به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه مرغ جرک جامائیکایی| تالار آشپزی

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
photo_2021-02-27_02-17-24-480.jpgیک خوراک خوشمزه با چاشنی تند و آتیش است که طرفداران این غذا کسانی هستند که به غذا های پر ادویه و تند علاقه مند هستند. و نکته قابل اهمیت این است که این غذا پخته و یا گریل می شود و می توان به عنوان غذای رژیمی از آن میل کرد. مرغ جرک اصالتی جامائیکایی (غرب آفریقا) دارد بیشتر این غذا را با تکه های سینه مرغ که با ادویه های مختلف مزه دار شده تهیه می کنند. امروز در پارسی دی طرز تهیه مرغ جرک تند و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مواد لازم
ران مرغ۳ عدد
پودر فلفل شیرین۱ قاشق غذا خوری
پودر آویشن۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه تند۱/۲ قاشق غذا خوری
مریم گلی آسیاب شده۱/۲ قاشق غذا خوری
جوز هندی۳/۴ قاشق غذا خوری
پودر دارچین۳/۴ قاشق غذا خوری
پودر سیر۲ قاشق غذا خوری
شکر یا شیره۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۱/۴ پیمانه
سویا سس۱/۴ پیمانه
سرکه سیب۱/۴ پیمانه
آب پرتقال۱/۲ پیمانه
فلفل هندی (فلفل سبز تند)۲ عدد
فلفل دلمه ای نگینی شده۲ عدد
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
1مرحله اول: آماده سازی مواد مرینیت مرغ
ابتدا تمامی ادویه های خشک را داخل ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط می کنیم و بعد سس سویا، سرکه، روغن زیتون و آب پرتقال را به مواد می افزاییم کاملا با هم مخلوط می کنیم. حالا تکه های فلفل خردشده و شیره را هم می افزاییم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
2مرحله دوم: آماده سازی مرغ ها
ابتدا مرغ ها را شسته و اجازه می دهیم تا رطوبت حاصل از شستن را از دست بدهند سپس روی تکه های ران مرغ برش های موربی زده و با کمی نمک مزه دار می کنیم
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله سوم: مزه دار کردن مرغ ها
کاسه بزرگی را انتخاب می کنیم و یک لایه از تکه های مرغ کف ظرف می چینیم و روی آن از مواد مرینیتی که آماده کرده ایم می ریزیم و کاملا ورز می دهیم تا مواد داخل شیار های ایجاد شده هم برود. زمانی که با کل مقدار مرغ این کار را انجام داریم روی ظرف را با سلفون پوشانده و یک شب در یخچال قرار می دهیم حدودا ۱۲ ساعت.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله چهارم: طبخ مرغ جرک
در این مرحله مرغ ها را می توانیم به چند روش طبخ کنیم. ۱.مرغ ها را به سیخ کشیده و روی آتش منقل کبابی کنید.۲.صفحه گریل را داغ کرده و با قلموی آشپزی کمی چرب کنید و دو سمت مرغ ها را خوب بپزید.۳.مرغ را در داخل تابه دو طرفه چرب شده بچینید و درب آن را بگذارید تا کاملا مغر پخت شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,066
مدال‌ها
31
سکه
6,045
فوت و فن های دستور پخت تهیه مرغ جرک
این غذا با سینه مرغ خیلی سریع تر پخته می شود ولی با ران مرغ خیلی لذیذ تر می شود.
اگر روی منقل طبخ می کنیم مشکلی نیست اگر ران ها با پوست باشند.
در صورت سازگار نبودن هر کدام از ادویه ها می توانید آن را حذف کنید.
این غذا را در کنار سبزیجات بخارپز، برنج و پوره سیب زمینی سرو کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban
بالا