mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
بدون دفتر سکان نمی شود خانه ساخت. این عبارتی است که نانسی ، دوست صمیمی ام وقتی که داشت خانه ای در تگزاس می ساخت از آن استفاده می کرد.
دفتر سکان :
اصطلاحی دریانوردی است. اریک شوهر نانسی ، کاپيتان بازنشستهی نیروی
دریایی بود؛
آنها زمانی در یک کشتی بادبانی چهل و یک فوتی زندگی می کردند.
نیروی
دریایی برای ثبت فعالیت ها در اتاق سکان از یک دفتر بزرگ سبزرنگ استفاده می کند و از نوع کوچک تر آن نیز برای ثبت کارها در جاهای مختلف کشتی استفاده می شود.
هر فرد وظیفه شناسی در کشتی، از کاپیتان گرفته تا افسران و ملوان ها، یکی از این دفترچه ها را با خود دارد.
وجود دفتر سکان سبب می شود همه چیز دقیقا ثبت شود.
اولین پیمان کاری که نانسی در تگزاس با وی کار می کرد مدام قول می داد اما به قول های خود عمل نمی کرد و نانسی از این بابت سخت ناراحت می شد؛ تا اینکه راه حل را یافت:
پیمانکار یک "دفتر سکان" نیاز داشت تا همه چیز را در آن ثبت کند.
پس از اینکه نانسی یک دفتر سکان به او داد عملکرد او بهتر شد. از آن پس این جمله * بدون دفتر سکان نمی شود خانه ساخت * ، شعار من شده است برای اشاره به ضرورت نوشتن استراتژی ها در هر کار مهمی که انجام می دهم.
هر وقت هدفی در حال انجام و رویایی در حال شکل گیری دارم، یک دفتر سکان فقط به آن پروژه اختصاص می دهم و آن را هميشه
همراه دارم.
در حقیقت هر بار که می خواهم دفتری را به یک ماجرای تازه اختصاص دهم جمله نانسی را روی صفحه اول آن می نویسم :
شعار ((بدون دفتر سکان نمی توان خانه
ساخت))
فقط به ساخت و سازهای جدید مربوط نمی شود.
اگر چه کارهایی که باید انجام داد و کسانی که باید با آنها تماس گرفت در دفتر سکان و در قسمت مناسب نوشته شوند، در حقیقت استفاده از آن بیشتر است.
داشتن جایی برای ثبت تفکرات و قلمی در نزدیکی، پیامی را به مغز می فرستد:
من برای استفاده شما آماده ام.
همراه داشتن یک دفتر کوچک به معنای احترام گذاشتن به نظرهای شماست که به ذهن تان خطور می کنند و وقتی این کار را می کنید آن بخشی از مغز شما که این ایده ها را پیشنهاد می دهد از این توجه و احترام اندک چنان خوشحال می شود که باز هم چیزهای بیشتری برای شما می فرستد.
در این صورت ذهن شما تبدیل به بستری گرم برای ایده های تازه می شود که
تخیلات را پرورش می دهد.
دفتر خبر
خبرهای عالی
دفتر خبر نوع دیگری از صندوق گردآوری ایده هاست. در کتاب " قلبت را به روی کاغذ بیاور "
شرح داده ام که چگونه سارا راشد هنگام سفر از دفتر خبر به عنوان جایی برای ثبت تصاویر و عبارتی که در طی روز می دید یا می شنید استفاده می کرد.
او شب ها اين اخبار را به دفتر
بزرگ تر خود منتقل می کرد و شرح و تفصیل بیشتری به داستان می داد.
سارا می گفت که این دفتر را فقط برای سپردن جزییات به همراه ندارد؛ اما این دفتر سبب می شود با دقت بیشتری به آنچه دور و برش اتفاق می افتد توجه کند.
او معتقد بود که این دفتر موجب می
شود با هر لحظه هماهنگ باشد.
دفتر سکان :
اصطلاحی دریانوردی است. اریک شوهر نانسی ، کاپيتان بازنشستهی نیروی
دریایی بود؛
آنها زمانی در یک کشتی بادبانی چهل و یک فوتی زندگی می کردند.
نیروی
دریایی برای ثبت فعالیت ها در اتاق سکان از یک دفتر بزرگ سبزرنگ استفاده می کند و از نوع کوچک تر آن نیز برای ثبت کارها در جاهای مختلف کشتی استفاده می شود.
هر فرد وظیفه شناسی در کشتی، از کاپیتان گرفته تا افسران و ملوان ها، یکی از این دفترچه ها را با خود دارد.
وجود دفتر سکان سبب می شود همه چیز دقیقا ثبت شود.
اولین پیمان کاری که نانسی در تگزاس با وی کار می کرد مدام قول می داد اما به قول های خود عمل نمی کرد و نانسی از این بابت سخت ناراحت می شد؛ تا اینکه راه حل را یافت:
پیمانکار یک "دفتر سکان" نیاز داشت تا همه چیز را در آن ثبت کند.
پس از اینکه نانسی یک دفتر سکان به او داد عملکرد او بهتر شد. از آن پس این جمله * بدون دفتر سکان نمی شود خانه ساخت * ، شعار من شده است برای اشاره به ضرورت نوشتن استراتژی ها در هر کار مهمی که انجام می دهم.
هر وقت هدفی در حال انجام و رویایی در حال شکل گیری دارم، یک دفتر سکان فقط به آن پروژه اختصاص می دهم و آن را هميشه
همراه دارم.
در حقیقت هر بار که می خواهم دفتری را به یک ماجرای تازه اختصاص دهم جمله نانسی را روی صفحه اول آن می نویسم :
شعار ((بدون دفتر سکان نمی توان خانه
ساخت))
فقط به ساخت و سازهای جدید مربوط نمی شود.
اگر چه کارهایی که باید انجام داد و کسانی که باید با آنها تماس گرفت در دفتر سکان و در قسمت مناسب نوشته شوند، در حقیقت استفاده از آن بیشتر است.
داشتن جایی برای ثبت تفکرات و قلمی در نزدیکی، پیامی را به مغز می فرستد:
من برای استفاده شما آماده ام.
همراه داشتن یک دفتر کوچک به معنای احترام گذاشتن به نظرهای شماست که به ذهن تان خطور می کنند و وقتی این کار را می کنید آن بخشی از مغز شما که این ایده ها را پیشنهاد می دهد از این توجه و احترام اندک چنان خوشحال می شود که باز هم چیزهای بیشتری برای شما می فرستد.
در این صورت ذهن شما تبدیل به بستری گرم برای ایده های تازه می شود که
تخیلات را پرورش می دهد.
دفتر خبر
خبرهای عالی
دفتر خبر نوع دیگری از صندوق گردآوری ایده هاست. در کتاب " قلبت را به روی کاغذ بیاور "
شرح داده ام که چگونه سارا راشد هنگام سفر از دفتر خبر به عنوان جایی برای ثبت تصاویر و عبارتی که در طی روز می دید یا می شنید استفاده می کرد.
او شب ها اين اخبار را به دفتر
بزرگ تر خود منتقل می کرد و شرح و تفصیل بیشتری به داستان می داد.
سارا می گفت که این دفتر را فقط برای سپردن جزییات به همراه ندارد؛ اما این دفتر سبب می شود با دقت بیشتری به آنچه دور و برش اتفاق می افتد توجه کند.
او معتقد بود که این دفتر موجب می
شود با هر لحظه هماهنگ باشد.