What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

تـــولـــد تولد شََفَق نارنجی | انجمن بوکینو

Status
Not open for further replies.

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

Reaction score
5,814
Time online
8d 13h 34m
سکه
0
عه وا تولد این الاغه شفق رنگی رنگی چرا زود نگفدیییی نارنجیییییی مننننن زشت مننننن تولد خیلی خیلی مبالک بستنی تقدیم تو گرامییییی گرامیییی
جناببب??❤️ من تو رو کلی دوس
بستنی میخوام??❤️ قربون تو برم خب

سلام مهربون، کسی که اون اولا با خودم می‌گفتم یعنی میشه یه روزی باهاش حرف بزنم و آخرم شد!
اون مسابقه هایی که شرکت کردم و فهمیدم زیادی صبور و مهربون و شوخی:joy:
اوایل که تازه وارد بودم، اومدم توی پروفایلت و عاشق فضای قشنگش شدم! متفاوت بود؛ شوخیات به موقع بودن و هنوزم هستن!
بلدی کی چه شوخی ای کنی، با ظرفیتی و خب... می‌تونم بگم یکی از اون آدم هایی هستی که آدم دلش میخواد تا همیشه باهاش حرف بزنه و هرگز ازش خسته نشه چون تو متفاوت و عالی هستی... تولدت مبارک!
تو چرا روز به روز بزرگتر میشی؟؟
چرا اینقد خانوم و عاقلی تو؟ چرا اینقد عزیزی آخه؟❤️?
بکی از عزیزترینایی که دلم میخواد درسته قورتت بدم یا بقلت کنم محکم خیلی خیلی محکم?❤️

تولدتو توی نمایه تبریک گفتم دیگه پررو میشی اینجام بگم:Pensive::joy:
امیدوارم دیگه امسال هممون آدم بشیم، علی الخصوص تو!
فقط کیکمو بده برم من:Kitchen_knife::joy:
لوس شودم
59f527_23۲۰۲۳۰۵۲۷-۱۰۴۹۲۹.jpg

از کیکا فقط همین کوکی عه @COOKiE برام رسیده
اگه قبوله ۱۳۰ تیکه کنم برا همه بچه ها?❤️

تولدت مبارک ?
17713673-talab-org.jpg
تایید سم✅️
مرسی زلف علی❤️
چه روز زشتی
یه دختر زشت به‌دنیا اومد و جهان‌رو (اره جون عمش) با زشتی خود حیرت زده کرد!?:eyes:
گربون مادربزرگمون ایشالا پیر بشی ننه تولدت مبارک??:blush:
نوه گلمم
8832ff9cd8b07f2de6f8431936ee27b4.jpg
عروسی ندیده و نتیجه هاتو ببینم ایشالا❤️

AVA

[مدیریت کل سایت]
LV
0

Reaction score
9,848
Time online
42d 19h 6m
سکه
10,930
گگگlunchacos

همیشه میگفتم وقتی سنم دو رقمی میشه که ۲۰ سالم بشه:cryin_face::joy: و الان من بزرگ شدم
هر سال روز تولدم قول میدم آدم شم
ایشالا که امسال به قولم عمل کنم:joy::joy::joy:??‍♀️
ایشالله
منم یادم نمیاد فقط میدونم اونجا که بم نگفتی همدانی تا وقتی برگشتم خونه کلی فوش دادمت
laugh3-smiley
تاپیکی که سمی شروع بشه
تا ته سمی میمونه:cryin_face::Red_heart:
منطقیهShy2
ازت خوشم نمیادد?:cryin_face:زشت ترین
منم همینطور، خودتیییی
مرسی به تو
حالا یه بو*س میدی؟?
خواهش به تو
نه بیا گازت بگیرمbaghal-me

