مهوا؛
[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
موزیسین انجمن
دوبلور انجمن
برترین کاربر ماه
کاراکتر افسانگان
سطح
3
سس آلفردو یکی از پرطرفدارترین سس های کشور ایتالیا است و به انواع دستورهای مختلفی تهیه می شود که مواد اصلی آنها فقط حاوی خامه، سیر، پنیرو شیر است.
وقتی برای طرز تهیه پاستا آلفردو قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این دستور سس مخصوص ایتالیایی اضافه می کنید، دنیایی از طعم های فوق العاده را خواهید دید. ما دراین مقاله از رستوران دیبارو قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح دهیم.
پاستای آلفردو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که مورد علاقه بسیاری در سراسر جهان است. این غذا از نودل های بلند و نازک تشکیل شده است که معمولاً فتوچینی هستند و با سس غنی و خامه ای ساخته شده از کره، خامه غلیظ و پنیر پارمزان پوشانده می شوند.
این سس با سیر، نمک و فلفل سیاه چاشنی می شود و گاهی اوقات حتی از مواد دیگری مانند قارچ یا مرغ برای طعم و بافت بیشتر استفاده می شود. این غذا معمولاً داغ سرو می شود و با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین می شود.
وقتی برای طرز تهیه پاستا آلفردو قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این دستور سس مخصوص ایتالیایی اضافه می کنید، دنیایی از طعم های فوق العاده را خواهید دید. ما دراین مقاله از رستوران دیبارو قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح دهیم.
پاستای آلفردو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که مورد علاقه بسیاری در سراسر جهان است. این غذا از نودل های بلند و نازک تشکیل شده است که معمولاً فتوچینی هستند و با سس غنی و خامه ای ساخته شده از کره، خامه غلیظ و پنیر پارمزان پوشانده می شوند.
این سس با سیر، نمک و فلفل سیاه چاشنی می شود و گاهی اوقات حتی از مواد دیگری مانند قارچ یا مرغ برای طعم و بافت بیشتر استفاده می شود. این غذا معمولاً داغ سرو می شود و با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین می شود.