نیث؟ برگانم. خزاااانم. چهطوری جز قسکت ابروها همه رو درست گفتی؟هومممم. موهای صاف قهوهای روشن، صورت یکم گرد و لپای گنده و نازززز، نمیدونم چرا ولی تو تصورم ابروهاش رو نازک هم برداشته👍
لطف دارید بانو✨✨میدونم پس گفتن نداره🤌
نه بابا وا این بانوی معصوم و بیگناه و ایجاد ناراحتی؟
پس بدو بیا*-*... برای هر آدمی سلامه به قران...
کتابفروشییییی
پس این تاپیک رو باید روی سر گذاشت شما برای ما بسی ارزشمندی-^^ساعت دو و نیم شب بخاطر این تاپیک به شما احساس نزدیکی بنمودم. این است سعادت!
وایدر وجودت یه فن میرزا قاسمی میبینم.
aaaa..^^سوالات غیرمنتظره و عجیب میپرسید بنده این را راجع به خودم هم نمی دانم.
تاس انداختن*
بهار.
توی اون خدا بیامرز نشد، اینجا به زودییییاوکی من هیچی راجع بهت نمیدونم آیتکککک من رو اعدام کنننن AAAAAAAHHHHHHH
زرد
:>
~~~✨میوه و ثمرهی زحماتش رو.
معلومههههه.کتاب؟ اصن همه از کتاب خوشحال میشن عه.
بسی عالی🤝قطعا ترشی که نمیندازم🤝 زیرزیرکی توی یه شرایط دیگه بعدا که ناراحتیم خوابید بهش اشاره میزنم که هم اگه مشکلی توی رفتار هرکدوممون توی اون شرایط بوده باشه متوجه شیم و هم الکی قضیه رو آب و تاب ندم.
آقااااحساس میکنم این سوال چندان به من ربطی نداره Pass🤌🤌🤌🤌
تکراری/نه/____
قدیم که گودرتمند بود الان نمدونم
چرا اینقدر قشنگ تعریف میکنی؟ چگونه اینگونه؟ ذوق زده گشتم خببببقشنگ و سلیس و مودبانه. کلمات گسترده و اصطلاحات متنوع جالبی استفاده میکنه و راستش رو بگم کلا به نظرم نحوه به کاربری لغاتش خیلی نازه کیوت کیوت.
واهاهاهایی اولینباری که حرف زدیم رو یادمه تا یه مدت خانوم مدیر بودمحس میکردم ترسناکه و کلی از من بزرگتره و اینجوری بودم که ووها مدیر خانوم "با سلام و عرض ادب و احترام"
الان یه دوست ناز و گوگولی مگولیهههه که "درود مادرررررر~~~~"
قلب اکلیلی بهتتتت~~~
^^^✨راستش به نظرم خوب احساساتش رو کنترل میکنه. هرچند چندان تجربه و اگاهیای در این زمینه ندارم...
به سختییییعا. نظری ندارم
چجوری این همه کار رو باهم هندل میکنی؟@-@
-^راستش تیپ میپ اصلا حالیم نمیشه ولی همیشه حس میکردم از اوناییه که لباسای طرح بافت دوست دارن...
قشنگ که شماییییخاصهههه
قشنگ مشنگهههه عینهو خودششش
:) هههای.من به زرد ازش یاد میکنم همیشه ولی این نیز بس مطلوب است و شایان!
وای نیث:)))))) خرذوق گشتم. خیلی زیاد~~~~تا حدی آروم و مسئولیت پذیر و بشدت خوش خنده و خوش قلب که اگه ازش یه دشمن برای خودت بسازی خیلی احمقی چون ۱. گودرتشون و ۲. تورو به قران حیف نیست این فرشته رو دشمن خودت کنی؟ بدترین نوع اسرافه این!
:»کسی نگفته اینا در تضادنا... ولی فک کنم یه مهربون خوش قلب با سطح غرور متوسط باشه
لطف داریییییی✨بالا بالا بالاتررر بالاتر از ستارهههه(البته همینم خودش تو خوشه های ستارهای کناریه ولی خب چرا که نه ما تواناتر از این بانو در این زمینه ها ندیدیم)
اینجوری نیست که دلم نخواد ها، ولی اینقدر راجع به دیدن یا ندیدن دوستای مجازیم فکر کردم که دیگه توانایی تصمیم گیری رو از دست دادم.
بگین دفعه بعد اهنگ یا عکسی چیزی تقدیم کنیم به سوژههههه