سید

Guest
سال‌ها پیش که بر اساس اقتضائات سنی شبکه‌ی پویا تماشا می‌کردیم. به یک انیمیشین علاقه وافر داشتیم که البته الان نامش از خاطرمان پاک شده و هرچه جستوجو کردیم نامش را نیافتیم.
داستانش بدین صورت بود که گروهی از حیوانات جنگل رفته بودند اردوی پیشآهنگی. با کلیاتش کاری ندارم می‌خواهم بگویم که توی یکی از قسمت‌ها وقتی می‌خواستند که بزرگ شدن را به تصویر بکشند. چندین ستاره را در یک راستا قرار دادند و بعد در یک ساعت بخصوص این تقارن اجرام آسمانی منجربه ایجاد نوعی اشعه شده و بعد از برخورد با اشعه، شخص از همه لحاظ(بخصوص روحی) تغییر می‌کرد و بزرگ می‌شد.
من ۲۰ سالگی و ورود به دهه سوم زندگی را چنین می‌بینم. آدم ۲۰ سالش که می‌شود سیارات و ستاره‌ها متقارن می‌شوند و یک‌جور دریچه به سوی آدم باز می‌شود و انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوی. دیگر نمی‌شود به عقب برگشت. دیگر نمی‌شود مثل قبل بود. آری؛ دیگر اثری از بازی‌های کودکانه‌ی دهه اول و شیطنت‌ها و شور و سرزندگی دهه دوم نیست. در دهه سوم که زندگی با مشکلات اساسی و سختی‌های نیمه بحرانی در می‌آمیزد؛ آدمی به راه‌حل‌های عاقلانه و نوعی شورِ کودکانه جهت پیشبُرد زندگی نیاز دارد!
امیدوارم این دهه سوم سرشار اتفاقات خوب باشد
تولدتان مبارک?

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

Reaction score
5,814
Time online
8d 13h 34m
سکه
0
سال‌ها پیش که بر اساس اقتضائات سنی شبکه‌ی پویا تماشا می‌کردیم. به یک انیمیشین علاقه وافر داشتیم که البته الان نامش از خاطرمان پاک شده و هرچه جستوجو کردیم نامش را نیافتیم.
داستانش بدین صورت بود که گروهی از حیوانات جنگل رفته بودند اردوی پیشآهنگی. با کلیاتش کاری ندارم می‌خواهم بگویم که توی یکی از قسمت‌ها وقتی می‌خواستند که بزرگ شدن را به تصویر بکشند. چندین ستاره را در یک راستا قرار دادند و بعد در یک ساعت بخصوص این تقارن اجرام آسمانی منجربه ایجاد نوعی اشعه شده و بعد از برخورد با اشعه، شخص از همه لحاظ(بخصوص روحی) تغییر می‌کرد و بزرگ می‌شد.
من ۲۰ سالگی و ورود به دهه سوم زندگی را چنین می‌بینم. آدم ۲۰ سالش که می‌شود سیارات و ستاره‌ها متقارن می‌شوند و یک‌جور دریچه به سوی آدم باز می‌شود و انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوی. دیگر نمی‌شود به عقب برگشت. دیگر نمی‌شود مثل قبل بود. آری؛ دیگر اثری از بازی‌های کودکانه‌ی دهه اول و شیطنت‌ها و شور و سرزندگی دهه دوم نیست. در دهه سوم که زندگی با مشکلات اساسی و سختی‌های نیمه بحرانی در می‌آمیزد؛ آدمی به راه‌حل‌های عاقلانه و نوعی شورِ کودکانه جهت پیشبُرد زندگی نیاز دارد!
امیدوارم این دهه سوم سرشار اتفاقات خوب باشد
تولدتان مبارک?
آرزوی حال خوش روحی و جسمی❤️?
دریچه فضایی سن جدید خودت هم پر از قشنگی، دل خوشی و رسیدن به اکثر آرزوهات(همونایی که به صلاحته)

NaRvꪖꪀ

کاربر بوکینو
LV
0

Reaction score
2,604
Time online
13d 10h 48m
سکه
-15
ازونجایی که خیلی باک‌لاسم تبریک نمیگم?
در بی‌تبریکی بمون زشتک زشتم ???

