mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
در طول روز جلسات هیجان انگیز اما فشرده ای با ویراستارم داشتم و در طی شب توانستم پشت سر هم به شش اپرای متروپولیتن بروم.
هر شب می گفتم اپرا بهتر از اين نمیشود اما شب بعد کار بهتری
می دیدم.
دوست دارم فکر کنم ریتم مجلل موسیقی در بین خط های کتابم احساس شود.
بزرگ ترین دستاوردم وقتی بود که در قاهره پایتخت مصر سخنرانی داشتم و توانستم آن را با اجرای آیدا در فکای باز در لوکسار –در صحرا- هماهنگ کنم.
پشت صحنه، معبد ملکه هاتشپوت در دره ملکه ها بود. حالا چنین "مکانی" ارزش ثبت کردن را داشت.
دفترچه اپرای ریزولی زندگی خاص خود را داشته و پرکردن جاهای خالی آن زندگی مرا دگرگون ساخت.
شروع کردم به تمرکز روی بخش الفبایی کتابچه ام، نام اپرا ها، هنرمندان و آهنگسازان، چه استفاده دیگری می تواند داشته باشد؟
تصمیم گرفتم که در این قسمت امضای هنرمندان را جمع کنم.
بنابراین شروع کردم به تلاش برای ملاقات ستاره های اپرا در پشت صحنه و گرفتن امضای آنها.
در آخر پنجاه و یک امضا داشتم؛ همچون پالچیدو دومینگدو ، جدروم هیندز
، کیدری تده ،کارول ونیس و آهنگ سازانی مانند آلن هاوهانس ، کاناوا، کارلیزل فلوید و دنیل کاتان .
هر شب می گفتم اپرا بهتر از اين نمیشود اما شب بعد کار بهتری
می دیدم.
دوست دارم فکر کنم ریتم مجلل موسیقی در بین خط های کتابم احساس شود.
بزرگ ترین دستاوردم وقتی بود که در قاهره پایتخت مصر سخنرانی داشتم و توانستم آن را با اجرای آیدا در فکای باز در لوکسار –در صحرا- هماهنگ کنم.
پشت صحنه، معبد ملکه هاتشپوت در دره ملکه ها بود. حالا چنین "مکانی" ارزش ثبت کردن را داشت.
دفترچه اپرای ریزولی زندگی خاص خود را داشته و پرکردن جاهای خالی آن زندگی مرا دگرگون ساخت.
شروع کردم به تمرکز روی بخش الفبایی کتابچه ام، نام اپرا ها، هنرمندان و آهنگسازان، چه استفاده دیگری می تواند داشته باشد؟
تصمیم گرفتم که در این قسمت امضای هنرمندان را جمع کنم.
بنابراین شروع کردم به تلاش برای ملاقات ستاره های اپرا در پشت صحنه و گرفتن امضای آنها.
در آخر پنجاه و یک امضا داشتم؛ همچون پالچیدو دومینگدو ، جدروم هیندز
، کیدری تده ،کارول ونیس و آهنگ سازانی مانند آلن هاوهانس ، کاناوا، کارلیزل فلوید و دنیل کاتان .