به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

مصاحبه مصاحبه با نویسنده سایت امیر احمد

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
9,293
فول نیم تون؟

امیر‌احمد محمدی فرد

دوست صمیمی دارید تو انجمن تگش کنید؟

بیشتر همکار دارم( توی بهتر کردن قلم و داستانم از کمک دیگران استفاده می‌کنم) اما دوست صمیمی نه زیاد.

از کی تو انجمن حساب میبری؟

از خودم.

رشته تحصیلی؟

مترجمی زبان دانشگاه پیام نور

سنت؟

۲۱ سال

علاقه‌ی خاصی و یا مهارتی داری؟

علاقه بیشتر به بازی‌سازی و فیلم‌سازی و یادگیری زبان آلمانی. مهارت هم خب نوشتن داستان و... .

اهل کجایی؟

شهرکرد، استان چهار محال و بختیاری، ایران

اسم رمانت؟

خب رمان زیاد نوشتم و جز یکی دوتا بقیه را هنوز تموم نکردم: ۱) آخرین سقوط ۲) هویت تاریک ۳) آوای طغیانگر ۴) ژرفای بیم ۵) آواره از گرسنگان ۶) جوخه وهم ۷) سراب مرگبار ۷) شبی در روئیا ۸) راه بی‌پایان ۹) اورینوس: سلطنت پنهان ۱۰) جوخگان در مه و... .

سه تای آخر ( راه بی‌پایان، اورینوس، جوخگان در مه) را نوشتنشون رو هنوز شروع نکردم.

یه جمله به خودت بگو؟

وقتی حرکت رو آغاز کنی، مسیرت هم آغاز میشه.

معیارهات برای انتخاب دوست و رفیق؟

چهره هالیوودی، درس‌خون، مودب، بدن قوی و... و... و... الی آخر... .

به کی پیشنهاد میکنیم تو انجمن رنک بگیره؟

به خودم یا به سادات.

بنظرت آدم منطقی هستی؟

آره، چرا نباشم؟! می‌خوام در آینده داستان‌نویس معروفی بشم.( هر چند غیر ممکن به نظر میاد اما خب تلاشم رو می‌کنم)

رنگ مورد علاقت؟

تاریخ و کتابخانه

اگه خودت حق انتخاب داشتی کجارو

برای بدنیا اومدن انتخاب میکردی؟

ایران، آمریکا، اروپا، اسرائیل، پرتغال، بلاروس، روسیه، ژاپن و... .

از کی تو انجمن خوشت میاد دلیلش؟

خب از خیلی‌ها

دلیلش هم بیشتر داستان‌های جذابشون

نظرت راجب خودت و شخصیتت؟

بزرگ و حکیم و پر‌توانا و غیره

شخصیت هم بیشتر مودب و گوشه‌گیر و... .

شاعر مورد علاقت؟

فردوسی، سعدی، حافظ، شکسپیر و... .

کتاب مورد علاقت؟

تعدادشون زیاده: ۱) جوینده ۲) جوینده ۲: جانور ۳) مجموعه سقوط مرگبار ۴) مجموعه عصیانگر قرن ۵) مجموعه کابوس افعی ۶)مجموعه خیزش مهیل ۷) پیانیست بی‌قلب ۸) ماموریت یک‌جانبه ۹) یک سفید میان صد سیاه ۱۰) مجموعه وبگرد از معین فرد ۱۱) زاغ مغلد ۱۲) سنت‌شکن و... .

دوست داری چی هدیه

بگیری؟

خب خیلی چیز‌ها: کتاب در سبک پاسارستاخیزی، پلی استیشن و غیره

جمله پایانی؟

از این که با من مصاحبه کردید از شما سپاس‌گذارم و برای همه اعضای انجمن آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.​

بالا