به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Blueberry

[مدیریت ارشد صوتینو - مدیر تالار نظارت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
سکه
2,953
نام‌کاربری: S.NAJM

نام و نام خانوادگی: سارا بهار

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: دختر چشم جنگلی

ژانر کتاب: فانتزی، معمایی

نویسنده کتاب: سارابهار

زبان اصلی کتاب: فارسی

تعداد صفحات (پارت)‌: نامشخص

خلاصه کتاب: خلاصه:
مولی بعد از چاپ کتابش درگیر ماجراهایی می‌شود که در باورش هم نمی‌گنجند.
ماجراهایی مبنی بر واقعی شدن تک‌تک قتل‌های زنجیره‌ای کتاب چاپ شده‌اش و ورود موجوداتی تاریک به زندگی‌اش، موجوداتی که کمترین چیزی‌که از مولی می‌گیرند ثانیه‌ای خوابِ راحت است.
ولی آیا همه چیز فقط به کتابش ربط دارد... .

مقدمه کتاب: مقدمه:
تاریکی همیشه در تعقیبش بود. همیشه در هر کجا احساسش می‌کرد؛ اما هیچ‌گاه با تاریکی رو در رو نشده بود. ناگهان دنیایش چرخید، دور سرش چرخید، آن‌قدر چرخید که آسمان شکافته شد، ستاره‌های آسمان سیاه شدند و ماه به زمین افتاد. زمین را خونی رقیق در برگرفت.
خونی که از ماه چکه می‌کرد.
ماه در خون خود غرق گشت و جهان را تاریکی در برگرفت. این‌ بار خودش چشم‌ بست، ندانست و مانند دخترکی گمشده در جنگل، از ترس تاریکی به سمت تاریکی قدم برداشت، تاریکی را یافت در آغوشش گرفت چون؛ تصور می‌کرد دنیای بیرون از تاریکی، خطرناک و پلید است؛ اما حقیقت این بود که دنیای بیرون، هرچه که بود امن‌تر از تاریکی بود.
و او از خودِ تاریکی به تاریکی پناه آورد بود... .

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: 2025-02-22
سلام و درود.
با درخواست ناظر شما موافقت شد.✅
ناظر: @Blueberry
لطفا منتظر گفت‌و‌گویی از جانب ناظر خود بمانید.
موفق و موید باشید.🤍🤝

امضا : Blueberry

Mavi

کاربر بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2025-02-20
سکه
2
نام‌کاربری: Mavi

نام و نام خانوادگی: زهرا غلامی

نوع کتاب: داستان کوتاه

عنوان کتاب: سلن

ژانر کتاب: تراژدی-عاشقانه

نویسنده کتاب:

زبان اصلی کتاب:

تعداد صفحات (پارت)‌: نامشخص

خلاصه کتاب: سرنوشت با نوای نهان خود کلاویه‌های سیاه و سفید را نوازش می‌کند و رازهایی نهفته را بر بوم زمان می‌نگارد.
در میانه‌ی جهان صامتش، شیدایی‌ با حزن و الم درآمیخته می‌شود و او را به سفری در دل سایه‌ها و نور می‌کشاند.
حقیقتی گم‌شده پرده از رازهای عمیق برمی‌دارد؛ رازهایی که فراتر از مرزهای زمان و مکان قرار دارند.

مقدمه کتاب: دلم شرحه‌شرحه است؛ خون از روحم چکه می‌کند و پیراهن سپید بختی‌ام را گلگون کرده است.
آری! دلم دست به خودکشی زده است که شاید تویی که در لا‌به‌لای بطن‌ها و عروق‌اش لانه گزیده‌ای را طرد کند.
نت‌هایی که می‌نوازی در گوشه به گوشه‌ی خانه فریاد خاموشی سر می‌دهند و گویی پیانویت تبدیل به پیانولایی شده است که تو را دوباره برای من به ارمغان آورد... .

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

Blueberry

[مدیریت ارشد صوتینو - مدیر تالار نظارت]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-04
سکه
2,953
نام‌کاربری: Mavi

نام و نام خانوادگی: زهرا غلامی

نوع کتاب: داستان کوتاه

عنوان کتاب: سلن

ژانر کتاب: تراژدی-عاشقانه

نویسنده کتاب:

زبان اصلی کتاب:

تعداد صفحات (پارت)‌:
نامشخص

خلاصه کتاب: سرنوشت با نوای نهان خود کلاویه‌های سیاه و سفید را نوازش می‌کند و رازهایی نهفته را بر بوم زمان می‌نگارد.
در میانه‌ی جهان صامتش، شیدایی‌ با حزن و الم درآمیخته می‌شود و او را به سفری در دل سایه‌ها و نور می‌کشاند.
حقیقتی گم‌شده پرده از رازهای عمیق برمی‌دارد؛ رازهایی که فراتر از مرزهای زمان و مکان قرار دارند.

مقدمه کتاب: دلم شرحه‌شرحه است؛ خون از روحم چکه می‌کند و پیراهن سپید بختی‌ام را گلگون کرده است.
آری! دلم دست به خودکشی زده است که شاید تویی که در لا‌به‌لای بطن‌ها و عروق‌اش لانه گزیده‌ای را طرد کند.
نت‌هایی که می‌نوازی در گوشه به گوشه‌ی خانه فریاد خاموشی سر می‌دهند و گویی پیانویت تبدیل به پیانولایی شده است که تو را دوباره برای من به ارمغان آورد... .

سلام و درود.
با درخواست نظارت شما موافقت شد.✅
ناظر شما: @Blueberry
لطفا منتظر گفت‌و‌گویی از جانب ناظر خود بمانید.
موفق و موید باشید.🤍🤝

امضا : Blueberry
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا