به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
ash-abghoore.jpg
برای طرز تهیه آش آبغوره، ابتدا لوبیا را خیس کرده و نیم‌پز می‌کنیم، سپس عصاره گوشت و غلات خیس‌خورده را اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌پزیم. با افزودن سبزیجات، رب گوجه فرنگی تفت‌داده شده و نعناع داغ، طعم آش را غنی می‌کنیم
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
ادویه‌ها و آبغوره را برای تعادل طعم اضافه کرده و با کوفته ریزه‌ها (اختیاری)، آش را تکمیل می‌کنیم. این آش مغذی و لذیذ، ترکیبی از طعم‌های غنی و بافت‌های متنوع است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای وعده‌های گرم و دلچسب روزهای سرد سال باشد.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
در دل هر فرهنگی، غذاهایی پنهان هستند که با عطر و طعم خود، قصه‌ها و خاطراتی از سنت‌ها و آداب آن سرزمین را زنده نگه می‌دارند. «آش آبغوره»، یکی از این گنجینه‌های غذایی است که ریشه در تاریخ و فرهنگ غنی شهرهای تبریز، شیراز و یزد دارد. این آش نه تنها با مزه‌ای بی‌نظیر، بلکه با خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، می‌تواند در هر سفره‌ای جایی برای خود باز کند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755
مادهمقدار
آبغوره۲۰۰ میلی‌لیتر
بلغور گندم و جو۷۰ گرم
نعناع ‌داغمقداری
پیازداغ۲ قاشق سوپخوری
آب قلم یا عصاره گوشت۳ پیمانه
سبزی (تره و جعفری)۵۰۰ گرم
برنج۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبهمقداری
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 1: خیساندن لوبیا​

آغاز کار با آماده‌سازی لوبیا چشم بلبلی است. لوبیاها را باید حدود ۱۲ ساعت قبل از شروع پخت در آب خیس کنید. این کار به کاهش نفخ لوبیا کمک می‌کند و بافت نرم‌تری در حین پخت به آن‌ها می‌دهد. مهم است که در این دوره زمانی، چندین بار آب لوبیا را تعویض نمایید تا تمامی نفخ آن گرفته شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 2: پخت اولیه لوبیا​

پس از خیساندن، لوبیاها را آبکشی کنید و آن‌ها را با آب تازه و کمی نمک درون یک قابلمه بریزید. آن‌ها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آیند و نیم‌پز شوند. این مرحله باعث می‌شود لوبیاها تا حدی نرم شوند اما هنوز کاملا پخته نشده‌اند تا در مراحل بعدی پخت آش، بافت بهتری داشته باشند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 3: افزودن عصاره گوشت و غلات​

زمانی که لوبیاها نیم‌پز شدند، آب قلم یا عصاره گوشت را به قابلمه اضافه کنید. پس از آن، بلغور گندم و جو و برنج را که از قبل برای ۳ ساعت در آب خیس خورده‌اند، به مخلوط اضافه نمایید. در این مرحله، دقت داشته باشید که درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار آب به آرامی خارج شود و مواد به خوبی با هم مخلوط و پخته شوند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 4: اضافه کردن سبزیجات​

وقتی غلات به خوبی نرم شدند، نوبت به اضافه کردن سبزی‌های خرد شده می‌رسد. سبزی‌هایی مانند تره و جعفری را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، به همراه پیازداغ به قابلمه اضافه کنید. این افزودنی‌ها علاوه بر ایجاد طعم و عطر دلپذیر، ارزش غذایی آش را نیز افزایش می‌دهند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 5: پخت و لعاب انداخت​

در این مرحله، صبر و حوصله کلیدی است. بگذارید تمام مواد به آرامی با هم پخته شوند تا حبوبات و غلات کاملا نرم و لعابدار گردند. این فرآیند ممکن است زمان‌بر باشد اما نتیجه نهایی، آشی خوشمزه و با کیفیت خواهد بود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی

ELSA

کاربر بوکینویی
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-01
نوشته‌ها
351
سکه
1,755

مرحله 6: تفت دادن رب گوجه فرنگی​

در یک تابه کوچک، کمی روغن را گرم کنید و رب گوجه فرنگی را تا زمانی که عطر آن آزاد شود، تفت دهید. این کار به تعمیق طعم آش کمک می‌کند. سپس، این مخلوط را به همراه نعناع داغ به قابلمه حاوی آش اضافه کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: حاجی
بالا