What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

طرز تهیه چیلی کن کارنه

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
LV
0
 
Joined
Feb 25, 2025
Messages
657
Reaction score
1,131
Time online
1d 18h 17m
Points
88
Location
☁️
سکه
3,459
  • #1

مواد لازم:

پیاز
2 عدد
گوشت چرخ کرده
400 گرم
لوبیا قرمز
200 گرم
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
2 عدد
نمک فلفل زردچوبه
مقدار کافی
روغن مایع
مقدار کافی
ادویه مکزیکی
2 قاشق غذاخوری
جعفری
2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ ای زرد
1 عدد
ذرت پخته
1 قاشق غذاخوری
فلفل تند قرمز
1 عدد
طرز تهیه و دستور پخت:

اگرچه تنوع غذایی در کشور ما بسیار زیاد است اما با یادگیری روش پخت غذاهای خارجی و بین المللی می توانیم با سلیقه و سبک پخت و پز مردم دیگر کشورها اشنا شده و دامنه غذایی خود را متنوع تر و گسترده تر کنیم. در بین غذاهای بین المللی و پرطرفدار، غذاهای مکزیکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند و مزه انها با ذایقه ما خیلی سازگاری دارد و نزدیک است. از انواع غذاهای خوشمزه مکزیکی می توان از تاکو و بوریتو و چیلی کن کارنه و فاهیتای مرغ و.... را نام برد، که در اکثر این غذاها لوبیا- کاهو -سیر- گوشت مرغ یا گاو- گوجه فرنگی و فلفل فراوان و ادویه های تند و .. وجود دارد و بیشتر این غذاها تند مزه و چیلی می باشند. در این میان چیلی کن کارنه که به معنی خوراک گوشت و فلفل است هم با گوشت مرغ و هم با گوشت قرمز چرخ کرده و یا گوشت تکه ای و لخم درست می شود و بسیار خوشمزه و تند است. این غذای خوشمزه بسیار راحت و اسان درست می شود و برای وعده غذایی شام و با نان و یا حتی برای ناهار با برنج قابل سرو است. در اینجا طرز تهیه چیلی کن کارنه را که شامل فلفل دلمه و لوبیا و گوشت چرخ کرده و ادویه و پیاز و سیر و گوجه فرنگی می باشد را برایتان می نویسم.

مرحله اول تهیه چیلی کن کارنه:

ابتدا در شروع تهیه این غذای مکزیکی ابتدا 2 عدد پیاز را با اب می شوریم و پوست می کنیم و با چاقو ان را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و داخل تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در روغن همراه با کمی زردچوبه تفت می دهیم تا سبک و نرم و طلایی شود. سپس 2 حبه سیر را نیز در تابه خرد می کنیم و در روغن در همان تابه تفت می دهیم.
چیلی کن کارنه

مرحله دوم تهیه چیلی کن کارنه:


در ادامه 1 عدد فلفل دلمه زرد را با اب می شوریم و انها را به صورت مستطیل و خلالی خرد می کنیم و در تابه سیر و پیاز به مدت 5 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا نرم شود.

مرحله سوم تهیه چیلی کن کارنه:

در ادامه تهیه غذا، 400 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله را به تابه پیازداغها و فلفل دلمه اضافه می کنیم و گوشت را تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس در این مرحله در ادامه2 عدد گوجه فرنگی را می شوریم و ان را رنده می کنیم و به مواد داخل قابلمه همراه با 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنکی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و در قابلمه را می بندیم تا گوجه فرنگی اب اندازد.

چیلی کن کارنه

مرحله چهارم تهیه چیلی کن کارنه:

در ادامه تهیه غذا، در این مرحله نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به گوشتها اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نصف استکان اب نیز داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق گوشت های گلوله شده را باز می کنیم و در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد و ابش کم شود.

مرحله پنجم تهیه چیلی کن کارنه:

در ادامه مراحل تهیه غذا سراغ لوبیا قرمز می رویم و 200 گرم لوبیا قرمز را که از شب قبل در اب خیس کرده بودیم تا نفخ ان گرفته شود و زودتر بپزد را داخل یک قابلمه حاوی 3 پیمانه اب می ریزیم. زیر گاز را روشن کرده و منتظر می شویم تا لوبیل بپزد. در صورت تمایل می توان از کنسرو لوبیا قرمز استفاده کرد که در این صورت غذا بسیار خوشمزه تر می شود و در زمان پخت صرفه جویی می شود.سپس وقتی لوبیا پخت ان را همراه با 2 قاشق جعفری خرد شده به قابلمه حاوی گوشت و فلفل دلمه و رب و گوجه اضافه می کنیم و انها را خوب مخلوط می کنیم.

مرحله ششم تهیه چیلی کن کارنه:

در ادامه مراحل تهیه غذا، ادویه غذا را کنترل می کنیم و نمک و فلفل را به مقدار کافی همراه با ادویه مکزیکی به غذا می زنیم و مزه غذا را می چشیم. بعد از 5 دقیقه زیر غذا را خاموش می کنیم و ان را در ظرف مناسب می ریزیم و با ذرت پخته و فلفل قرمز تند ریز شده تزیین می کنیم و برای شام با نان و یا برای ناهار همراه برنج ان را سرو می کنیم.نوش جان.
 

Who has read this thread (Total: 1) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom