مواد لازم برای تهیه مرصع پلو مجلسی با مرغ (برای ۴ نفر)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
برنج: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد بزرگ
کشمش پلویی: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
زرشک: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
خلال بادام: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
خلال پسته: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
خلال پوست پرتقال: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
زعفران دمکرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
کره و روغن: به مقدار لازم
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
برنج: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد بزرگ
کشمش پلویی: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
زرشک: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
خلال بادام: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
خلال پسته: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
خلال پوست پرتقال: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
زعفران دمکرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
کره و روغن: به مقدار لازم