به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

بیوگرافی هومن سیدی

• نویسنده موضوع Gharibeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 20

Gharibeh

[شاهزاده‌انجمن]
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-12-06
مدال‌ها
5
سکه
5,216
تولد: ۸ آبان ۱۳۵۹
مهم‌ترین فیلم‌ها: فیلم من دیه‌گو مارادونا هستم، فیلم یک تکه نان، فیلم طلا
مهم‌ترین جوایز:‌ برنده ۱ سیمرغ بلورین
هومن سیدی پس از پایان دبیرستان و دریافت دیپلم گرافیک، کار خود را با حضور در کلاس‌های انجمن سینمای جوان رشت و ساخت چند فیلم کوتاه آغاز کرد. سپس به تهران آمد و در کلاس‌های بازیگری کارنامه به مدیریت پرویز پرستویی شرکت کرد. هومن سیدی در اوایل دهه هشتاد در فیلم یک تکه نان با رضا کیانیان همبازی شد و سپس نقش کوتاهی را در فیلم چهارشنبه‌سوری اصغر فرهادی ایفا کرد.
از کارهای او در تلویزیون می‌توان به سریال‌های راه بی پایان اثر همایون اسعدیان و تا ثریا ساخته سیروس مقدم و تله فیلم‌های سایاب محمدعلی سجادی و اگر باران ببارد روح‌الله حجازی اشاره کرد. وی با ایفای نقش در سریال عاشقانه توانست بین مردم محبوبیت خاصی به‌دست بیاورد و سپس در ادامه در سریال گلشیفته ساخته بهروز شعیبی نقشی مشابه با آن را ایفا کرد. از دیگر فیلم‌هایی که در کارنامه هنری او به چشم می‌خورد، شب بیرون، خط ویژه مصطفی کیایی، نیمرخ‌ها ساخته ایرج کریمی، در مدت معلوم، پل خواب، مادری، کمدی انسانی، مصادره و طلا ساخته پرویز شهبازی.هومن سیدی برای بازی در فیلم من دیه گو مارادونا هستم جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل را از جشنواره فیلم فجر و انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران گرفت
از ساخته‌های سیدی می‌توان به سیزده، اعترافات ذهن خطرناک من، خشم و هیاهو و مغزهای کوچک زنگ زده اشاره کرد. فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با وجود بی‌مهری‌های فراوانی که در جشنواره فیلم فجر در حقش شد در سایر جشنواره‌های سال خوش درخشید و جوایز متعددی را برای سازندگان و بازیگرانش به ارمغان آورد. سریال قورباغه آخرین اثر سیدی در مقام بازیگر و کارگردان محسوب می‌شود که با استقبال فراوان مخاطبان همراه شد.
منبع: زومجی

امضا : Gharibeh
بالا