به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

تاریخ اردوگاه مرگ راونسبروک (شکنجه گران زن نازی)

• نویسنده موضوع DALANA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 81

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
راونسبروک بزرگ‌ترین اردوگاه نازی‌ها برای زنان بود. بیش از ۱۲۰،۰۰۰ زن از سراسر اروپا در آنجا زندانی بودند. بیشتر آن‌ها جنگجویان مقاومت یا مخالفان سیاسی بودند. بقیه هم کسانی بودند که برای جامعه نازی‌ها “نامناسب” تشخیص داده می‌شدند: یهودی‌ها، کارگران جنسی و زنان بی‌خانمان.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
حداقل ۳۰،۰۰۰ زن در این اردوگاه جان باختند. بعضی از آن‌ها را به اتاق‌های گاز فرستادند یا به دار آویختند و باقی از گرسنگی و بیماری جان دادند یا تا سر حد مرگ از آن‌ها کار کشیدند تا مردند. نگهبانان زن با خشونت شدیدی رفتار می‌کردند، می‌زدند، شکنجه می‌دادند و می‌کشتند. زندانی‌ها برای آن‌ها اسم گذاشته بودند، اسم‌هایی مانند “بریگیت لعنتی” یا “آنا ششلول”.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
پس از جنگ، در طول محاکمات جنایات جنگی نازی‌ها در سال ۱۹۴۵، رسانه‌ها به ایرما گریس لقب “هیولا خوشگله” داده بودند. او که جوان و خوشگل و موبور بود به اتهام قتل مجرم شناخته شد و محکوم به مرگ با چوبه دار شد. از میان هزاران زنی که به عنوان سرباز نازی‌ها کار می‌کردند فقط ۷۷ نفر محاکمه شدند و چند نفر از آن‌ها واقعاً محکوم شدند.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
آن‌ها خودشان را کارکنان ساده و بی‌خبر جا زدند، کاری که در آلمان غربی پس از جنگ ممکن بود. بیشتر آن‌ها هرگز درباره گذشته حرفی نزدند. ازدواج کردند، نام‌شان را عوض کردند و در جامعه گم شدند.هرتا بوته زنی که به دلیل اعمال خشونت‌آمیز وحشتناکش زندانی شده بود، بعد‌ها زبان گشود. پس از چند سال زندان، انگلیسی‌ها او را عفو کردند. در مصاحبه‌ای نادر که در سال ۱۹۹۹ درست پیش از مرگش با او انجام شد او از کار‌هایی که کرده بود اظهار پشیمانی نکرد.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
“آیا من اشتباه کردم؟ نه. اشتباه وجود اردوگاه مرگ بود، من مجبور بودم این کار را بکنم وگرنه خودم در آن اردوگاه می‌افتادم. اشتباه این بود”.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
این بهانه‌ای بود که در بیشتر موارد نگهبانان می‌آوردند، اما اینطور نبود. شواهد نشان می‌دهد بعضی از افراد که تازه استخدام شده بودند پس از فهمیدن اینکه چه کاری باید انجام دهند راونسبروک را ترک کردند. به آن‌ها اجازه دادند که بروند و هیچ عواقبی هم برایشان نداشت.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
از سلما پرسیدم آیا فکر می‌کند نگهبانان هیولا‌های شروری بودند. “من فکر می‌کنم آن‌ها زنانی معمولی بودند که کار‌های شیطانی می‌کردند. خیلی از آدم‌ها ممکن است این کار را بکنند، حتی همین‌جا در انگلستان. فکر می‌کنم هر جایی ممکن است چنین چیزی روی دهد. همین‌جا هم اگر به آن اجازه دهند ممکن است پیش بیاید”.

او باور دارد که این درس هولناکی برای امروز ما بوده است.

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
از زمان جنگ تاکنون درباره سربازان زن اس‌اس در کتاب‌ها و فیلم‌ها فراوان قصه‌پردازی شده است. مشهورترین بوکینو آلمانی ریدر (کتاب‌خوان) است که بعد‌ها در سال ۲۰۰۸ فیلمی با بازی کیت وینسلت از آن ساخته شد. گاهی آن‌ها را قربانیانی استثمار‌شده و گاهی هیولا‌هایی سادیست نشان می‌دهند.حقیقت هولناک‌تر است. آن‌ها هیولا‌هایی خارق‌العاده نبودند، زنانی معمولی در موقعیتی قرار گرفته بودند که دست به کار‌های هولناکی می‌زدند.

بالا