به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

معرفی نام کتاب : جدایی معنوی / نویسنده : دبی فورد / مترجم : سوسن اورعی

• نویسنده موضوع mahban
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 7

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
Screenshot_20241002_112211_Chrome.jpg

☆☆☆

کتاب : جدایی معنوی

نویسنده : دبی فورد

مترجم : سوسن اورعی

تعداد صفحات : 296

انتشارات : کلک آزادگان

☆☆☆​

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
بخشی از کتاب :

از زمانی که از این جایگاه و موقعیت متعالی به زندگی خود نگریسته ام، هیچگاه شک نکرده ام که تصمیم درستی گرفته ام. من همیشه توانسته ام بخش درست وجودم را بر هیاهو و جدایی خواهی ذهنم ترجیح بدهم و عشق، خشنودی و آرامش را برگزینم. با تغییر دیدگاه خود به دیدگاه فرشته، شما به یک فرشته زمینی تبدیل می شوید. دکتر دورین ویرچوا نویسنده کتاب «راهنمای الهی» می گوید: «با داشتن دیدگاه متعالی، شفای معجزه آسایی در تمامی روابط شما روی خواهد داد.

ناسازگاری ها و کشمکشها رفع می شوند و حقیقت نوین و زلالی در باره همه کس و همه چیز بر شما پدیدار می گردد».
نگریستن به زندگی از دید یک فرشته قطعه گمشده دیگری را در روند بهبود من آشکار کرد. از آن روز به بعد متعهد شدم تا زمانی را برای نگریستن به انتخاب ها و کارهای خود از دیدگان یک فرشته صرف کنم. پس از آن که سرانجام منیت من در برابر این واقعیت سر تسلیم فرود آورد که به آن اجازه نخواهم داد برایم تصمیم بگیرد، کشمکش درونی ام فروکش کرد.

اینک من می خواهم بگویم که شما متعالی ترین بخش این روند بدون نقص هستید. پس از ماه ها انتخاب از این جایگاه والا مشاهده کردم که رفتار دان نیز با من متفاوت شده است و این گونه به نظر می رسد که با من مانند یک فرشته رفتار می کند.

بالا