به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی •طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی• | تالار آشپزی

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
نوشته‌ها
2,116
مدال‌ها
28
سکه
11,275
پنکیک شکلاتی یکی از انواع پنکیک های بسیار محبوب بین المللی است که معمولا در کنار عسل، مربا و .. برای صبحانه سرو می شود.
pancake-shokolati.jpg


مواد لازم:

آرد​
1 پیمانه​
پودر کاکائو​
2 قاشق چای‌خوری​
نمک​
⅛ قاشق چای‌خوری​
بکینگ پودر​
2 قاشق چای‌خوری​
شیر​
1 پیمانه​
شکر​
3 قاشق غذاخوری​
کره​
40 گرم​
تخم مرغ​
1 عدد​
وانیل​
¼ قاشق چای‌خوری​
 
امضا : IVI

IVI

[مدیریت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
12
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-26
نوشته‌ها
2,116
مدال‌ها
28
سکه
11,275

مرحله اول:

برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و ساده ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم:

حالا درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم و به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد سفید و کش دار شود. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله سوم:

در این مرحله کره را بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه کره آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.

مرحله چهارم:

حالا درون یک کاسه جداگانه آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه برای جلوگیری از گلوله شدن آرد مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم:

در این مرحله با دور کند همزن برقی به مدت ۲۰ ثانیه در یک جهت هم می زنیم تا مواد ترکیب و یک دست شود. توجه داشته باشید مایه پنکیک را زیاد هم نزنید، به دلیل آن که بکینگ پودر غیر فعال می شود و پنکیک پف نمی کند.

مرحله ششم:

حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم:

در این مرحله درون تابه را به مقدار کمی روغن چرب می کنیم، سپس یک ملاقه مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن پخته شود.

مرحله هشتم:

در نهایت به همین ترتیب پنکیک ها را درست می کنیم تا مایه پنکیک تمام شود. در ادامه پنکیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با سس شکلات و پودر پسته تزئین می کنیم. در آخر به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

"نوش جان."
 
امضا : IVI
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: NI NI
بالا