آیدا؛
[معاونت اجرایی سایت- تصویرینو]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
حفاظت انجمن
نوازنده انجمن
کاراکتر افسانگان
برترین کاربر ماه
سطح
9
امروز با معاونت کل سایت مصاحبه داریم
@RIRI
سلام خوبین؟
دربارش بهمون توضیح بدید؟
7.اسم رمانتون؟
دلیلش؟
فاضل نظری، سهراب سپهری
11.آیا شعر مینویسید و اینکه چه سبکی؟
29.داستان آشناییت با انجمن و بچها رو بهمون بگو؟
@RIRI
سلام خوبین؟
1.اول یه معرفی کنید، و اسم و فامیلتونو لطف کنید؟سلام عزیزم.
کلیک کنید تا باز شود...2.اهل کجایید؟معاون کل سایت رها هستم
کلیک کنید تا باز شود...4.تحصیلات، و رشته درسیتون؟اصفهان
کلیک کنید تا باز شود...4.چی باعث شد به طراحی علاقمند بشید؟دهم رشته گرافیک
5.به کار خاصی علاقمندید.اکه آره یکماز اونجایی که دوست دارم همه هنرهارو بلد باشم شروع کردم به طرح زدن و تلاش کردم و خواهم کرد تا بهتر بشم
دربارش بهمون توضیح بدید؟
کلیک کنید تا باز شود...6.تاحالا رمان نوشتید؟عاشق عکاسی کردن هستم. یکی از پایه های رشتم هم عکاسی هست و امیدوارم پیشرفت خوبی داشته باشم. همینطور به ادیت زدن و طراحی کردن هم علاقهمندم
خیلی وقت پیش،اصلا دلم نمیخواد نگاهش کنم
7.اسم رمانتون؟
کلیک کنید تا باز شود...8.به ورزش خاصی علاقمندید.اسمش وآتشی در ماه کامل
دلیلش؟
9.موفقیتهاتونو برامون بگید، چه موفقیتهایی تو زندگیتون کسب کردین؟والیبال! اولا دوستش نداشتم چون بلد نبودم اما چون بیشتر وقتا دوستام بازی میکردن منم یادگرفتم و الان بیشتر از همشون علاقمندم شاید دلیلش اینه که میتونم یجوری حس هیجان یا عصبانیتم رو از بین ببرم با والیبال بازی کردن
10.به کدوم شاعر علاقه دارید؟به اون موفقیتی که میخوام هنوز نرسیدم و راه طولانی در پیش دارم
فاضل نظری، سهراب سپهری
11.آیا شعر مینویسید و اینکه چه سبکی؟
کلیک کنید تا باز شود...12.به خوانندگی علاقه دارید؟
کلیک کنید تا باز شود...13.خودتون رو تو آینده با موفقیت تصور کنید؟
کلیک کنید تا باز شود...14.نظرت راجب خودت و شخصیتت؟من به اینکه نباید حرف پیش زد خیلی اعتقاد دارم چون هرچقد درمورد آینده کمتر حرف بزنین و فقط خودتون تصورش کنید بهتر به اون نتیجه دلخواه میرسید
کلیک کنید تا باز شود...15.چجور آدمایی رو میپسندی، از لحاظ شخصیت و اخلاق و رفتار؟بیشتر از سنم درک میکنم وفکر میکنم، یه جورایی بلندپروازم،یه وقتایی نشخار فکری دارم که واقعا اذیتم میکنه،کمک کردن به بقیه رو هم دوست دارم
16.خودتو میپسندی؟آدمایی که خودخواه و مغرور نیستن، به افکار و شخصیت دیگران احترام میزارن و اهمیت میدن، آدمایی که اول فکر میکنن بعد حرف میزنن، به همه هرجور در توانشون باشه کمک میکنن، آدمایی که خوشرو هستند و باعث میشن خنده رو بیان بیاد و در آخر کسایی که عاقلانه و منطقی نصیحتت میکنن و همیشه هوان رو دارن و دستت در میان
17.منو میپسندی؟
18.چجور شخصیتی داری؟بسیار زیاد
19.بنظرت من چجور شخصیتی دارم و نظرت راجب من چیه؟توی سؤالای قبل گفتم
کلیک کنید تا باز شود...
20.چهرهی خودتو توصیف کن با جزئیات؟مسئولیت پذیر و مهربون، کلا از اخلاقت و خودت خوشم میاد
کلیک کنید تا باز شود...
21.چهرهی منو توصیف من با جزئیات؟چشم و ابروم مشکی،مژه هام بلنده دیگه نمیدونم
22.اسم شخصیت مورد علاقت تو سینما؟نمیدونمندیدمت که
23.یه جمله به من بگو؟وو دو هوان و وی هاجون
24.یه جمله به خودت بگو؟توی زندگی همیشه خوشحال باش و سعی کن درست زندگی کنی درسته همه فقطمیگن دنیا دوروزه اما واقعا که دوروز نیست پس یه موقع هایی نیازه آدم سختی بکشه. بیشتر از یک جمله شد
25.انگیرت تو زندگی؟شاد باش ،موفق باش و ادامه بده
کلیک کنید تا باز شود...
26.خودتو دوست داری؟بزرگ ترین انگیزه اینه که انقدری کار کنم و مستقل بشم که تمام حسرت هام جبران بشه
27.حرفی سخنی؟زیاد
کلیک کنید تا باز شود...
28.کی تو انجمن بهت وایب خوبی میده؟ندارم گفتنی هارو گفتم
کلیک کنید تا باز شود...
@ARAMESHآرامش، حتی اسمشم بهم وایب خوبی میده البته چند نفر دیگه هم هستن
29.داستان آشناییت با انجمن و بچها رو بهمون بگو؟
30.جمله پایانی و حرف آخرت؟از طریق یکی از دوستام با انجمن آشنا شدم و بعد از اینکه رنک گرفتم کم کم با بچه ها آشنا شدم و خودم رو ارتقا دادم خیلی از بنر و دفترکار هارو طرحاشو زدم و بعد جذب زینب شدم چون اولین موسسی بود که انقدر صمیمی و خوش برخورد بود و کم کم با بچه ها گرم گرفتم و…
سعی کنید برای خودتون و بقیه بهترین باشید
آخرین ویرایش توسط مدیر: