به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

تولد تولد شََفَق نارنجی | انجمن بوکینو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شَفَق

کاربر اخراجی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0
عه وا تولد این الاغه شفق رنگی رنگی چرا زود نگفدیییی نارنجیییییی مننننن زشت مننننن تولد خیلی خیلی مبالک بستنی تقدیم تو گرامییییی گرامیییی
جناببب??:Red_heart: من تو رو کلی دوس
بستنی میخوام??:Red_heart: قربون تو برم خب

سلام مهربون، کسی که اون اولا با خودم می‌گفتم یعنی میشه یه روزی باهاش حرف بزنم و آخرم شد!
اون مسابقه هایی که شرکت کردم و فهمیدم زیادی صبور و مهربون و شوخی:joy:
اوایل که تازه وارد بودم، اومدم توی پروفایلت و عاشق فضای قشنگش شدم! متفاوت بود؛ شوخیات به موقع بودن و هنوزم هستن!
بلدی کی چه شوخی ای کنی، با ظرفیتی و خب... می‌تونم بگم یکی از اون آدم هایی هستی که آدم دلش میخواد تا همیشه باهاش حرف بزنه و هرگز ازش خسته نشه چون تو متفاوت و عالی هستی... تولدت مبارک!
تو چرا روز به روز بزرگتر میشی؟؟
چرا اینقد خانوم و عاقلی تو؟ چرا اینقد عزیزی آخه؟:Red_heart:?
بکی از عزیزترینایی که دلم میخواد درسته قورتت بدم یا بقلت کنم محکم خیلی خیلی محکم?:Red_heart:

تولدتو توی نمایه تبریک گفتم دیگه پررو میشی اینجام بگم:Pensive::joy:
امیدوارم دیگه امسال هممون آدم بشیم، علی الخصوص تو!
فقط کیکمو بده برم من:Kitchen_knife::joy:
لوس شودم
59f527_23۲۰۲۳۰۵۲۷-۱۰۴۹۲۹.jpg

از کیکا فقط همین کوکی عه @COOKiE برام رسیده
اگه قبوله ۱۳۰ تیکه کنم برا همه بچه ها?:Red_heart:

تولدت مبارک ?
17713673-talab-org.jpg
تایید سم✅️
مرسی زلف علی:Red_heart:
چه روز زشتی
یه دختر زشت به‌دنیا اومد و جهان‌رو (اره جون عمش) با زشتی خود حیرت زده کرد!?:eyes:
گربون مادربزرگمون ایشالا پیر بشی ننه تولدت مبارک??:blush:
نوه گلمم
8832ff9cd8b07f2de6f8431936ee27b4.jpg
عروسی ندیده و نتیجه هاتو ببینم ایشالا:Red_heart:

امضا : شَفَق

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
28
سکه
11,275
گگگlunchacos

همیشه میگفتم وقتی سنم دو رقمی میشه که ۲۰ سالم بشه:cryin_face::joy: و الان من بزرگ شدم
هر سال روز تولدم قول میدم آدم شم
ایشالا که امسال به قولم عمل کنم:joy::joy::joy:??‍♀️
ایشالله
منم یادم نمیاد فقط میدونم اونجا که بم نگفتی همدانی تا وقتی برگشتم خونه کلی فوش دادمت
laugh3-smiley
تاپیکی که سمی شروع بشه
تا ته سمی میمونه:cryin_face::Red_heart:
منطقیهShy2
ازت خوشم نمیادد?:cryin_face:زشت ترین
منم همینطور، خودتیییی
مرسی به تو
حالا یه بو*س میدی؟?
خواهش به تو
نه بیا گازت بگیرمbaghal-me

امضا : IVI
س

سید

Guest
سال‌ها پیش که بر اساس اقتضائات سنی شبکه‌ی پویا تماشا می‌کردیم. به یک انیمیشین علاقه وافر داشتیم که البته الان نامش از خاطرمان پاک شده و هرچه جستوجو کردیم نامش را نیافتیم.
داستانش بدین صورت بود که گروهی از حیوانات جنگل رفته بودند اردوی پیشآهنگی. با کلیاتش کاری ندارم می‌خواهم بگویم که توی یکی از قسمت‌ها وقتی می‌خواستند که بزرگ شدن را به تصویر بکشند. چندین ستاره را در یک راستا قرار دادند و بعد در یک ساعت بخصوص این تقارن اجرام آسمانی منجربه ایجاد نوعی اشعه شده و بعد از برخورد با اشعه، شخص از همه لحاظ(بخصوص روحی) تغییر می‌کرد و بزرگ می‌شد.
من ۲۰ سالگی و ورود به دهه سوم زندگی را چنین می‌بینم. آدم ۲۰ سالش که می‌شود سیارات و ستاره‌ها متقارن می‌شوند و یک‌جور دریچه به سوی آدم باز می‌شود و انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوی. دیگر نمی‌شود به عقب برگشت. دیگر نمی‌شود مثل قبل بود. آری؛ دیگر اثری از بازی‌های کودکانه‌ی دهه اول و شیطنت‌ها و شور و سرزندگی دهه دوم نیست. در دهه سوم که زندگی با مشکلات اساسی و سختی‌های نیمه بحرانی در می‌آمیزد؛ آدمی به راه‌حل‌های عاقلانه و نوعی شورِ کودکانه جهت پیشبُرد زندگی نیاز دارد!
امیدوارم این دهه سوم سرشار اتفاقات خوب باشد
تولدتان مبارک?

