به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مواد لازم برای تهیه مرصع پلو مجلسی با مرغ (برای ۴ نفر)

مواد اولیه مقدار مورد نیاز

برنج: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد بزرگ
کشمش پلویی: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
زرشک: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
خلال بادام: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خلال پسته: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خلال پوست پرتقال: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زعفران دم‌کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
کره و روغن: به مقدار لازم
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
میزان کالری در ۱۰۰ گرم مرصع پلو با مرغ: حدود ۱۵۳ کیلوکالری

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲ ساعت

مدت زمان مورد نیاز برای پخت مرصع پلو با مرغ: ۱ ساعت
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله اول: مواد اولیه مرصع پلو را آماده کنید.
در اولین مرحله از طرز تهیه مرصع پلو با مرغ، برنج را بشویید و در آب و نمک خیس کنید. قسمت نارنجی پوست پرتقال را بگیرید و در یک لیوان آب بریزید. به مدت حداقل ۱ ساعت صبر کنید یا از شب قبل، استراحت دهید. سپس این پوست را خلالی خرد کرده و در شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید. آب که جوش آمد، ۲ تا ۳ دقیقه بعد، آب آن را خالی کرده و با آب جدید عوض کنید. دوباره روی حرارت بگذارید. این کار را ۴ بار انجام دهید تا طعم تلخ خلال‌های نارنجی پوست پرتقال گرفته شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله دوم: خلال پوست پرتقال را تفت دهید
بعد از شیرین شدن پوست‌های پرتقال یا گرفته شدن تلخی آنها، در یک تابه مقداری کره یا روغن بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید و بعد از داغ شدن، پوست‌های پرتقال را تفت دهید و ۱ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. شکر که ذوب شد و خلال‌ها تفت خوردند، شعله گاز را خاموش کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله سوم: تکه‌های گوشت مرغ‌ را مزه‌دار کنید
در این مرحله، گوشت فیله مرغ را به صورت مکعبی و مدل جوجه‌ای خرد کنید. یک پیاز را خرد یا رنده کنید. سپس تکه‌های مرغ را با آبلیمو، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. مرغ را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرینیت شود.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله چهارم: تکه‌های مرغ را تفت دهید
یک پیاز را خرد کرده و در تابه با روغن سرخ کنید. تکه‌های مرغ‌ را در تابه با روغن مایع یا جامد سرخ کنید. حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها با آب پیاز بپزند و نرم شوند. بعد از ۲۰ دقیقه که از پختن مرغ‌ها گذشت، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، پودر دارچین و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد حرارت را قطع کنید و مرغ‌های پخته را کنار بگذارید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله پنجم: خلال پسته و بادام، زرشک و کشمش را آماده کنید
در این مرحله خلال پسته و بادام را در یک کاسه بریزید و گلاب را اضافه کنید. زرشک‌ها و کشمش‌ها را هم در آب به صورت جداگانه خیس کنید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله ششم: برنج را دم کنید
در این مرحله آب نمکی که برنج‌ها را در آن خیسانده‌اید، دور بریزید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند. برنج را به قابلمه بیفزایید. با اولین ترک روی دانه‌های برنج آن را از روی شعله گاز بردارید و آبکش کنید. (حدود ۷ دقیقه کافی است).

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. اگر ته دیگ نان یا هر ته دیگ دیگری دوست دارید کف قابلمه بچینید و سپس برنج را اضافه کنید. برنج را به سبک همیشگی خودتان روی شعله ملایم گاز مثل چلو رستورانی دم بگذارید. حدود ۴۰ دقیقه برای دم دادن برنج وقت بگذارید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله هفتم: بقیه مواد مرصع پلو را آماده کنید
در حد فاصل ۱۰ دقیقه پایانی پخت برنج، زرشک، کشمش پلویی و خلال پسته و بادام را آبکش کنید. در یک تابه مقداری کره یا روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس این مواد آبکش شده را به تابه اضافه کنید. یک گوشه تابه را خلال بادام و یک گوشه را خلال پسته بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. یک گوشه زرشک را بریزید و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. در یک گوشه هم کشمش‌ها را بریزید. سپس ۳۰ ثانیه تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
 
امضا : Nargess86

Nargess86

برترین کاربر ماه
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-24
نوشته‌ها
148
سکه
795
مرحله آخر: مرصع پلو با مرغ را سرو کنید
بعد از پخت برنج، کمی روی برنج روغن یا کره بریزید. سپس با کفگیر به آرامی برنج را هم بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کنید و روی برنج سفید بریزید. ظرف را با خلال پسته و بادام، زرشک، کشمش و خلال پوست پرتقال به روش دلخواه تزیین کنید. مرغ‌های پخته شده را هم روی برنج‌ها یا کنار ظرف سرو بچینید. نوش جان!

منبع: افق کوروش.
 
امضا : Nargess86
بالا