به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
مدال‌ها
28
سکه
11,275
eihlod8d.gif
به نام خالقِ کاشفانِ انجمن و کیک و جشن!
eihlod8d.gif

در این روز باشکوه اینجا هستیم، تا سالگرد تاسیس انجمن و در کنار شما بودن را جشن بگیریم🤍Happy6
در اولین قدم می‌پردازیم...

به تایپوی قشنگ @RIRI رها خانوم:
photo_2024-02-17_17-15-19.jpg
یک سال زیبا،
پر از اشتیاق و خلق،
در سفری بی‌نهایت به دنیای ادبیات.
تبریک به تمامی اعضای بوکینو،
که با عشق و انگیزه،
این مسیر را پر ماجرا کردند.

به نقل از ( @VORTEX ) بزرگ بوکینو:

ماه‌ها پیش، در شهر کوچک "کتاب‌گرد"، ما یک گروه از دوست‌داران کتاب بودیم. از دانش‌آموزان گرفته تا متخصصان، همه ما مجنون دنیای کلاسیک کتاب و رویاپردازی در آن بودیم.
اما یک روز، همه چیز تغییر کرد. من و تیمم، که در انجمن X فعالیت می‌کردیم، متوجه شدیم که تصمیماتی که اتخاذ می‌شود، بدون در نظر گرفتن نظر ماست.
به هر حال ذات آدم‌ها فرق دارد!
این وضعیت ناامید‌کننده بود. با این حال، ما از دست اندرکاری کنار نیفتادیم. من و دوستانم تصمیم گرفتیم که خودمان یک فضای جدید بسازیم، جایی که ارزش‌هایی مانند احترام به نظر همدیگر و ایده‌پردازی مشترک به عنوان اصول اولیه مورد توجه قرار گیرد.
در یک روز سوزان آفتابی، با گروهی از بر و بچه‌ها در کافه‌، تصمیم به تشکیل یک انجمن بوک کلاب گرفتیم. نام انجمن "بوکینو" بود، نامی که عشقمان به کتاب را به خوبی بازتاب می‌داد.
ندا، مبینا، ملیکا، ابوالفضل و مهدیس ایده‌ها و انگیزه‌هایی ارائه می‌دادند و با این انگیزه‌های جدید، بوکینو به سرعت به یک نقطه تمرکز در جامعه محلی تبدیل شد. من و تیمم با همدیگر، با پشتیبانی و همبستگی، بوکینو را گسترش دادیم. این انجمن نه تنها یک فضای دوستانه برای خواندن و بحث کتاب‌ها بود، بلکه نمادی از اراده و ایمان به تغییر و ایجاد یک جامعه بهتر بود؛ آن‌جایی که رویا دیگر رویا نیست، آنجا واقعیت است... .

یادی کنیم از اوایل تاسیس بوکینو:

photo_2024-02-17_17-14-37.jpg
ezgif-1-27edc64dd782

یک سال پس از تأسیس بوکینو، اتفاقات زیادی در این انجمن رخ داد. افراد جدید و دوستان جدیدی به جمع ما پیوستند و فضای جدیدی به وجود آمد. من همچنان در بوکینو حضور دارم، اما احساساتم نسبت به این مکان تغییر کرده است.
با وجود این همه تغییرات و دوستان جدید، بوکینو همچنان یک مکان شاد و پرانرژی برای من است. با آوا، آرامش، آیدا، نبات، غزل و دیگران در ارتباط هستم و این بوکینو برایم هنوز جایی است که می‌توانم به آن تعلق داشته باشم.
و این، تازه آغاز داستان پرشور بوکینوی ماست!

سخنی از سوی ننه ندا با بوکینو:
photo_2024-02-17_17-15-15.jpg
@kaniya

نقل قول از ( @DELVIN ) توکا خانم گل:

درود خدمت تمامی کاربران عزیز‌

اولین سالگرد، تلاش جمعی از دوستان عزیز، خلاق و سخت کوش برای پیشرفت سایت است که استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در جهت توسعه و رونق این‌ سایت گام برداشته‌اند. این نهال کوچک الان یک ساله شده است و هر روز بالنده‌تر و پربارتر در مسیر رشد و اعتلا قرار گرفته است.
ما با هم، کنار یکدیگر توانسته‌ایم با کمک یکدیگر گروه دوستانه و بزرگی را تشکیل بدیم.
یک سال گذشت و ما موفق‌تر شده‌ایم
یک سال گذشت و دایره دوستی ما بیشتر و بزرگ‌تر شده است.
اینک ما کنار شما «ما» هستیم
یک سال کنار شما بودن مارا امیدوارتر برای پیشرفت کرده
سالگرد تاسیس سایت پیشرفت نویسندگان کشورمان مبارکicon12

در این مرحله مصاحبم با @LUNA آیدا خانوم، مدیر ارشد عزیزمون رو خواهید شنید:

(حالا مدیونید فکر کنید اون همه عزیز عزیز گفتنم به معنای عزیزِ واقعی نباشه!)

