جدیدترین‌ها

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

طرز تهیه‌ی شربت بیدمشک | تالار آشپزی

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
نوشته‌ها
647
پسندها
1,114
زمان آنلاین بودن
1d 17h 8m
امتیازها
88
محل سکونت
☁️
سکه
3,409
  • #1
%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%85%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8.jpg

مواد لازممقدار موردنیاز
شکر۴ پیمانه
آبیک پیمانه
عرق بیدمشک۲ پیمانه
تخم شربتییک قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کردهبه مقدار لازم
  • مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول ابتدا یک قابلمه با ابعاد مناسب انتخاب کنید و آب را به همراه شکر به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا شکر به‌صورت کامل در آن حل شود به‌طوری‌که دانه‌های شکر در آن قابل‌مشاهده نباشد.
  • مرحله‌ی دوم: در این مرحله یک آبکش با صافی بسیار ریز بردارید و تخم شربتی‌ها را داخل آن ریخته و بشویید تا گردوخاک آن کاملا از بین برود. پس از شستن تخم شربتی‌ها آن‌ها را داخل کاسه ریخته و به آن‌ها مقداری آب ولرم اضافه کنید و صبر کنید تا تخم شربتی پف‌کرده و حالت ژله‌ای به خود بگیرد.
  • مرحله‌ی سوم: در مرحله‌ی سوم نوبت زعفران می‌رسد، ابتدا زعفران را در هاون کوچک بکوبید و سپس در ظرف مناسب و سربسته به همراه آب جوش قرار دهید و صبر کنید تا رنگ آب تغییر کند. وقتی مخلوط شکر و آب به قوام مناسب رسید زعفران دم کشیده را آرام به شربت اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: پس از حل‌شدن کامل شکر در آب، مخلوط را از روی حرارت برداشته در یک قابلمه دیگر بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. می‌توانید برای سریع‌تر خنک شدن شربت قابلمه را در یخچال بگذارید. پس از خنک شدن محتویات قابلمه عرق بیدمشک را به‌آرامی به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیبات کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی پنجم: در این مرحله مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا باقی‌مانده شکر‌ها نیز حل شده و شربت به قوام کافی برسد. توجه کنید که قبل از جوش آمدن شربت آن را از روی حرارت بردارید. در آخر نیز به‌وسیله قیف مخصوص این شربت را در ظرف‌های شیشه‌ای و دربسته ریخته و در یخچال آن را نگهداری کنید.
  • مرحله‌ی ششم: برای سرو این شربت کافی است مقداری از آن را داخل پارچ بریزد. سپس تخم شربتی را به همراه آب به پارچ اضافه کرده و به همراه یخ نوش جان کنید.
 

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
بالا پایین