستید راضیم،نیاز نیس برا بچشونم بفرستید من راضی ب زحمت نیستم همین دوتا فراری کفایت میکنه💕
نمیدونم شاید این اولین تاپیک تولدی
باشه که با ۴روز تاخیر زده میشه
ولی کلا ما بوکینوییا همیشه گنگمون بالاس در رجیانید ک
[خیلی سوسکی اعتراف کنم ک تازه الانم با دیدن تبریک زِ جانم ب دلی یادم اومد تاپیک بزنم و تا دیدم سریع اومدم]
خلاصه کهه..۴فروردین تولد مامانِ ی پسر کوچولوی زشت بود که هنوز خودش به دنیا نیومده انشالله تولد اونو توی خرداد ب صرف شیرینی و شام درخدمتیم🥰
نه ولی انصافا ی سوال..
اینایی ک بچههاشون زشتن،خصوصا پسرا ک اکثرا توی کودکی زشتن بعد بزرگ میشن شاید جذاب بشنا ولی تو کوچولویی زشت،ماماناشونو اینا چجوری تحملشون میکنن🥲
من به شخصه از وقتی فهمیدم نینی پسره فوبیای هرچی بچه زشته رو گرفتم..
وای ی بچهکچل🤦♀️
اما اصلا نگران نباشید،قرار شده اگر بچه زشت بود بدیمش ب رها..
اگرم قشنگ بود با ز و ایوی بزرگش کنیم
خلاصه که از قضا بابای بچه عم که تولدش توی همین روزه و همینه که ما تا همین دیشب درگیر تبریکا بودیم! چون یکی دوتا نبودن که ماشالله،نصفشون برای خانوم و نصفشون برای آقا؛ ی عده عم ک مشترکن تبریک میگفتن ک کیک بیشتری بخورن
ولی انصافا اینکه زن و شوهر تولدشون تو ی روز باشه واقعنی جالبه ب نظرمان
توی گالری اون تهمها عکس نامهی تولد پارسالشون که همسرش بهش داد رو پیدا کردم؛چون اون موقع هنوز تو عقد بودن دیگه،۹۰درصد کادوها نصیب من شده بود
به اون قسمت تولدمون مبارک دقت کنید🥲
انصافا شما دیده بودید پار*تنر ادم همزمان کادو بده کادو بگیره؟
اما امسال هیچ کادویی گیر من نیومد قبول نیست
حالا شما کادوی دونفرم بفرستید راضیم،نیاز نیس برا بچشونم بفرستید من راضی ب زحمت نیستم همین دوتا فراری کفایت میکنه💕
آخرین ویرایش: