بخشی از کتاب :
از زمانی که از این جایگاه و موقعیت متعالی به زندگی خود نگریسته ام، هیچگاه شک نکرده ام که تصمیم درستی گرفته ام. من همیشه توانسته ام بخش درست وجودم را بر هیاهو و جدایی خواهی ذهنم ترجیح بدهم و عشق، خشنودی و آرامش را برگزینم. با تغییر دیدگاه خود به دیدگاه فرشته، شما به یک فرشته زمینی تبدیل می شوید. دکتر دورین ویرچوا نویسنده کتاب «راهنمای الهی» می گوید: «با داشتن دیدگاه متعالی، شفای معجزه آسایی در تمامی روابط شما روی خواهد داد.
ناسازگاری ها و کشمکشها رفع می شوند و حقیقت نوین و زلالی در باره همه کس و همه چیز بر شما پدیدار می گردد».
نگریستن به زندگی از دید یک فرشته قطعه گمشده دیگری را در روند بهبود من آشکار کرد. از آن روز به بعد متعهد شدم تا زمانی را برای نگریستن به انتخاب ها و کارهای خود از دیدگان یک فرشته صرف کنم. پس از آن که سرانجام منیت من در برابر این واقعیت سر تسلیم فرود آورد که به آن اجازه نخواهم داد برایم تصمیم بگیرد، کشمکش درونی ام فروکش کرد.
اینک من می خواهم بگویم که شما متعالی ترین بخش این روند بدون نقص هستید. پس از ماه ها انتخاب از این جایگاه والا مشاهده کردم که رفتار دان نیز با من متفاوت شده است و این گونه به نظر می رسد که با من مانند یک فرشته رفتار می کند.