اینم پاسخ های @KHUSHE جانم که وقت نشد به شخصه باهاش مصاحبه کنم:

در مرحله یکی مانده به آخر... یه کیکمون نشه؟

smilies_geb_06.gif

در آخر تشکر میکنم از تمامی عزیزان پر تلاش حاضر در کادر و تمامی شما کاربران عزیز که طی این یک سال همراه ما بودید :Red_heart:

ایشالله پیشرفت‌هامونو جشن بگیریم همه بگید آمین.
جشن یه سالگیمون هم
گیلیلیلیلیییییHappy4

آقا یه چیز دیگه!
من دیدم جشن بی آهنگ واقعا زشته، آهنگ اوردم واستون...

محتوا رو بیخیال بشید ریتم رو بچسبید و بریزید وسط، فقط اخوی ها برن سالن سمت چپ و اختی ها سالن سمت راست، با تچکر!Happy2

امضا : IVI

ندوش؛

[معاونت اجرایی بازنشسته سایت]
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
25
سکه
4,989
بازمممم سالگرد بوکینو رو تبریک میگممم
@IVI مرسی عزیزممم که مارو یاد خاطرات قبل از تاسیس بوکینو هم انداختی🌛🌜
@VORTEX و همچنین تبریک ویژه به خودت مامان خانوم که باعث پیشرفت بوکینو هستیییی خوشحالم که باهات آشنا شدم و تونستم شریک باشم تو خوشحالی و پیشرفت‌های خودتو بوکینو،،همینطور که اول از هیچی شروع کردیم و الان به اینجا رسیدیم قوی ادادمه میدیم و سال دیگه میترکونیممممم.

رها؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-07
مدال‌ها
23
سکه
5,300
باورم نمیشه یکسال شد تاسیس انجمنمون🥹
اوایل که عضو انجمن شدم یادمه تعداد خیلی کمی بودیم و همه تلاش های زیادی می‌کردند بعد از برخورد با زینب و اوا که هردوشون دوستای گلم هستند تصمیم گرفتم هرجور میتونم کمکشون کنم که انجمن رو بالا ببریم از رنک طراح و گرافیست شروع کردم و به اینجا رسیدم توی این راه خوبی ها و بدی های زیادی داشتیم که بدی ها از یاد رفت و خوبی ها به یادگار موند و تونستم دوستای خوبی پیدا کنم و امیدوارم دوستی‌مون پایدار بشه🫶🏽
و در آخر سالگرد بوکینومون رو تبریک میگم 😻

راستی یه چیز دیگه @IVI آوی خانومی دانلود آهنگ آخری رو باز کن منتظریمbuitre

امضا : رها؛

آیدا؛

[معاونت اجرایی سایت- تصویرینو]
پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
23
سکه
8,115
سالگرد بوکینو مبارکککک
یادمه از طریق @kaniya که دختر عممه عضو شدم بهم گفت عضو‌هارو میخواهیم بالا ببریم و منم عضو شدم، و اول از همه رنک حفاظت گرفتم و باز زینب و بقیه‌ی دوستان عزیز آشنا شدم و الان بهترین دوستای من هستن🥺🌹

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,049
و بالاخره یک سالگی بوکینو:cool:
من از وقتی که وارد این خانواده شدم، دیدم که بچه ها چقدر زحمت میکشن و واقعا از تایمشون میذاشتن برا اینکه این سایت سرپا بمونه. بی‌منت خیلی کارا انجام میدادن که بلکه یه باری از رو دوش زینب بردارن. رفیق بودن و رفاقت کردن. دمشون گرم. اینا رو نوشتم تا به اینجا برسم و بهتون بگم که؛ سنگ بنایِ این انجمن با رفاقت شکل گرفته و پر از صمیمیته!
و امیدوارم بوکینو برایِ همیشه جایِ گرمی برایِ ایده‌هایِ نو و رفاقت هایِ استوار باشه!

○مبارک همه‌ی اعضا○

black Rose

حفاظت بازنشسته انجمن
سطح
4

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-19
مدال‌ها
7
سکه
390
چقد زود یه سال شد... پیر شدیم رفت:joy:

یه سال شد ...
انشالله سن قانونی رسیدنش:sweat _smile:

سالگرد بوکینو مبارکمون:blue_heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا