به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
1728111250440.png
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در مجالس مهم و مناسبت های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. این غذای خوشمزه ترکیبی از زرشک پلوی اصیل ایرانی به همراه خورش مرغ مجلسی است که در میان ایرانیان از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. زرشک پلو معمولا به دو روش کلی تهیه می شود، روش اول زرشک پلو و خورش مرغ به صورت جداگانه سرو می شود و روش دوم که معمولا در دستورهای خانگی تهیه می شود زرشک پلو با خورش مرغ به صورت مخلوط است.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
برای تهیه زرشک پلو با مرغ، مرغ‌ها را با ادویه مزه‌دار کرده و در یخچال استراحت دهید. سپس سیر و پیاز را تفت داده، مرغ‌ها را سرخ کرده و با رب گوجه‌فرنگی بپزید. برنج را آبکش کرده و دم کنید. زرشک را تفت دهید و برنج را با زعفران و زرشک تزئین کنید و خورش مرغ را کنار آن سرو نمایید.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
مواد لازم برای 4 نفرمقدار مواد
برنج ایرانی۴ پیمانه
سینه یا ران مرغ۴ تکه
زرشک۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
کره۲۵ گرم
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق چایخوری
گلابنصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ
برای تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی خوشمزه ابتدا توصیه می کنیم اگر می خواهید مرغ خوشمزه تری داشته باشید حدود دو ساعت قبل از شروع آشپزی مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه روی قطعات مرغ بپاشید.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124
مرحله ۲: استراحت دادن مرغ در یخچال
سپس آنها را در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا علاوه بر اینکه بوی زهم شان گرفته شود خوشمزه تر نیز شوند. برای شروع سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب می ریزیم.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124

مرحله ۳: تفت دادن سیر و پیاز​

در این مرحله سیر و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شفاف شوند. در ادامه مقداری زرچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه زردچوبه با سیر و پیاز یکدست شد قطعات مرغ را داخل قابلمه می چینیم تا سرخ شوند
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124

مرحله ۴: سرخ کردن مرغ​

پس از اینکه سمت قطعات مرغ سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینکه مرغ ها را سرخ کردیم رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی نیز به خوبی سرخ شود.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124

مرحله ۵: اضافه کردن رب گوجه فرنگی​

توجه داشته باشید که سرخ کردن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه طعم و بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود که در پایان مرغ خوشرنگ تری داشته باشیم، پس حتما رب گوجه فرنگی را به طور کامل سرخ می کنیم.
 
امضا : ARNICA

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
نوشته‌ها
1,022
مدال‌ها
3
سکه
5,124

مرحله ۶: اضافه کردن آب و ادویه‌ها​

پس از اینکه تفت دادن رب گوجه فرنگی به پایان رسید مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب به قابلمه حاوی مرغ ها اضافه می کنیم. سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ ها با حرارت ملایم بپزند.
 
امضا : ARNICA
بالا