شَفَق

کاربر اخراجی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0
سال‌ها پیش که بر اساس اقتضائات سنی شبکه‌ی پویا تماشا می‌کردیم. به یک انیمیشین علاقه وافر داشتیم که البته الان نامش از خاطرمان پاک شده و هرچه جستوجو کردیم نامش را نیافتیم.
داستانش بدین صورت بود که گروهی از حیوانات جنگل رفته بودند اردوی پیشآهنگی. با کلیاتش کاری ندارم می‌خواهم بگویم که توی یکی از قسمت‌ها وقتی می‌خواستند که بزرگ شدن را به تصویر بکشند. چندین ستاره را در یک راستا قرار دادند و بعد در یک ساعت بخصوص این تقارن اجرام آسمانی منجربه ایجاد نوعی اشعه شده و بعد از برخورد با اشعه، شخص از همه لحاظ(بخصوص روحی) تغییر می‌کرد و بزرگ می‌شد.
من ۲۰ سالگی و ورود به دهه سوم زندگی را چنین می‌بینم. آدم ۲۰ سالش که می‌شود سیارات و ستاره‌ها متقارن می‌شوند و یک‌جور دریچه به سوی آدم باز می‌شود و انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوی. دیگر نمی‌شود به عقب برگشت. دیگر نمی‌شود مثل قبل بود. آری؛ دیگر اثری از بازی‌های کودکانه‌ی دهه اول و شیطنت‌ها و شور و سرزندگی دهه دوم نیست. در دهه سوم که زندگی با مشکلات اساسی و سختی‌های نیمه بحرانی در می‌آمیزد؛ آدمی به راه‌حل‌های عاقلانه و نوعی شورِ کودکانه جهت پیشبُرد زندگی نیاز دارد!
امیدوارم این دهه سوم سرشار اتفاقات خوب باشد
تولدتان مبارک?
آرزوی حال خوش روحی و جسمی:Red_heart:?
دریچه فضایی سن جدید خودت هم پر از قشنگی، دل خوشی و رسیدن به اکثر آرزوهات(همونایی که به صلاحته)

لین

𝗔 𝗦𝗢𝗟𝗜𝗧𝗔𝗥𝗬 𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
مدال‌ها
7
سکه
7,318
رفیق زندگی بدون تو
مثلِ دست‌شویی بدون شیلنگه(همی قدر بی‌ادب):‌))))))?:Red_heart:
آها! الان که دوباره به سنِ ۱۹ ساله وارد شدی چه حسی داری؟ خندت نگیره اما، هنو من نمی‌دونم سنت چقدره(البته برامم مهم نیستlaugh3-smiley... ضایع شدی آره؟ جون من ضایع شدی؟ خوب چیکار کنم این روزا خنثی شدم)))
به خدا سنِ بیست ساله کلاسش بالاتره. بیا با ما باش، این پایین. بالا رو ول کن!bored-smiley
نمی‌خوام وارد جزئیات بشم، که البته حال تایپ کردنم نیست... .
پس تولدت هپی زشتو⁵
ایشالله امسال از خنده پاره بشی
ایشالله هر روز صب که از خواب پا میشی... بوق... بوقِ آزاد.
خلاصه به دور از هر گونه شوخی‌ای تولدت به شدت مبارک عزیزم، از خدا می‌خوام که آرزوهات رو با دل خوش و تنی سالم دریابی:‌)))))

IMG_20230527_155853_633.jpg

امضا : لین

شَفَق

کاربر اخراجی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0

شَفَق

کاربر اخراجی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0
رفیق زندگی بدون تو
مثلِ دست‌شویی بدون شیلنگه(همی قدر بی‌ادب):‌)))))):joy::Red_heart:
آها! الان که دوباره به سنِ ۱۹ ساله وارد شدی چه حسی داری؟ خندت نگیره اما، هنو من نمی‌دونم سنت چقدره(البته برامم مهم نیستlaugh3-smiley... ضایع شدی آره؟ جون من ضایع شدی؟ خوب چیکار کنم این روزا خنثی شدم)))
به خدا سنِ بیست ساله کلاسش بالاتره. بیا با ما باش، این پایین. بالا رو ول کن!bored-smiley
نمی‌خوام وارد جزئیات بشم، که البته حال تایپ کردنم نیست... .
پس تولدت هپی زشتو⁵
ایشالله امسال از خنده پاره بشی
ایشالله هر روز صب که از خواب پا میشی... بوق... بوقِ آزاد.
خلاصه به دور از هر گونه شوخی‌ای تولدت به شدت مبارک عزیزم، از خدا می‌خوام که آرزوهات رو با دل خوش و تنی سالم دریابی:‌)))))

مشاهده فایل‌پیوست 4013
۲۰ سالم شد? بیستتتتتتت
اولین بیست زندگیم? وگرنه تو مدرسه ۲۰ بگیر نبودم که

دوسیم:Red_heart: بمونی همیشه✌️? ککامی

شَفَق

کاربر اخراجی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا