mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
وقتی به اگنس، صاحب فروشگاه، گفتم چه می خواهم او نکته ای را اضافه کرد که تا آن زمان نشنیده بودم.
اگنس گفت که شما نیاز دارید محل دفن سنت جوزف را علامت بزنید تا پس از
فروش خانه بتوانید آن در بیاورید و در جای خوبی در خانه جدید قرار دهید.
من از اگنس پرسش های زیادی کردم. من نگران بودم که مراسم را درست انجام ندهم.
آیا مجسمه باید از نوع گران قیمت باشد، تراشیده از چوب و رنگ شده با دست، یا یک نمونه ارزان تر و کوچک .
یک نمونه پالستیکی هم کفایت می کند؟ صورت آن کدام طرفی باشد، به سمت خانه یا خیابان؟ آن را در حیاط پشتی دفن کنم یا حیاط جلویی؟
آیا محوطهی ماسه بازی بچه ها خوب است؟
در واقع جرات دفن کردن آن را نداشتم. آیا ایرادی ندارد دور آن پارچه بپیچم یا آن را درون یک کیسه پالستیکی زیپ دار بگذارم؟ خاک ریختن روی آن، کار خیلی ظالمانه ای به نظر می رسید، یا شاید تماس با خاک لازم بود.
آیا باید برای مجسمه پیش از دفن کردن آن دعا کنم یا پس از بیرون آوردن آن، یا اصلا نیازی به این کار نیست؟
اگنس گفت : ببین، اگر دوست ندارید این کار را بکنید اصلا نیازی به دفن کردن مجسمه نیست.
سنت جوزف قدیس ، حامی خانواده ها و خانه هاست.
اگر از او کمک بخواهید، درخواست شما را رد نمی کند. نیاز به دفن کردن او نیست تا باعث شود به کمک شما بیاید.
بلکه دعا و نیایش کردن سنت جوزف و اطمینان به کمک اوست که به تو کمک خواهد کرد.«
مصاحبت با اگنس را دوست داشتم .
اگنس گفت که شما نیاز دارید محل دفن سنت جوزف را علامت بزنید تا پس از
فروش خانه بتوانید آن در بیاورید و در جای خوبی در خانه جدید قرار دهید.
من از اگنس پرسش های زیادی کردم. من نگران بودم که مراسم را درست انجام ندهم.
آیا مجسمه باید از نوع گران قیمت باشد، تراشیده از چوب و رنگ شده با دست، یا یک نمونه ارزان تر و کوچک .
یک نمونه پالستیکی هم کفایت می کند؟ صورت آن کدام طرفی باشد، به سمت خانه یا خیابان؟ آن را در حیاط پشتی دفن کنم یا حیاط جلویی؟
آیا محوطهی ماسه بازی بچه ها خوب است؟
در واقع جرات دفن کردن آن را نداشتم. آیا ایرادی ندارد دور آن پارچه بپیچم یا آن را درون یک کیسه پالستیکی زیپ دار بگذارم؟ خاک ریختن روی آن، کار خیلی ظالمانه ای به نظر می رسید، یا شاید تماس با خاک لازم بود.
آیا باید برای مجسمه پیش از دفن کردن آن دعا کنم یا پس از بیرون آوردن آن، یا اصلا نیازی به این کار نیست؟
اگنس گفت : ببین، اگر دوست ندارید این کار را بکنید اصلا نیازی به دفن کردن مجسمه نیست.
سنت جوزف قدیس ، حامی خانواده ها و خانه هاست.
اگر از او کمک بخواهید، درخواست شما را رد نمی کند. نیاز به دفن کردن او نیست تا باعث شود به کمک شما بیاید.
بلکه دعا و نیایش کردن سنت جوزف و اطمینان به کمک اوست که به تو کمک خواهد کرد.«
مصاحبت با اگنس را دوست داشتم .