به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی •طرز تهیه سالاد سزار• | تالار آشپزی

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984

اگر با شنیدن نام سالاد سزار به یاد میزهای مجلل رومی که در فیلم‌های تاریخی دیده‌اید می‌افتید باید بدانید که اسم کامل این سالاد هویت واقعی‌اش را فاش می‌کند. بله! سالاد سزار کاردینی! سزار کاردینی مردی مهاجر از ایتالیا بود که در مکزیک رستوران داشت. حدود صدسال پیش با عجله محتویات روی تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود و در همان لحظه سالاد سزار متولد شد! جالب است بدانید که او از کاهوهای رومی برای این سالاد استفاده می‌کرد و از ترکیب اسم خودش و کاهوهای رومی این سالاد شگفت‌انگیز خلق شد. امروزه سالاد سزار را به روش های مختلفی تهیه می کنند. دستور زیر مناسب سبک ذائقه ایرانی است. ما در قسمت مواد اولیه از سس آماده پاستوریزه استفاده کرده ایم و در انتهای آموزش طرز تهیه سس خانگی را اضافه کرده ایم.​

مواد لازم برای ۴ نفر:::​

فیله مرغ۱۰ تکه​

تخم مرغ۳ عدد​

سس تند۲ قاشق غذاخوری​

پودر پانکو۲ پیمانه​

زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری​

سس خردل۱ قاشق غذاخوری​

پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری​

لیمو ترش بزرگ½ لیمو​

نان تست۴ عدد​

نمک و فلفل به اندازه کافی​

آویشن و روغن زیتون به اندازه کافی​


مرحله اول​

برای تهیه سالاد سزار خوشمزه در ابتدا ظرف گود و بزرگی را انتخاب کنید. سس خردل، زعفران دم کرده و آب لیموترش تازه را به خوبی در ظرف با هم مخلوط کنید، سپس به آن نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.
 
امضا : .Mahdieh

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984

مرحله دوم​

فیله های مرغ را در این مواد به خوبی بغلتانید به شکلی که تمام فیله ها به شکل کامل به این سس آغشته شوند. روی ظرف را سلفون کشیده و آن را برای مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. هرچه مرغ زمان بیشتری در یخچال بماند، خوشمزه تر می شود.

نکته: توصیه می شود برای خوشمزه تر شدن فیله های مرغ، آنها را از شب قبل طعم دار کرده و در یخچال قرار دهید.
 
امضا : .Mahdieh

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984
مرحله سوم

مرغ ها را از یخچال بیرون آورده و باید کمی روی آن بکوبید. به هیچ وجه از بیفتک کوب برای این کار استفاده نکنید. بیفتک کوب به دلیل ساختار زبر خودش بافت مرغ را خراب می کند. پیشنهاد ما به شما این است که تکه های فیله مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.

مرحله چهارم

سپس روی آن پلاستیک فریز بگذارید. حالا به کمک یک جسم سنگین مسطح مانند گوشت کوب چوبی یا کف تابه به آرامی روی آنها بکوبید تا کمی پهن شوند. دقت کنید که همه تکه ها یک اندازه باشد. زیاد کوبیدن باعث می شود که قطر فیله بیش از حد نازک شده و موقع سرخ شدن متلاشی شود.
مرحله پنجم

حالا نیاز به دو ظرف بزرگ گود دارید. در یکی از ظرف ها تخم مرغ ها را به خوبی با سس تند مخلوط کنید و در ظرف دیگر پودر سوخاری پانکو را بریزید. برای زیباتر شدن سوخاری ها پیشنهاد می شود از پودر پانکو با اندازه درشت استفاده کنید.
 
امضا : .Mahdieh

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984
مرحله ششم

به آرامی فیله ها را از ظرف خارج کرده و ابتدا آن ها را در تخم مرغ بغلتانید. سپس فیله ها را در پودر پانکو فرو کنید تا به شکل کامل سطح گوشت مرغ با پودر سوخاری پوشیده شود. تابه بزرگی را روی حرارت داغ کنید و سپس به اندازه کافی روغن سرخ کردنی به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا باید هر دو سمت مرغ ها به شکل کامل سرخ کنید تا طلایی شوند. دقت کنید که حرارت بالا باعث سوختن مرغ ها می شود. باید مرغ ها را بر روی حرارت یکنواخت متوسط سرخ کنید. برای هر طرف مرغ ۵ الی ۶ دقیقه کافی است.

مرحله هشتم

اگر از سس آماده سزار استفاده می کنید می توانید آن را با کمی پارمزان مخلوط کنید. نان تست را به صورت مکعب های یک اندازه برش بزنید. بهتر است از گوشه های خشک نان تست استفاده نکنید تا همه ی نان ها یک دست باشند.

مرحله نهم

نان ها را با روغن زیتون و آویشن مزه دار کرده و بر روی سینی فر بچینید و بگذارید تا به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت برشته شوند. می توانید روی گاز هم این کار را انجام دهید اما حتما باید از تابه بزرگی استفاده کنید.
 
امضا : .Mahdieh

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984
مرحله دهم

تابه کوچک باعث می شود تا تکه های نان تست به هم بچسبد و به خوبی سرخ نشود. کاهوی تازه بخش اصلی و جدانشدنی سالاد سزار است. مهم ترین نکته یک سالاد سزار خوب این است که سبزیجاتش ترد و خنک باشند.

مرحله یازدهم

برای اینکار کاهو ها را شسته و به اندازه بزرگ خرد کنید. می توانید از کاهو پیچ یا انواع دیگر کاهو استفاده کنید. دقت کنید که قبل از خرد کردن کاهوها اجازه دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. می توانید آن ها را در آبکش ریخته و محکم تکان دهید.

مرحله دوازدهم

به این نکته مهم توجه داشته باشید که آب اضافه در زیر ظرف سالاد تمام زحمت شما را به باد خواهد داد. برای گرفتن نتیجه بهتر توصیه می کنم تا تکه های کاهو را قبل از سرو به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا ترد و سرد شود.
 
امضا : .Mahdieh

.Mahdieh

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-11
نوشته‌ها
197
مدال‌ها
1
سکه
984

مرحله سیزدهم​


کاهو های سرد را در ظرفی ریخته و رویش را با گوجه گیلاسی و زیتون برش خورده تزیین کنید. تکه های فیله مرغ و نان برشته را روی آن بریزید می توانید روی آن ها کمی پنیر پارمزان بپاشید. بهتر است سالاد را بلافاصله بعد از تهیه میل کنید. نوش جان

مرحله چهاردهم

اگر می خواهید سس سزار را خودتان در منزل تهیه کنید از دستور زیر استفاده کنید. ۳ قاشق غذاخوری مایونز را با ۱ قاشق سس خردل به خوبی مخلوط می کنیم. ۲ قاشق غذاخوری سرکه را به همرا ۶ قاشق روغن زیتون و ۲ قاشق آبلیمو به مخلوط اضافه می کنیم.


مرحله پانزدهم​

سپس مواد را به خوبی هم می زنیم. در انتها ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده را با ۴ قاشق پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک مخلوط می کنیم. تا زمانی که کاملا یکنواخت شود مخلوط را هم می زنید و سس سزار شما آماده است!
 
امضا : .Mahdieh
بالا