به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
طرز تهیه سالاد کاهو و انار
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
سالاد کاهو و انار یک سالاد سبک و خوشمزه است که با ترکیب رنگ‌ها و طعم‌های متفاوت، می‌تواند نقش یک پیش غذای فوق‌العاده یا یک سالاد کناری لذیذ را در سفره‌های شما ایفا کند. این سالاد با ترکیب تازگی کاهو، شیرینی انار، طعم دلچسب چغندر پخته، و عطر نعنا خشک، علاوه بر ارزش غذایی بالا، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از یک سالاد ساده را به شما ارائه دهد. استفاده از رب انار و لیموترش نیز به عنوان چاشنی، این سالاد را به یک انتخاب عالی برای دوست‌داران طعم‌های ملایم و در عین حال کمی ترش مبدل می‌سازد. اجازه دهید به شما نشان دهیم چگونه این سالاد خوش طعم و زیبا را با کمی تغییرات در مواد اولیه تهیه کنید.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
برای تهیه سالاد کاهو و انار، ابتدا کاهو را خرد کنید و پیاز قرمز را به صورت خلالی، و چغندر پخته را باریک برش دهید. تمامی مواد را در ظرف سالاد قرار دهید و دانه‌های انار را روی آن بریزید. سس سالاد را با مخلوط کردن روغن زیتون، رب انار، آب لیمو ترش، نعنا خشک، نمک و فلفل آماده کنید و روی سالاد بریزید. پس از مخلوط کردن، سالاد را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی به هم نفوذ کنند و سپس نوش جان کنید.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مواد لازممقدار
پیاز قرمز1 عدد کوچک
روغن زیتون۱/۴ پیمانه
دانه‌ی انار1 عدد کوچک
چغندر پخته1 عدد بزرگ
مغز کاهو1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
رب انار۱ قاشق چای‌خوری
لیمو ترش1 عدد
نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 1: آماده‌سازی کاهو​

ابتدا مغز کاهو را با آب سرد شسته و سپس خرد کنید تا یکدست و زیبا به نظر برسد. از خرد کردن کاهو به صورت بسیار ریز خودداری کنید، چرا که بافت و شکل ظاهری آن در زیبایی سالاد نقش مهمی ایفا می‌کند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 2: خرد کردن پیاز قرمز​

پیاز قرمز را پوست گرفته و سپس آن را به صورت خلال‌های نازک و زیبا خرد کنید. خلال‌های پیاز باید به قدری نازک باشند که در کنار سایر مواد، بافتی نرم و دلپذیر ایجاد کنند و در عین حال طعم تند پیاز را به خوبی در سالاد پخش کنند.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 3: آماده‌سازی چغندر​

چغندر پخته شده را به صورت باریک و یکدست خرد کنید. اندازه خرد کردن چغندر باید به گونه‌ای باشد که هم بافتی خوشایند در دهان ایجاد کند و هم رنگ زیبای قرمز آن در سالاد به خوبی نمایان باشد
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 4: ترکیب مواد سالاد​

همه‌ی سبزیجات خرد شده را در یک ظرف بزرگ سالادی قرار دهید. دانه‌های انار را روی سبزیجات پراکنده کنید تا زیبایی و ترکیب رنگ سالاد دو چندان شود.
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 5: تهیه سس سالاد​

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، رب انار، آب لیموی تازه فشرده، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سسی یکدست و خوش طعم به دست آید
 

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 6: افزودن سس به سالاد​

سس آماده شده را به آرامی و با دقت روی مخلوط سالاد بریزید. سپس، با استفاده از قاشق‌های بزرگ سالاد، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سس به خوبی با تمام مواد ترکیب شود و هر قسمت از سالاد طعم دلنشینی پیدا کند.
 
بالا