اگر با شنیدن نام سالاد سزار به یاد میزهای مجلل رومی که در فیلمهای تاریخی دیدهاید میافتید باید بدانید که اسم کامل این سالاد هویت واقعیاش را فاش میکند. بله! سالاد سزار کاردینی! سزار کاردینی مردی مهاجر از ایتالیا بود که در مکزیک رستوران داشت. حدود صدسال پیش با عجله محتویات روی تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود و در همان لحظه سالاد سزار متولد شد! جالب است بدانید که او از کاهوهای رومی برای این سالاد استفاده میکرد و از ترکیب اسم خودش و کاهوهای رومی این سالاد شگفتانگیز خلق شد. امروزه سالاد سزار را به روش های مختلفی تهیه می کنند. دستور زیر مناسب سبک ذائقه ایرانی است. ما در قسمت مواد اولیه از سس آماده پاستوریزه استفاده کرده ایم و در انتهای آموزش طرز تهیه سس خانگی را اضافه کرده ایم.
مواد لازم برای ۴ نفر:::
فیله مرغ۱۰ تکه
تخم مرغ۳ عدد
سس تند۲ قاشق غذاخوری
پودر پانکو۲ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش بزرگ½ لیمو
نان تست۴ عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی
آویشن و روغن زیتون به اندازه کافی
مرحله اول
برای تهیه سالاد سزار خوشمزه در ابتدا ظرف گود و بزرگی را انتخاب کنید. سس خردل، زعفران دم کرده و آب لیموترش تازه را به خوبی در ظرف با هم مخلوط کنید، سپس به آن نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.