به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
انواع شکسته نویسی

امضا : یاقوتِ نیلگون فام؛

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
1. شکسته‌نویسی در زبان محاوره‌ای
این نوع شکسته‌نویسی به استفاده از کلمات و عبارات غیررسمی در مکالمات روزمره اشاره دارد. در اینجا از اصطلاحات عامیانه و جملات کوتاه استفاده می‌شود. مثلاً:
"تو رو خدا" به جای "لطفاً" یا "خواهش می‌کنم"
"چطوری؟" به جای "حال شما چطور است؟"

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
2. شکسته‌نویسی در شعر و ادبیات
در این نوع شکسته‌نویسی، شاعر یا نویسنده به عمد از قواعد و فرم‌های معمول نوشتار خارج می‌شود تا احساسات و معانی عمیق‌تری را منتقل کند. مثلاً:

حذف فعل‌ها یا اجزای جمله: "دلم می‌خواد، برم بیرون" به جای "من می‌خواهم بروم بیرون."

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
3. شکسته‌نویسی در متون دیجیتال
با پیشرفت فناوری و ارتباطات آنلاین، شکسته‌نویسی به شکلی جدید در پیام‌های متنی و شبکه‌های اجتماعی رواج یافته است. به عنوان مثال:

استفاده از اختصارات: "عزیزم، بریم سینما؟" به جای "عزیزم، آیا می‌خواهی به سینما برویم؟"
استفاده از شکلک‌ها و ایموجی‌ها به جای کلمات: ":Red_heart:" به جای "دوستت دارم."

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
4. شکسته‌نویسی در طنز و کاریکاتور
در این نوع شکسته‌نویسی، نویسنده به عمد قواعد زبان را برای ایجاد اثر کمدی یا هجو شکسته می‌کند. مثلاً:

"یعنی چقد گلابی‌ام! گلابی شدم!" به جای "چقدر احساس گیجی می‌کنم!"

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
5. شکسته‌نویسی در نوشتار غیررسمی
این نوع نوشتار به کارهای غیررسمی مانند وبلاگ‌نویسی، یادداشت‌برداری یا نامه‌های دوستانه اشاره دارد. نویسنده معمولاً قواعد دستوری را به راحتی نادیده می‌گیرد و جملات را کوتاه و ساده نگه می‌دارد:

"امروز هوا خوبه، بریم پارک!" به جای "امروز هوا خوب است، بیایید به پارک برویم."

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
شکسته‌نویسی ابزاری است که نویسندگان و کاربران می‌توانند برای بیان احساسات، شخصیت و سبک خاص خود از آن استفاده کنند. این نوع نوشتار می‌تواند تأثیر زیادی بر نحوه دریافت پیام توسط خواننده داشته باشد و احساسات و افکار را به شکلی جالب و غیررسمی منتقل کند!

یاقوتِ نیلگون فام؛

کاربر بوکینویی
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,411
پایان آموزشات