به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه‌ی دال عدس

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مواد لازم برای ۶ نفر

عدس قرمز: ۲ لیوان فرانسوی

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

سیر: ۵ حبه له شده

پیاز: ۱ عدد درشت

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ و نیم قاشق غذاخوری

تمر هندی: ½ لیوان فرانسوی

فلفل قرمز، نمک، زردچوبه: به مقدار دلخواه

نمک: به مقدار لازم
 
آخرین ویرایش:
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
طرز تهیه

مرحله اول


برای طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و نیمی از آن را برای گوشت چرخ کرده کنار بگذارید. نیمی از پیازها در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه‌ها گرفته و گوشت هم سرخ شود. در مرحله بعد ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. وقتی گوشت آماده شد آن را کنار بگذارید.
 
آخرین ویرایش:
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله دوم


حالا عدس‌های پاک شده را خوب با آب بشورید تا سرانجام آب روی عدس شفاف شود. عدس‌های شسته شده را به همراه سیب زمینی خرد شده و ۲ یا ۳ لیوان آب روی شعله ملایم گاز بپزید. تمر هندی را هم خیس کنید و سپس هسته‌ها و تفاله‌های تمر هندی را از صافی رد کنید تا فقط شیره تمر هندی را داشته باشید. می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را با آب تمر هندی مخلوط کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله سوم


در این مرحله پیاز داغ را درست کنید. باقی مانده پیازهای نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند سیرهای له شده را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد باقی مانده رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند جوش که خورد تمر هندی و گوشت چرخ کرده سرخ شده را هم اضافه کنید و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید. اجازه دهید روی شعله ملایم گاز آب خورش گرفته شود چون خورش دال عدس یک خورش نسبتا کم آب و غلیظ است. بعد از پخته شده خورش دال عدس آن را با کمی لیموترش مزه‌دار و با برنج کته سرو کنید یا با نان میل کنید.

منبع: افق کوروش.
 
امضا : Nargess86
بالا