• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

دنباله دار یک جمله تبریک به مادرت بگو!

آینازاولادی

[ارشد عمومینو+مدیر مینیمال+گرافیست+ناظر-آزمایشی]
Staff member
LV
3

Awards
6
سکه
2,028
یک خط یا یک جمله تبریک به مادرت یا مادران سرزمینت بگو ^^

امضا : آینازاولادی

آینازاولادی

[ارشد عمومینو+مدیر مینیمال+گرافیست+ناظر-آزمایشی]
Staff member
LV
3

Awards
6
سکه
2,028

ZEINAB.S

[نابغه ثروت - کیبی بایت ¹⁰²⁴]
Staff member
LV
0

سکه
7,072
@ريحانة الرسول
مادرم... بوسه بر دستانت، اعماق دلم را جلا می‌دهد❤️‍🔥
روزت مبارک سایه سرم، امیدوارم که همیشه مثل امروز، خنده به لبت باشه و با ذوق و شوق به شادی و خنده هات نگاه کنم و خدا رو از ته دلم شکر کنم، مامان قشنگ و مهربونم❤️‍🔥
امسال فهمیدم که چه مادر شگفت انگیزی داشتم و خود احمقم خبر نداشتم... آخه هر بار تو منو از بدبختی‌ها و اشتباهات خودم نجاتم می‌دادی، هر بار راه نادرست رو میرفتم زودی منو از اون منجلاب میکشیدی بیرون هرجور که شده، اونو بی‌منت، بی‌توجه به تمام حرفهای بدی که بهت زدم!
خوشحالم امروز فرصتی پیش اومد که دستای گرم و مهربونت رو غرق بوسه کنم و تو از ذوقت محکم بغلم کردی... می‌دونی اون لحظه گریه‌ام گرفت مامان🥹😂💔
از مهربونی بیش از حدت گریه‌ام گرفت، این همه در حقت بد کردم و اما تو با یه بوسه‌ی رو دستت، که وظیفه ام بوده و حتی باید پاتو می‌بوسیدم، ذوق کردی و ازم تشکر کردی و بغلم کردی!
امسال نتونستم چیز زیادی برات بگیرم، نتونستم حداقل یکی از آرزوهات رو برآورده کنم، هرچند تو به من صددرصد نیاز نداری، اما قول میدم سال دیگه و روز مادر بعدی برات سنگ تموم می‌ذارم و تمام زحماتی که برام کشیدی رو جبران کنم، هرچند هر کاری هم بکنم، حتی اگه تمام زندگیم رو بهت بدم، جبران زحماتت نمیشه اما خب... امیدوارم بتونم یه گوشه‌ی خیلی کوچیکشو جبران کنم برات، دلیل زندگیم🧡✨

امضا : ZEINAB.S

شهبانو؛

مدیریت ارشد صوتینو + گوینده انجمن
Staff member
LV
0

سکه
217
امیدوارم همیشه خنده رو لبات ببینم بهترینم، قطعا تو‌زندگی بعدیمم تورو انتخاب میکنم، ببخش اگه خیلی وقتا بد رفتاری میکنم و‌دختر بدی میشم ولی همیشت تو‌برای من مامان خوبه ای❤️

Who has read this thread (Total: 3) View details

Top Bottom