لین

𝗔 𝗦𝗢𝗟𝗜𝗧𝗔𝗥𝗬 𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗
LV
0

Reaction score
4,180
سکه
7,279
رفیق زندگی بدون تو
مثلِ دست‌شویی بدون شیلنگه(همی قدر بی‌ادب):‌))))))?♥️
آها! الان که دوباره به سنِ ۱۹ ساله وارد شدی چه حسی داری؟ خندت نگیره اما، هنو من نمی‌دونم سنت چقدره(البته برامم مهم نیستlaugh3-smiley... ضایع شدی آره؟ جون من ضایع شدی؟ خوب چیکار کنم این روزا خنثی شدم)))
به خدا سنِ بیست ساله کلاسش بالاتره. بیا با ما باش، این پایین. بالا رو ول کن!bored-smiley
نمی‌خوام وارد جزئیات بشم، که البته حال تایپ کردنم نیست... .
پس تولدت هپی زشتو⁵
ایشالله امسال از خنده پاره بشی
ایشالله هر روز صب که از خواب پا میشی... بوق... بوقِ آزاد.
خلاصه به دور از هر گونه شوخی‌ای تولدت به شدت مبارک عزیزم، از خدا می‌خوام که آرزوهات رو با دل خوش و تنی سالم دریابی:‌)))))

IMG_20230527_155853_633.jpg

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

Reaction score
5,814
Time online
8d 13h 34m
سکه
0
ازونجایی که خیلی باک‌لاسم تبریک نمیگم?
در بی‌تبریکی بمون زشتک زشتم :cryin_face::joy:?
بلخره جمله کامل شد??❤️ تو فقط تبریک نگو??

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

Reaction score
5,814
Time online
8d 13h 34m
سکه
0
رفیق زندگی بدون تو
مثلِ دست‌شویی بدون شیلنگه(همی قدر بی‌ادب):‌)))))):joy::Red_heart:
آها! الان که دوباره به سنِ ۱۹ ساله وارد شدی چه حسی داری؟ خندت نگیره اما، هنو من نمی‌دونم سنت چقدره(البته برامم مهم نیستlaugh3-smiley... ضایع شدی آره؟ جون من ضایع شدی؟ خوب چیکار کنم این روزا خنثی شدم)))
به خدا سنِ بیست ساله کلاسش بالاتره. بیا با ما باش، این پایین. بالا رو ول کن!bored-smiley
نمی‌خوام وارد جزئیات بشم، که البته حال تایپ کردنم نیست... .
پس تولدت هپی زشتو⁵
ایشالله امسال از خنده پاره بشی
ایشالله هر روز صب که از خواب پا میشی... بوق... بوقِ آزاد.
خلاصه به دور از هر گونه شوخی‌ای تولدت به شدت مبارک عزیزم، از خدا می‌خوام که آرزوهات رو با دل خوش و تنی سالم دریابی:‌)))))

View attachment 4013
۲۰ سالم شد? بیستتتتتتت
اولین بیست زندگیم? وگرنه تو مدرسه ۲۰ بگیر نبودم که

دوسیم❤️ بمونی همیشه✌️? ککامی

آرشآویر

کاربر بوکینو
LV
0

Reaction score
1,162
سکه
1,090
i want to wish you all the love and happiness in the world all of wish you deserve
HPB My joyful friend
??​

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

Reaction score
5,814
Time online
8d 13h 34m
سکه
0
i want to wish you all the love and happiness in the world all of wish you deserve
HPB My joyful friend
??​
مرسی❤️
همیشه بهترین خودت بمونی و حال دلت خوب باشه??

Status
Not open for further replies.

Who has read this thread (Total: 0) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom