به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

آشپزی پائیا غذای اسپانیایی

  • نویسنده موضوع "Mahi"
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 24

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
e2c29892-d079-4910-b716-b0774032ca23.jpg
یک غذای خوشمزه و اصیل کشور اسپانیا است که آن را همه اعضای خانواده در تعطیلات آخر هفته با همکاری هم در فضای باز منزل تهیه می کنند. پائیا دارای تنوع زیادی در انتخاب پروتئین حیوانی دارد از جمله گوشت قرمز، مرغ، میگو، صدف، ماهی مرکب، حلزون و مرغابی که بنا به ذائقه آن ها را انتخاب می کنند. البته این غذا را گیاه خواران فقط با سبزیجات هم تهیه می کنند.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
مواد لازم
روغن زیتون۴ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد نگینی ریز خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد ریز خرد شده
سیر۳ حبه رنده شده
سینه مرغ۱ کیلو گرم
برنج۳ پیمانه
گوجه گیلاسی۲۰۰ گرم
آب مرغ۳ تا ۴ لیوان
نخود فرنگی پخته شده۱ لیوان
جعفری تازه خرد شده۱ دسته
لیموترش برای سرو۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکابه میزان لازم
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
مرحله اول: پخت پائیا
ابتدا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن ریخته اجازه می دهیم تا کمی گرم شود و پیاز، سیر و فلفل دلمه را داخل تابه ریخته و کاملا تفت می دهیم تا کمی سبک شوند.

مرحله دوم: افزودن مرغ
حالا مرغ ها را خرد می کنیم به اندازه تکه گوشت های خورشتی حالا به مخلوط مواد در حال تفت خوردن می افزایم و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا کاملا تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
مرحله سوم: افزودن برنج
حالا برنج را پیمانه کرده می شوییم و به باقی مواد می افزاییم تا برنج هم به همراه باقی مواد ۳ دقیقه تفت بخورد. حالا نیمی از گوجه فرنگی ها را به همراه آب مرغ افزوده و اجازه می دهیم تا آب غذا بخار شده سپس درب ظرف را می بندیم تا برنج کاملا پخته شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
مرحله چهارم: افزودن نخود
حالا که برنج و مرغ کاملا پخته شده اند نخود فرنگی و جعفری را افزوده و فقط ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

مرحله نهایی و سرو پائیا
پائیا را داخل ظرف سرو مناسبی ریخته و با برش های لیمو ترش و باقیمانده گوجه گیلاسی تزئین و نوش جان کنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
3
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
677
مدال‌ها
4
سکه
3,442
فوت و فن های دستور پخت پائیا
اول ۳ لیوان از آب مرغ را اضافه کنید اگر احساس کردید برنج برای پخت کامل نیاز به آب بیشتر دارد باقیمانده آب مرغ را هم اضافه کنید تا برنج شما خیلی نرم نشود..
می توانید گوجه را پوره کرده و به مواد اضافه کنید در آن صورت رنگ برنج غذای شما قرمز می شود.
در صورت تمایل ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم شده به پائیا اضافه کنید که بیشتر به ذائقه غذایی ما نزدیک شود.
 
بالا