در این روز باشکوه اینجا هستیم، تا سالگرد تاسیس انجمن و در کنار شما بودن را جشن بگیریم🤍
در اولین قدم میپردازیم...
به تایپوی قشنگ @RIRI رها خانوم:
یک سال زیبا،
پر از اشتیاق و خلق،
در سفری بینهایت به دنیای ادبیات.
تبریک به تمامی اعضای بوکینو،
که با عشق و انگیزه،
این مسیر را پر ماجرا کردند.
به نقل از ( @VORTEX ) بزرگ بوکینو:
ماهها پیش، در شهر کوچک "کتابگرد"، ما یک گروه از دوستداران کتاب بودیم. از دانشآموزان گرفته تا متخصصان، همه ما مجنون دنیای کلاسیک کتاب و رویاپردازی در آن بودیم.
اما یک روز، همه چیز تغییر کرد. من و تیمم، که در انجمن X فعالیت میکردیم، متوجه شدیم که تصمیماتی که اتخاذ میشود، بدون در نظر گرفتن نظر ماست.
به هر حال ذات آدمها فرق دارد!
این وضعیت ناامیدکننده بود. با این حال، ما از دست اندرکاری کنار نیفتادیم. من و دوستانم تصمیم گرفتیم که خودمان یک فضای جدید بسازیم، جایی که ارزشهایی مانند احترام به نظر همدیگر و ایدهپردازی مشترک به عنوان اصول اولیه مورد توجه قرار گیرد.
در یک روز سوزان آفتابی، با گروهی از بر و بچهها در کافه، تصمیم به تشکیل یک انجمن بوک کلاب گرفتیم. نام انجمن "بوکینو" بود، نامی که عشقمان به کتاب را به خوبی بازتاب میداد.
ندا، مبینا، ملیکا، ابوالفضل و مهدیس ایدهها و انگیزههایی ارائه میدادند و با این انگیزههای جدید، بوکینو به سرعت به یک نقطه تمرکز در جامعه محلی تبدیل شد. من و تیمم با همدیگر، با پشتیبانی و همبستگی، بوکینو را گسترش دادیم. این انجمن نه تنها یک فضای دوستانه برای خواندن و بحث کتابها بود، بلکه نمادی از اراده و ایمان به تغییر و ایجاد یک جامعه بهتر بود؛ آنجایی که رویا دیگر رویا نیست، آنجا واقعیت است... .
یادی کنیم از اوایل تاسیس بوکینو:
یک سال پس از تأسیس بوکینو، اتفاقات زیادی در این انجمن رخ داد. افراد جدید و دوستان جدیدی به جمع ما پیوستند و فضای جدیدی به وجود آمد. من همچنان در بوکینو حضور دارم، اما احساساتم نسبت به این مکان تغییر کرده است.
با وجود این همه تغییرات و دوستان جدید، بوکینو همچنان یک مکان شاد و پرانرژی برای من است. با آوا، آرامش، آیدا، نبات، غزل و دیگران در ارتباط هستم و این بوکینو برایم هنوز جایی است که میتوانم به آن تعلق داشته باشم.
و این، تازه آغاز داستان پرشور بوکینوی ماست!
سخنی از سوی ننه ندا با بوکینو:
@kaniya
نقل قول از ( @DELVIN ) توکا خانم گل:
درود خدمت تمامی کاربران عزیز
اولین سالگرد، تلاش جمعی از دوستان عزیز، خلاق و سخت کوش برای پیشرفت سایت است که استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای خود در جهت توسعه و رونق این سایت گام برداشتهاند. این نهال کوچک الان یک ساله شده است و هر روز بالندهتر و پربارتر در مسیر رشد و اعتلا قرار گرفته است.
ما با هم، کنار یکدیگر توانستهایم با کمک یکدیگر گروه دوستانه و بزرگی را تشکیل بدیم.
یک سال گذشت و ما موفقتر شدهایم
یک سال گذشت و دایره دوستی ما بیشتر و بزرگتر شده است.
اینک ما کنار شما «ما» هستیم
یک سال کنار شما بودن مارا امیدوارتر برای پیشرفت کرده
سالگرد تاسیس سایت پیشرفت نویسندگان کشورمان مبارک
در این مرحله مصاحبم با @LUNA آیدا خانوم، مدیر ارشد عزیزمون رو خواهید شنید:
(حالا مدیونید فکر کنید اون همه عزیز عزیز گفتنم به معنای عزیزِ واقعی نباشه!)
اینم پاسخ های @KHUSHE جانم که وقت نشد به شخصه باهاش مصاحبه کنم:
404 page
s8.uupload.ir
در مرحله یکی مانده به آخر... یه کیکمون نشه؟
در آخر تشکر میکنم از تمامی عزیزان پر تلاش حاضر در کادر و تمامی شما کاربران عزیز که طی این یک سال همراه ما بودید
ایشالله پیشرفتهامونو جشن بگیریم همه بگید آمین.
جشن یه سالگیمون هم
گیلیلیلیلییییی
آقا یه چیز دیگه!
من دیدم جشن بی آهنگ واقعا زشته، آهنگ اوردم واستون...
محتوا رو بیخیال بشید ریتم رو بچسبید و بریزید وسط، فقط اخوی ها برن سالن سمت چپ و اختی ها سالن سمت راست، با تچکر!